Arama sonuçları: *

1. K

Psu dan aşırı yüksek ses çıkması

Bilgisayarı açtığımda güç kaynağından çok yüksek ses çıktı. Elimi koyduğumda normalde olandan çok titriyordu. Siyah ekran verdi üzerinde american la başlayan bir yazı vardı. Sonra açıldı. Ama psu dan çok yüksek ses ve titreşim var. O kadar ki oturduğum yerden titreşimi ayağımda hissedebiliyorum.
  2. K

Amazon jp ürün aldığımda hesabımı kapatıyor Lütfen yardımcı olun

Lütfen yardımcı olun Amazon jp den ürün siparişi verdiğimde ilk 80 kuruş çekiyor ve 5 dk sonra hesabım askıya alınıyor. 4-5 kere farklı hesap açtım hepsinde sorun aynı. Neden böyle? Nasıl düzeltebilirim?
  3. K

FurMark Testi Sonucum Nasıl ?

Sistemi alalı yaklaşık 6 ay oluyor. FurMark testi değerlerim sizce nasıl ?
  4. K

Ryzen 5 3600x işlemci stok soğutucu fanını nasıl açıcam?

Merhabalar işlemcimin fanının altında baya toz birikmiş temizlemek istiyorum. Sorumdan anlaşılıyorki pek bu işlerden anlamìyorum. Kurcalayìp bozmak istemedim yardìmci olursaniz cok sevinirim.
  5. K

Davinci Resolve 17 Türkçe Nasıl Yapabilirim?

Herkese selamlar Davinci Resolve 17 programını yeni indirdim. Tamamen ingilizce. Bu yüzden biraz zorlanıyorum. Türkçe yapamadım. Eğer elinizde türkçe yaması varsa paylaşabilir misiniz?
  6. K

LOGİTECH G402 ÇOK ACAYİP SORUN

Merhabalar ürünün uygulamasını açmadığım zaman gerçek çöp gibi. Nedeni ise uygulaması açık olmadığı zaman en yüksek dpi ayarına getiremiyorum ve anlık olarak dpi ımı değiştirmeme yarayan tuş çalışmıyor. Bu sorunu başka yaşayan varmydı? ve çözümü nedir?
  7. K

Pc mi overclockladım bilgilendirme yapabilir misiniz ?

Merhabalar sistemim bu: Anakart: Asus prime x570-p İşlemci: Amd ryzen 5 3600x 3.8 GHz Ekran kartı: Asus Rog Strix RTX2060 Ram: Corsair (2×8) 16gb ram 3600mhz M2 Ssd: Samsung 500gb NVMe M.2 SSD HDD: Seagate Barracuda 2TB Msı afterburner'ın bazı ekran kartları için otomatik overclocku varmış bende...
  8. K

Sistemime göre fortnite fps nasıl?

Merhabalar sistemim bu; Anakart: Asus prime x570-p İşlemci: Amd ryzen 5 3600x 3.8 GHz Ekran kartı: Asus Rog Strix RTX2060 Ram: Corsair (2×8) 16gb ram 3600mhz M2 Ssd: Samsung 500gb NVMe M.2 SSD Hdd: Seagate Barracuda 2TB Fortnite ı en yüksek ayarlara aldım. Ortalama 70 -90 fps alıyorum. İlk...
  9. K

PC ISINMA

Merhabalar PC mi toplayalı 3 gün oluyor. Sistem bu; Anakart: Asus prime x570-p İşlemci: Amd ryzen 5 3600x 3.8 GHz Ekran kartı: Asus Rog Strix RTX2060 Ram: Corsair (2×8) 16gb ram 3600mhz M2 Ssd: Samsung 500gb NVMe M.2 SSD HDD: Seagate Barracuda 2TB PUBG mobile yi ultra ayarlara aldım. Temperli...
  10. K

