Arama sonuçları: *

• Users: lorddraq
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. lorddraq

Arnica Bora 5000 ET11371

Arnica Bora 5000 11371, bu süpürge nasıl? Kullananlarınız var mı? Sulu sistem bir süpürge, düşüncelerinizi de alabilirim.
  2. lorddraq

GIBIRNET'e Geçiş ve İndirim Kodları

Arkadaşlar bu başlığı oluşturmamın sebebi Millenicom'un 260 TL'den 379,9 TL'ye çıkmasıdır. Piyasadaki en uygun 2 ISS'den biri artık uygun değil bu yüzden GIBIRNET'e geçiş yapıyorum. Fiyatı 220-250 TL arası Adamlar şu anki fiyatın Temmuz 2024'e kadar geçerli olduğunu söyledi, zaten 1 yıllık...
  3. lorddraq

Canon E414 Kartuşu Tamamen Temizleme

Canon E414 yazıcının renkli kartuşuna fazla mürekkep bastım, hafif taştı ama deliklerden sızdırmadım hemen geri çektim. Dolumu yaptıktan sonra kırmızı rengin sarıya mavinin ise yeşilimsi bir renge döndüğünü gördüm. Sanırım fazla dolumdan dolayı iç kısımdan mürekkep sızması oldu. Bende vakum...
  4. lorddraq

Logitecg F710 sitesindeki yazılımları yükledikten sonra titreşim çalışmaz oldu

F710'un sitesindeki iki yazılımı ( connect utiliy ve gaming software) yükledikten sonra titreşim çalışmaz oldu. Kolu daha yeni satın aldım. Başka bir PC'de denediğimde çalışıyor yani titreşimde, pilde vs. sorun yok. Sorun tamamen bu iki saçma yazılımdan kaynaklanıyor. Onlara dair ne varsa sildim...
  5. lorddraq

Tek Katlı Basit Mevcut Bir Yapıyı Ücretli 3D Görselleştirme Yardımı

Merhaba arkadaşlar! Başlıkta nerdeyse konuyu özetledim. Ücreti mukabilinde hali hazırda tek katlı bir yapıyı sadece görsel amaçlı, resmi işlemlerde kullanılmayacak, olarak 3D olarak plankotesi ve fotoğraflarıyla sanal ortama aktaracak mimarlık öğrencisi ya da mimar arkadaşlar arıyorum...
  6. lorddraq

Trust GXT590 Bosi Kronik Sorun Var mı?

Bu gamepadi kullanan arkadaşlar herhangi bir kronik sorun gördünüz mü? Ben satın aldım yakın zamanda joystick ve tetik tuşlarında titreme vardı. Gerginliği orta seviyelere getirdiğinizde imleç sağa sola titriyordu bu yüzden iade ettim. Sorun kronik mi diye merak ediyorum. Gamepad çok hoşuma...
  7. lorddraq

Yardım Çok uzun USB kablosu PC'nin USB girişine zarar verir mi?

Arakaşlar bazı alışveriş sitelerde çok uzun USB kablosunun USB girişini bozduğu yönünde yorumlar gördüm, kaç metrelik olduğunu hatırlamıyorum ama 5m ve yukarısı olması lazım. Bu konuda bilgisi olan varsa aydınlatabilir mi? Ben mesela 5m USB uzatma kablosu almak istiyorum bunu da kasayı TV'ye...
  8. lorddraq

10.5K 6500 XT'li Toplama Sistem

Merhaba arkadaşlar, bu konularda uzman değilim, Ryzen 5 5500 işlemciyi görünce uzun zamandır PC almak isteyen arkadaşa bir tavsiye sistem yapmak istedim, her türlü eleştiriye açık bir sistem, şunu diyebilirsiniz : "Aynı paraya şu parça var, daha iyi" ya da "bu parça bu sisteme uyumlu olmaz" gibi...
  9. lorddraq

