Arama sonuçları: *

1. Yavuz Selim

1.1 destekli DisplayPort kablosu 2.1 ekran kartına takılır mı?

Geçen hafta sistem aldım fakat DisplayPort kablosunu takınca ekrana görüntü gelmiyor fakat HDMI takınca geliyor. Monitörümün HDMI versiyonu 1.4 benim taktığım ise 2.0. Monitörümün DisplayPort versiyonu 1.1 taktığım kablo da sanırım 1.1. Fakat ekran kartımda DisplayPort 2.1 ve HDMI 2.1 çıkışları...
  2. Yavuz Selim

Anakart ışığı kırmızı yanıyor

Yeni sistem aldım ekran kartını taktım ve eski sistemimden SSD’yi çıkarıp yeni sistemime taktım.(SSD’yi formatlamadan taktım içinde sadece 1 oyun yüklüydü ve Windows kurulu değildi.) Anakart ışığım kırmızı yanıyor. Sistemi ilk kez çalıştırdım ve ekrana görüntü gelmedi. Sorunu nedir ...
  3. Yavuz Selim

Hangi sistemi almalıyım ?

2 sistem arasında kaldım hangisini almalıyım. https://www.gaming.gen.tr/urun/736119/pc-hocasi-gg15-amd-ryzen-7-7800x3d-tray-asus-prime-radeon-rx-9070-xt-oc-16gb-32gb-ram-1tb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/#cr_qna (PSU kalitesi düşündürüyor ileriki zamanlarda değiştirmem biraz zor) diğeri ise bu 75k...
  4. Yavuz Selim

Hangi kasayı almalıyım?

Arkadaşlar hazır sistem alacağım her şeye karar verdim fakat kasası kaldı. Aslında sorun kasa değil içindeki psu. Hazır sistem alıyorum ve kasa özelleştirme seçeneğim pek fazla yok. Özelleştirmedeki kasalar ve psuları. 1-BitFenix MH100 ARGB Temperli Cam USB 3.1 Mid Tower ATX BPAB 750W 80+...
  5. Yavuz Selim

Asus Dual 5070 mi Asus Prime Radeon 9070XT mi almalıyım ?

Arkadaşlar 2 tane hazır sistem belirledim kendime. Birisinde Asus Prime Radeon 9070XT var diğerinde ise Asus Dual 5070. Bu sistemi alıp 5-7 yıl kullanacağım. Hangisini almalıyım. Kafam rahat olsun istiyorum sorun çıkarmasın istiyorum hangisi daha risksiz olur. 9070xt nin 5070ti ile kafa dengi...
  6. Yavuz Selim

Bu sistem alınır mı ?

Bütçem 70k. Linkteki sistemde işlemciyi 7800x3d yaptım fiyat uygun mu ? 5070li istiyodum fakat 70kya çok bulamadım 5070+7800x3d sistem o yüzden 9070xtli bakmaya karar verdim. Fiyatına göre iyi mi daha iyisi varsa atabilir misiniz...
  7. Yavuz Selim

80K ya bu sistem iyi mi ?

Tebilon'da sistem özelleştirdim bu fiyata kadar çıkabiliyorum fiyatına göre iyi mi yoksa kazık mı ?
  8. Yavuz Selim

35k hazır sistem önerisi

Arkadaşım için 35k bütçeyle sistem arıyoruz. Belirttiğim fiyatı aşmazsak sevinirim, tavsiyelerinizi bekliyoruz.
  9. Yavuz Selim

40K Bütçeyle sistemimi upgrade etmeye nereden başlayabilirim ?

