Arama sonuçları: *

• Users: AneX
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. AneX

Logitech G Pro X Alınır Mı ?

arkadaşlar 3500 tl bütçem var g pro x alınır mı veya önerileriniz varmı. birde bu fiyata wirelles öneriniz var mı ? 1711975617 up...
  2. AneX

Apple Store Zorlu Stok

kardeşime iphone 13 alıcaz fakat hiç bir yerde stok yok sizce istanbul zorlu center apple mağzasında mevcut olabilirmi
  3. AneX

IPhone 14 Pro kırılmaz cam ve lens önerisi?

Arkadaşlar 15 almaktan vazgeçtim 14 Pro alacağım fakat telefona baya para bayılıyoruz en kaliteli şekilde korumak istiyorum biraz araştırdığımda blueo diye bir marka buldum buranın kırılmaz ekranı nasıl fiyatları biraz yüksek fakat kaliteli olduğundan bahsediliyor kamera korumaları da almayı...
  4. AneX

İphone 15 Veya İphone 14 ?

androiden iphone a geçeceğim beyler ama 15 de ki 60 hz yenileme biraz moralimi bozdu sizce 15 yerine 14 mü almalıyım ama aralarında fazla fark yok
  5. AneX

Protein Tozu Önerisi

arkadaşlar bütçem 3k yı geçmiyecek şekilde en kaliteli protein tozu önerir misiniz? 6 aydır yapıyorum 10 gün sonra 6 ay olacak artık protein ihtiyacımı karşılıyamıyorum öneriniz var mı araştırdığımda Weider diye bir marka buldum düşünceleriniz nelerdir muscletech diye bir marka daha varmış bu 2...
  6. AneX

Sevdiğim Kıza Açıldım yardım edin

yaklaşık 15 dakika önce sevdiğim kıza açıldım 4 bildirim geldi korkudan açamıyorum beyler yardım edin şimdi diyeceksiniz niye korkuyorsunuz 3 yıllık gibi bir ilişkim yeni bitti aldatıldım ve daha yeni toparlıyorum son 2 aydır konuştuğum kıza açıldım şuan cevap verdi ama açamıyorum beyler
  7. AneX

13K Bütçe Pc Tavsiye

beyler 13k bütçe var tavsiye alabilirmiyim
  8. AneX

SteelSeries Arctis Wireless 7 2000 Tl

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-steelseries-arctis-7-wireless-sifir-1047805588/detay/ arkadaşlar elden teslimat yaptığını söyledi ama bir kıllanmadım değil 1 yıl kendisi tarafından garantisi varmış ve fatursaı yokmuş çalıntı mal olabilir...
  9. AneX

Rtx 3060 Ti Amd Ryzen 5 5600x Uyumu

başlıkdaki ekran kartı ile işlemci sizce 1080p de darboğaz yaşatırımı bana
  10. AneX

Razer BlackShark V2 Vs Logitech G Pro X 7.1 ?

yakın zamanda kulaklığım kırıldı 2.700 2.800 bütçem var bu 2 si ni almayı düşünüyorum nasıldır
  11. AneX

En Güvenilir Virüs Programı

kendime virüs programı satın alacağım fakat kararsız kaldım bildiğiniz çok kaliteli virüs programları mevcutmu 1679915250 kaspersky düşünüyorum sizce nasıl
  12. AneX

Maçlara Gidenler Bakabilirmi ? (GS liler özellikle)

passo lig çıkarttım daha gelmedi internetten araştırdığıma göre uygulamadan maça gir ile girebiliyormuşum ama fakat ben bilet bulamadım duyduğuma göre stadın oralarda bilet satan karaborsacılar varmış kale arkası 400 500 gibi fiyatlarda satıyorlarmış maça gidip orada onlara rastlayan varmı...
  13. AneX

13K Bütçe Laptop Önerisi (SIFIR.2.EL FARKETMEZ)

hem gaming hemde derslerde kullanılacak bir laptop önerisi olan varmı 1677660358 https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-lenovo-ideapad-gaming-i5-10300h-8g-ram-512g-ssd-gtx1650ti-120hz-1081792297/detay/ bu nasıldır hocam
  14. AneX

RX 6900XT VS RTX 3090

oyun için alıcam beyler 2.el alıcam ama şöyle bir şey var bazıları 2.el amd alınmaz demiş siz nediyorsunuz
  15. AneX

RX 6900XT İşlemci Önerisi

amd ryzen 7 5800x 3d nasıldır dostlar 20 k bütçe var toplam kartı 2.el alıcam işlemci sıfır olucak 2.500 3k lık da anakart lazım
  16. AneX

Klayemi Satıcam Bu Adam Dolandırıcı Gibi

Merhaba ...... Bey. Bunu az önce sizden satın aldım. Bazen ikaz vaktinde satıcıya gitmiyor ya da gözden kaçabiliyor; o nedenle hem buradan bir hatırlatma gönderiyorum, hem de bana ulaşabileceğiniz bir yer olması için yazıyorum. Elden teslimat tercih ederim demişsiniz — hoş benim için de genelde...
  17. AneX

Puff Bar Güvenilirimi Site Lazım

aranızda puff kullanan varmı var ise satın alabileceğim bir site atabilirmisiniz
  18. AneX

İphone 11 6.699,90 ₺

sadece öğrenci ve öğretmene özel https://alaldim.com/product/iphone-11-64-gb-apple-turkiye-garantili siteye güvenemedim bilen varmı
  19. AneX

🔥İndirim PUBG Mobile Büyük İndirim (UC

https://www.itemsatis.com/urunler/pubg-uc-id-yukleme.html normalde çok daha pahalı elite royale pass 165 tl normalde %50 indirim var
  20. AneX

🔥30TL indirim Yemeksepeti Tüm üyeliklerde geçerli

YemekSepeti Ev Yemekleri & Balık & Deniz, Makarna & Salata mutfaklarında geçerli 50 TL Üzeri 30 TL İndirim Kodu (ilk sipariş gerektirmiyor) Kod: MTF30 Not : Konu Bana Ait Değil
Geri