Windows 11 Görev Çubuğu Köşesinde Hayalet İkonlar

Windows 11'e geçtikten sonra görev çubuğunun sağ köşesinde normalde üzerine geldiğimizde çıkan bildirimler, ben alakasız bir yere geldiğimde çıkıyor, simgenin üzerine gelmiyorum, ekran görüntüsünde olduğu gibi sol tarafındaki alakasız bir boşluğun üzerine geliyorum ama simge ile alakalı açıklama...
  10. lorddraq

CPUID HW Monitör işlemci frekans ve watt değerleri çok yüksek

HW Monitör bir güncellemeden sonra saçma sapan frekans değerleri göstermeye başladı, hala da düzelmedi, aklıma durumun yazılım mı yoksa işlemciden kaynaklı başka bir durum mu olduğu geldi, çünkü gözüme hiç benzer sorunu yaşayan takılmadı, işlemcim Ryzen 5 1600 AF, frekans değerlerinin aniden 4-5...
  11. lorddraq

FSP Hydro K 500 80 + Bronze PSU'dan gelen fan sesi

Arakadaşlar güç kaynağım geçenlerde ses yapmaya başladı, hır hır hır gibi bir ses, neyse önemli değil sonuç olarak olağan dışı bir ses, kısaca şunu soruyorum, belki bileniniz vardır; FSP'ye yazdım ama ne zaman cevap gelir Allah bilir. Ben bu PSU'yu söksem iyi bir temizlesem, fanını temizlesem...
  12. lorddraq

Windows 11 uyumluluk denetleme aracı yeniden Microsoft'un sitesine gelmiş!

AMD Ryzen 5 1600 AF kullanıcılarının merakla beklediği olay sonunda gerçekleşti, zaten aksini beklemiyorduk çünkü 2600 ile donanım olarak farkı, temel ve turbo saat hızlarıydı, güvenlik, donanım, litografi kısacası her şey aynıydı, sadece adı farklıydı. Neyse 1600 AF'ler resmi olarak Windows 11...
  13. lorddraq

ID Cooling PL12025 Fanlar hakkında bilgisi olan var mı?

ID Cooling PL12025 model fanlardan kullanan var mı? Rampage Iced 120*2 kule tipi soğutucu kullanıyorum, fanları yüksek devirde sinek vızıltısı gibi ses yapıyor hoşuma gitmiyor, Arctic Bionix P120' yi egzoz fanı olarak kullanıyorum onun full devirdeki sesi rahatsız etmiyor, bu söylediğim fan da...
  14. lorddraq

Monster Pusat Pro Bluetooth Gamepad

Monster Pusat Pro Bluetooth Gamepad'i Xbox'ta kullanabilir miyiz? İkisine de sahip değilim, tamamen merak, ilerde almayı düşünüyorum, alırken konu açmayayım, aklıma takıldı. Şunu da sorayım; piyasada satılan her X-input özellikli gamepad Xbox'a takılabilir mi? Kablolu kablosuz ayrımı da var mı...
  15. lorddraq

Windows 11 işlemci desteği

Arkadaşlar şimdi Windows'un çoğu güncel işlemciyi desteklemeyeceği haberini duymayan yoktur. Ben de Windows'un sitesine girdim, bilgisayarım geçişi destekleyecek mi diye bakayım dedim, kendi tespit aracı var onu indirdim sonra desteklemiyor diye yazı çıktı, BIOS'tan fTPM'yi açtım, sistemim Ryzen...
  16. lorddraq

"Son BIOS zamanı" çok geç

Power tuşuna bastığım anda bilgisayar 3-5 dakika siyah ekranda kalıyor daha sonra BIOS geliyor sonra orda da yaklaşık 2-3 dakika kaldıktan sonra Windows açılma aşamasına geliyor orda da 2-3 dakika kalıyor sanırım neyse sonuç olarak "Son BIOS zamanı" 180.9 saniye gibi absürt bir rakamı buluyor ve...
Geri