40 bin tl civarı bir bütçem var şu anki sistemimi yükseltmek istiyorum. Şu an kullanmış olduğum bilgisayarı 2020 gibi aldım bugüne kadarda bazı değiştirmelerde bulundum fakat ekran kartım, işlemcim ve anakartımı o günden beri değiştirmedim. Bu yüzden sistemimi yükseltmek istiyorum. Bu bütçeye ne...
  10. Yavuz Selim

55-60k laptop önerisi

55-60k oyun amaçlı kullanılacak laptop önerir misiniz?
  11. Yavuz Selim

Posta uygulaması kendi kendine açılıyor

Pc de posta uygulaması yarım saatte bir (bazen daha erken bazen daha geç) kendi kendine açılıyor. Oyun oynarken alta alıyor. Uygulamayı silmek istemiyorum işime yarıyor. Otomatik açılmasını nasıl engellerim ?
  12. Yavuz Selim

Razer Barracuda X mi SteelSeries Arctis 7+ mı ?

4000tl bütçem var kulaklık alacağım ikisi arasında kaldım sizce hangisini almalıyım ? Farklı önerilere açığım bu fiyata hangisi daha iyiyse onu almak istiyorum. Çoğunlukla oyun ve müzik dinlemek için kullanacağım kablosuz olması benim için şart.
  13. Yavuz Selim

Bu mouselerden hangisini almalıyım ?

Dostlar mouse alacağım bütçem max 2400 bu mouselerden hangisi en iyi tercih olur? Başka bu fiyat dahilinde hangi mouseleri önerirsiniz, hangisi daha iyi olur ? https://www.amazon.com.tr/DeLUX-M800-Ultra-Anahtarlar%C4%B1-Edilebilir/dp/B0CJRHW572?th=1&psc=1...
  14. Yavuz Selim

1500TL Mouse Önerisi

1500TL bütçem var gaming mouse arıyorum. Şu an elimde steelseries rival 3 var ve tekerleği bozuldu. Kronik bir hatası olmayan, uzun ömürlü olan kablolu kablosuz fark etmez mouse önerilerinize açığım.
  15. Yavuz Selim

Amazon'dan mı Aliexpress'den mi almalıyım ?

Ajazz Ak820Pro klavyesini alacağım fakat amazonda toplam 2994tl ye geliyorken aliexpress de 1700tl ye geliyor. Daha önce hiç aliexpress'den alışveriş yapmadım. Birisi aydınlatırsa sevinirim...
  16. Yavuz Selim

Bluetooth Kablosuz Kulaklık Önerisi

Genellikle oyun için fakat zaman zaman telefonla kullanmak için kulak üstü kulaklık istiyorum. Rgb takıntım yok sade olması güzel durması yeterli. Bütçem:4000-4500tl
  17. Yavuz Selim

Bu sistemin fiyatı ne kadar eder ?

Bilgisayarımı satmayı düşünüyorum ne kadara gider. AMD Ryzen 5 5600X (Garantili) AMD Radeon RX 580 8GB G.Skill RipjawsV 32 GB 16X2 (Garantili) Asus Prime A520M-K (Garantili) Adata Legend 750 500GB M2 SSD (Garantili) 500GB SATA SSD Asus VG248QG 24" 0.5 ms Monitör
  18. Yavuz Selim

(16x2) 32gb ram önerisi

16x2 32gb ram almak istiyorum. Bütçem 2500tl bu civar olursa ve CL16 olursa sevinirim. Anakartım: Asus Prime B450M-K
  19. Yavuz Selim

Çözüldü✓ Ekran kartı fanı yerinden çıktı

3 fanlı ekran kartımdan 1 fanı ya yerinden çıktı ya da kırıldı. Bir sorun yaratır mı ?
  20. Yavuz Selim

RK ROYAL KLUDGE RK68 Klavye Alınır Mı ?

Dostlar selam 1000tl bütçem var ve numlocksuz blue switchli mekanik bir klavye arıyorum. Hot-swappable olması işime yarar. İstediğim kriterlere uygun bir klavye buldum fakat sadece rgb değil tek renk bir klavye sıkılır mıyım renginden falan başka bir öneriniz varsa link atabilirsiniz...
Geri