Arama sonuçları: *

• Users: SRooX
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. SRooX

50-60 K Bandına Nasıl Bir PC Alınır

merhaba 2. pc lazım ve fiyat olarak şu an en iyi ; https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rtx-5060-a620am-512gb-ssd-16gb-ram.html bunu buldum varmıdır başka öneri , işlemci intel olmasın lütfen kullandığım programlar amd de de daha düzgün çalışıyor.
  2. SRooX

50-60 Bin Arası Hazır Sistem veya Tek Tek Toplama

merhaba ; bütçe başlıktaki gibi 50k -60 k ya kadar max çıkabilirim . elimde 850w a tier bir psu ve noctua nh d15 var bu parçalar harici birşeyim yok tek tek toplamak mı mantıklı yoksa hazır sistem almak mı ? hazır sistem alırsam parçaları sonraki aylar tek tek değişitirebilirim...
  3. SRooX

30 Bin TL Bandında Telefon Önerisi

Merhaba ; 30 k bandında telefon bakıyorum kardeşime , Şu an aklımda s25 fe var güvenli bir liman olarak ve birde nothing Phone 3a pro farklı seçenekler varmıdır bütçede çok uçmadan Şimdiden teşekkürler .
  4. SRooX

Damacana Su Pompası Önerisi ?

Merhaba ; evet başlukta gördüğünüz gibi bunun önerisini istiyorum otamtaik olanlarından ancak güzel bir şey istiyorum aldığım çoğu şeyin bataryası 2. ayında bozuluyor ve artık satın almaktan üşeniyorum birkerede otobatiğe alışınca manuel zor geliyor fiyatta çok uçmadan ne önerirsiniz
  5. SRooX

Cloud2 Padleri İçin Öneri

selam dostlar 2017 den belli cloud2 var bende 2 senede bir pad değiştiriyordum ancak şimdiki padler 1 sene dayanmıyor dağalıyor öneriniz varmı kaliteli satan bir yer varmı, yoksa pad dağıldıkça değişmeye devam mı edeyim . NOT: full deri olması gerek herhangi bir yerinde kumaş olunca kullanamıyorum
  6. SRooX

MSI Mpg A1000gs 8500 TL Ye Alınır mı

taksitide var bu fiyatta alınır mı veya farklı bir öneriniz varmı ? LÜTFEN ENERMAX önermeyin sessiz bir psu istiyorum.
  7. SRooX

Öneri 10k Bütçe ile PC De Ne Değiştirmeliyim?

Merhabalar şimdi elime 10k kadar bir bütçe geçti ve bunu pc de harcamak istiyorum en zayıf halka olarak psu yu görüyorum şu an sizce psu mu yoksa diğer parçalara mı el atmalıyım , bütçeyi arttırabilirim sadece öneri lazım ve mantıklı bir açıklama SİSTEM; PNY RTX 4070 Tİ XLR8 Ryzen 7 7800x3d...
  8. SRooX

❌İndirim Bitti! Gıgabyte B650 Eagle 6300 TL Son 1 Stok

1 hafta önce satılmıştı bu fiyata iptal eden olmuş son 1 stokla aynı fiyatta ihtiyacı olan alsın. LİNK
  9. SRooX

Gıgabyte B650 Eagle 6300 TL Son 1 Stok

LİNK 1 hafta önce satılmıştı bu fiyata iptal eden olmuş son 1 stokla aynı fiyatta ihtiyacı olan alsın.
  10. SRooX

❌İndirim Bitti! MSI Mag A850gls 6535 TL A- Tier Psu

https://www.vatanbilgisayar.com/msi-mag-a850gls-pcie5-850w-80-plus-gold-guc-kaynagi.html#odeme-secenekleri A- tier herşeyiyle sağlam ve çok sessiz bir psu önerilir.
  11. SRooX

4070ti R7 7800x3d İçin Psu Önerisi

Merhaba , Kombinasyonum bu şekilde bütçe de çok sorun yok 10k banında kadar çıkabilirim ancak durum şöyle , Elimde hali hazırda 2 senedir kullandığım nzxt 650 bronze psu var ve eskidiğini yorulduğunu düşünüyorum ve psu almayı düşünüyorum , 10 k bandına çıkıp asus msi dan S tier almak mantıklı...
  12. SRooX

20.000 TL Bandı Babam İçin Android Telefon

merhabalar 20k bandında babam için ara yüzünde reklam çıkmayan bir telefon arıyorum önceki telefonu samsung s8 idi samsunga alışık samsung'ta olabilir .
  13. SRooX

16x2 DDR4 Ram alacağım yardım lütfen

Şu an 2x Neoforza 8GB 3200MHz NMUD480E82-3200DB11 rami kullanıyorum bunu 16x2 yapacağım marka takıntım yok ama yükseklik açısından buna benzer bir boyutta ve kalınlıkta ram arıyorum önerilerinizi bekliyorum , NOT: iyi indirimde bir ram varsa boyutu önemsiz onuda alabilirim .
  14. SRooX

55k bandında sadece kasa önerisi

merhaba 55 bandında ddr5 am5 bir kasa arıyorum ne öneririrsiniz
  15. SRooX

Öneri 4000tl bandında klavye önerisi

4000 tl bütçem var ağırlıkı cs gibi fps oyunlar oynuyorum önceliğim red switch ama uygun güzel klavye olursa switch önemli değil TAM BOYUT KESİN isteğimdir Şimdiden teşekkürler.
  16. SRooX

Çözüldü✓ 4000-6000 arası ucuz F/p 2. monitör önerisi

Merhaba hocam 2. monitör lazım olabildiğince ucuz bir monitör arıyorum ancak benide kör etsin istemiyorum ne öneririrsiniz şu an lenovo r24s var 24 inc veya bunun 27 liği farklı olarak ne alınabilir.
  17. SRooX

4000-6000 arası ucuz F/p 2. monitör önerisi

Merhaba hocam 2. monitör lazım olabildiğince ucuz bir monitör arıyorum ancak benide kör etsin istemiyorum ne öneririrsiniz şu an aklımda lenovo r24s var 24 inc veya bunun 27 liği farklı olarak ne alınabilir.
  18. SRooX

5000 tl ve altı kablosuz gaming kulaklık önerisi

Merhaba ; 5000 tl ve altında kulaklık arıyorum 1. Kriter kablosuz olması öncesinde cloud 3 kablosuzu kullandım hoşuma gitmedi cloud 2 ye geri döndüm şimdi tekrar kablosuz kulaklık arıyorum öneriniz nedir cloud 2 ile kıyasladığımızda çok sırıtmasın yeter
  19. SRooX

Hyundai i30 2012 gdi style katlanır ayna motoru sürekli çalışıyor

Merhaba , Başlıkta yazdığım gibi sürekli çalışıyor aynayıda çeviremiyor sol ayna park edene kadar sorunu yoktu park ettim ve tuşa bastığımda bir anda sürekli çalışmaya başladı ve bu arabalarda kontağı çeksende aynalar çalışmaya devam ediyor yani kontağı çektiğimdede durmuyor sürekli içerdeki...
  20. SRooX

ŞOFBEN alacağım öneri yaparmısınız

şofben arıyorum 4k bandında önerilerinizi bekliyorum.
Geri