Arama sonuçları: *

• Users: SyFox
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. SyFox

5070Ti Laptop Önerisi

5070ti laptop önerinizi bekliyorum ne alınmalı ? Bütçe belirtmiyorum 5070ti olsun
  2. SyFox

Çözüldü✓ İtopya Op.gg gibi sitelere girmiyor

İtopya op.gg ve başka bir kaç siteye daha tıklıyorum çok uzun sürede açıyor veya açmıyor hata veriyor . Bu neden olabilir dpi kullanıyorum discord için bu yüzden olabilir mi ?
  3. SyFox

Ets2 Türkiye Dlc ne zaman çıkacak

Şehirler belli olmuş fakat dlcnin ne zaman çıkacağı ile alakalı bir şey göremedim bilen varsa yardımci olursa sevinirim
  4. SyFox

Darbesiz matkap önerisi

Profesyonel akülü kaliteli bir matkap arıyorum yardımcı olursanız sevinirim . Bütçe f/p olması yeterli
  5. SyFox

5G için 5G sim kart gerekli mi ?

Türktelekom kullanıyorum 5g gelmedi . Cihazım destekliyor 5g açık. sim kartına bakayım dedim 4.5g yazıyor . ayrı bir sim kart almama gerek var mı. şuanda 4.5 simi olup 5g kullanabilen var mı ?
  6. SyFox

3 Farklı Marka Ramin Uyumlu Çalışması

Eskiden hep 2 farklı ramin uyumlu olma ihtimali çok düşük olur , düşük frekansta çalışır vesaire gibi şeyler duyuyordum . Başta Ballistix 3200mhz cl16 ramim vardı ardından XPG 3200mhz cl16 ram aldım taktım uyumlu çalıştı (xmp açık). Ardından Geçen gün de Corsair Vengeance LPX dual kit 2x8...
  7. SyFox

Yardım Assetto corsa detaylı bilen bir arkadaş arıyorum

Bir süredir oyunu oynuyordum dobrakobradan kurduğuım ve gtx 1650 ile kullanabildiğim kadar . Şimdi tekrar kurmak istedim ama çok eski video diye düşünüp yeni video açtım bi kaç şey çalışmadı . bunlar için ve grafiki maximum nasıl iyi yapabilirim bunlar hakkında yardımcı olur musunuz
  8. SyFox

❌İndirim Bitti! 🔥Claw's Tactical Mortal 2.4 Ghz/bt Çift Kablosuz Gamepad 1199TL🔥

https://www.trendyol.com/claw-s/tactical-mortal-2-4-ghz-bt-cift-kablosuz-mod-silikon-switch-titresimli-18-tuslu-gamepad-p-1056772772 En dip fiyat bu bütçelerde gamepad arayanlar bakabilir
  9. SyFox

Ethernet kablosunu pcye bağlayamıyorum

Ugreen 20metre ethernet kablosu aldım . normalde router kullanıyordum başta router ile pcye bağladım çalıştı ardından modem ile pcye bağladım modemde ışık yanmadı ve çalışmadı . modemle routeri bağlamayı denedim bu sefer ışık yandı bu neden olabilir ?
  10. SyFox

Çözüldü✓ CS2 için hafif mouse önerisi

Orta boyutta , hafif olsa kafi Bütçe Maximum 7k olacak şekilde cs2 için mouse önerilerinizi bekliyorum . Daha uygun da olabilir
  11. SyFox

Çözüldü✓ Ilk gamepad tercihi ne olmalı

Şimdiye kadar hep klavye ile oyun oynadım, hikayeli oyun da çok az oynadım hep rekabetçiydi. Artık hikayeli oyunlar oynuyorum, gampeadi sadece fifa için kullanmıştım. 2.elde donglesiz kablosuz monster pusat buldum 400tl çok yakınımda bir de Vp-408 Ps4 gamepadi buldum 800e bluetooth dongle ile...
  12. SyFox

Çözüldü✓ Ms-gamingoverlay edinin hatası

böyle bir hata alıyorum . Format attım , atmadan önce de epic games klasörünü e diskine atmıştım geri c ye attıktan sonra bu hatayı almaya başladım . herhangi bir oyunu açınca geliyor oyundan falan atmıyor ama arkada duruyor
  13. SyFox

Öneri Oyun önerilerinizi bekliyorum

Şimdiye kadar neredeyse hep rekabetçi oyunlar oynadım . Daha çok düz ilerleyeyim ana hikayeyi yapayım ve oyun bana ne yapacağmı söylesin tarzı oyun seviyorum ama açık dünya oyun önerilerinize de açığım adam akıllı daha deneyimlemedim. Ara ara da çok zevk aldığım hikayeli oyunlar olmuştu onlara...
  14. SyFox

Çözüldü✓ Kasadan garip bir ses geliyor

Eski kasamdaki ram hariç bütün parçaları değitirdim . Eski kasadan da bu ses geliyordu hala geliyor neyden kaynaklı olabilir sizce ? Fanların kablolarını çıkardığımda da ses geliyordu https://streamable.com/p1nqcm
  15. SyFox

Güncel skin lol kullanan var mı

Eskiden skinlol kısa süre önce de bocchi kullanıyordum fakat şuan bocchi çalışmıyor güvenli program kullanan var mı ?
  16. SyFox

Çözüldü✓ Lolde fpsim normal mi ?

Sistemim 9060xt 5600 b550m 8x2 ram imzamdaki sistem (2kda) fps 100 230 arası oyun ortalarına doğru 100 140 arası oluyor . ayarlar farketmeksizin fps böyle neden olabilir. cpu kullanımı %40 gpu kullanımı %15 oluyor
  17. SyFox

🔥İndirim Unlost 9 Taksit Hazır sistemler 🔥

https://listelerim.hepsiburada.com/paylas/bfd67782-da53-45b5-9a50-76631887cf33/1?ftid=jufztc7m9buq0gp1&sort=0&wt_inf=affiliate Taksitli almak isteyenler için baklabilir bir fırsat
  18. SyFox

Çözüldü✓ Neden eski monitörüm daha siyah

soldaki monitör asus vp249qgr , sağdaki benq ew270q . Bir ayarı mı yanlış yaptım soldaki monitör net daha siyah gözüküyor
  19. SyFox

R5 5600 RX9060XT Sistemim tamamlandı yorumlarınızı bekliyorum

Önceklikle selamlar iyi akşamlar , sabah okuyarsanız iyi günler. Topladığım sistem hakkında bilgilendirme , hevesimi alma , eksikleri tamamlama ve serüveni anlatmak için açıyorum konuyu . Uzun bir konu olacak bilginiz olsun . İşlemci i3 9100 > R5 3600 > R 5600 Anakart h310m > MSI B550m pro-vdh...
  20. SyFox

Pazaramadan 9060xt alınır mı

https://www.pttavm.com/sapphire-radeon-rx-9060-xt-pulse-16gb-gddr6-128bit-amd-ekran-karti-p-1430626037?ref=akakce&v=1.99.3 9060xt alacağım burada alsam bir sorun olur mu yoksa 900 fazla verip amazondan mı almalıyım
Geri