Pc de ısınma

Merhabalar pc mi toplayalı 3 gün oluyor. Sistem bu; Anakart: Asus prime x570-p İşlemci: Amd ryzen 5 3600x 3.8 GHz Ekran kartı: Asus Rog Strix RTX2060 Ram: Corsair (2×8) 16gb ram 3600mhz M2 Ssd: Samsung 500gb NVMe M.2 SSD Hdd: Seagate Barracuda 2TB Pubg mobile yi ultra ayarlara aldım. Temperli...
  11. K

FurMark testi sonrası hafif koku

Merhabalar PC yi toplayalı 2 gün oldu. Denemek için bir test yapayım dedim. Görselde sonuçlar yazıyor. Testi 30 dk yaptım. Temperli camların hiçbirisini açmadım. Yavaş yavaş ısınmaya başladı. İlk sıcak hava kokusu geldi sonra çok az plastik kokusu gibi birsey geldi (tam emin degilim) Sistem bu...
  12. K

FurMark testi sonrası hafif koku

Merhabalar pc yi toplayalı 2 gün oldu. Denemek için bir test yapayım dedim. Görselde sonuçlar yazıyor. Testi 30 dk yaptım. Temperli camların hiçbirisini açmadım. Yavaş yavaş ısınmaya başladı. İlk sıcak hava kokusu geldi sonra çok az plastik kokusu gibi birsey geldi (tam emin degilim) Sistem bu...
  13. K

Bu sisteme sizce sıvı soğutma alınmalı mı ??

Anakart: Asus prime x570-p İşlemci: Amd ryzen 5 3600x 3.8 GHz Ekran kartı: Asus Rog Strix RTX2060 Ram: Corsair (2×8) 16gb ram 3600mhz M2 Ssd: Samsung 500gb NVMe M.2 SSD Hdd: Seagate Barracuda 2TB
  14. K

Asus TUF Gaming VG27VQ - AOC CQ27G2U/BK Karşılaştırması

Arkadaşlar iki monitör arasında kaldım sistemim: Anakart: Asus prime x570-p İşlemci: Amd ryzen 5 3600x 3.8 GHz Ekran kartı: Asus Rog Strix RTX2060 Ram: Corsair (2×8) 16gb ram 3600mhz M2 Ssd: Samsung 500gb NVMe M.2 SSD HDD: Seagate Barracuda 2TB
  15. K

Asus TUF Gaming VG27VQ - AOC CQ27G2U/BK Karşılaştırması

Arkadaşlar iki monitör arasında çok kaldım sistemim: Anakart: Asus prime x570-p İşlemci: Amd ryzen 5 3600x 3.8 GHz Ekran kartı: Asus Rog Strix RTX2060 Ram: Corsair (2×8) 16gb ram 3600mhz M2 Ssd: Samsung 500gb NVMe M.2 SSD Hdd: Seagate Barracuda 2TB
  16. K

Öneri AOC CQ32G1 31.5" 144HZ Monitörü Görüşleriniz

Yeni bir bilgisayar topluyorum. Oyun oynamayı çok severim. Bu yaz yazılım işleriyle ilgileneceğim.Genel olarak oyun oynayacağım Yazılım için büyük olması avantaj. Sizce oyun oynarken bana çok rahatsızlık çıkartır mı. Oyunumu rahat oynamak isterim. Oynadığım oyunlar : PUBG MOBİLE ZULA CSGO...
  17. K

Öneri Aoc CQ32G1 144 HZ MONİTÖRÜ GÖRÜŞLERİNİZ

Yeni bir bilgisayar topluyorum. Oyun oynamayı çok severim. Bu yaz yazılım işleriyle ilgileneceğim.Genel olarak oyun oynayacağım Yazılım için büyük olması avantaj. Sizce oyun oynarken bana çok rahatsızlık çıkartır mı. Oyunumu rahat oynamak isterim. Oynadığım oyunlar : PUBG MOBİLE ZULA CSGO...
Geri