Arama sonuçları: *

• Users: emrequex
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. emrequex

Kargo devir ne demek?

Arkadaşlar kargo takipde ''Teslim edilemedi Devir'' yazıyor. Bu ne anlama geliyor? Bizim eve gelmedi kargo, gelip şubeden almalısınız diye mesajda gelmedi. Anlamadım
  2. emrequex

Bu oyunun adını bilen var mı?

Arkadaşlar çok küçükken OYUNSKOR'dan bir oyun oynamıştım. Bi ağaç var elimizde çekiç var gelen canavarları öldürüyoruz ağacı korumaya çalışıyoruz. Canavarları öldürdükçe para falan geliyor çekiçi , ağacı falan güçlendiriyoruz ismini bilen var mı?
  3. emrequex

TWD mi önce izlenmeli fear the walking dead mi?

Soru başlıkta
  4. emrequex

Razer deathadder Beyaz

Arkadaşlar bu mousenin klasik haliyle beyaz versiyonu arasında bir fark var mı? Klasik...
  5. emrequex

Xbox - Ea Play kurulmuyor

Arkadaşlar it takes two oynamak istiyorum ama EA Desktop uygulamasını yüklerken yükleniyor kısmınında %75'i doluyor sonra direkt hata vermeden kapanıyor. Hep böyle oluyor ve bir sürü çözüm denedim olmadı. Yardımcı olabilecek var mı?
  6. emrequex

Bluetooth kulaklık önerisi

Arkadaşlar kulak içi bluetooth kulaklık almak istiyorum. Max bütçem 200TL. Yuvarlak olan siyah, xiomi kulaklıklardan istemiyorum onlar harici önerilerinizi bekliyorum.
  7. emrequex

Steam emek oyun önerisi

Arkadaşlar emek verip gelişebileceğim bir oyun oynamak istiyorum. İdle oyunları gibi. Strateji oyunuda olur. Önerilinizi bekliyorum. Bütçe 50TL max
  8. emrequex

Pubg 1 haftalığına bedava oldu.

Arkadaşlar 1 hafta sonra beğenirsek alınır mı sizce? Gelen hype a göre bedava yapabilirler mi pubgi?
  9. emrequex

İsveç'te İngilizce konuşarak yaşayabilir miyiz?

Arkadaşlar sadece İngilizce konuşarak olur mu?
  10. emrequex

Steam yaz indirimlerinde coop oyun önerisi

Arkadaşlar 30-40 TL arası coop oyun önerir misiniz? Sea of Thieves düşünüyorum ama oyundan çıkınca kastıklarımız gidiyormuş galiba?
  11. emrequex

5K Ödüllü cs turnuvası için adam lazım

Arkadaşlar gelebilecek varsa gerçekten çok iyi olur. Maç 22:00'da başlıyor gelmek isteyen varsa bana discorddan ulaşsın Esparkawm resmi turnuva Discord : EMRE#7777
  12. emrequex

İdle master çalışmıyor?

Arkadaşlar zup aldım kartları düşürmek için ama düşmüyor bayadır bekliyorum. 2 saat olması gerek dediler 2 saat yaptım yine düşmüyor?
  13. emrequex

Xbox game pass forza horizon 4

Arkadaşlar xbox game pass'den forza horizon 4 alıcam. 30 gün bittikten sonra oyunu steamdan alsam sıfırdan başlamak zorunda mı kalıyorum?
  14. emrequex

Valorant ani ping yükselmesi

Arkadaşlar internete başkası girince Valorant'da pingim 20'den 800'e çıkıp düşüyor sürekli, eskiden bu olmuyordu yeni pc ve yeni modem aldım bu sorun başladı çözümü var mıdır sizce? Modemi değiştirmeyi düşünüyorum.
  15. emrequex

Eba 0x000007b Hatası

Arkadaşlar her pc'ye format attığımda eba'da 3 tane hata çıkıyor. vcruntime, msvcp bunları çözdüm ama şu hatayı çözemedim yardım edermisiniz? Windows 10 pro
  16. emrequex

Rust Twitch dropları gelmedi.

Arkadaşlar Rust'ın Twitch droplarını izledim 8 tane item aldım. 7 tanesini hesabımda rust yokken aldım. Şimdi rust'ı aldım ama sadece rust'ı aldıktan sonra ki itemler gözüküyor envanterim de diğerleri gelmedi? Rust yokken 1 yeni öğe diyordu ama ne resmi vardı nede tıklanıyordu. Yardımcı olabilir...
  17. emrequex

Rust Twitch dropları

Arkadaşlar Rust'ın Twitch droplarını izledim 8 tane item aldım. 7 tanesini hesabımda rust yokken aldım. Şimdi rust'ı aldım ama sadece rust'ı aldıktan sonra ki itemler gözüküyor envanterim de diğerleri gelmedi? Rust yokken 1 yeni öğe diyordu ama ne resmi vardı nede tıklanıyordu. Yardımcı olabilir...
  18. emrequex

Kaspersky Deneme sürümünü güncelleyebilir miyim?

Arkadaşlar pc'ye virüs bulaştı ama deneme sürümüm bitti yenileyebilir miyim?
  19. emrequex

Virüs programı windows

Arkadaşlar pcye virüs bulaştı 3 tane dll dosyası bitcoin falan kasıyorlardır belki. Format atıcam ama her şeyi yeniden yüklemek istemiyorum. Virüsleri silicek düzgün bir program var mı bildiğiniz?
  20. emrequex

Windows görev çubuğu küçültme

Arkadaşlar merhaba, Windows'um etkin değil ve görev çubuğunu küçültemiyorum. Bir arkadaşım var discord'dan yayın açmıştı ve ondada windows'u etkinleştirin yazıyordu ama görev çubuğu simgeleri küçüktü. Ben bu ''Küçük görev çubuğu düğmeleri kullan'' seçeneği nasıl açarım illa windows'u...
Geri