Arama sonuçları: *

• Users: cbager
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. cbager

300 TL'ye Vantilatör Önerisi?

300-350 tl arası, daha üstüne çıkamam fiyat konusunda.
  2. cbager

Tosla Kart Kullananlar Yardımcı Olabilir Misiniz?

Kartın artıları ve eksileri nedir?
  3. cbager

Papara Kartımı PTT Yuttu!

Artık papara kart sipariş verenlerin çoğuna kartın ulaşmadığını duydum. 16 yaşındayım önerdiğiniz kart var mı?
  4. cbager

Sinemalar Açıldı Mı?

1 Temmuz'da sinemaya giden var mı forumda?
  5. cbager

Yırtılma Nasıl Çözülür?

Valorantta çoğu zaman, hatta her zaman diyebilirim ki yırtılma oluyor. FPS'im çok yüksek ama monitörüm 60hz olduğundan dolayı mı diye düşünmeye başladım. (Monitör AOC 22B1H) neredeyse her ayarı denedim ama faydalı olmadı.
  6. cbager

Bu Modem 54 mbps Destekliyor Mu?

54 mbps VDSL kullanabilir miyim şu modemle? https://www.trendyol.com/zyxel/vmg1312-t20b-2-4-ghz-300mbps-wi-fi-vdsl2-adsl2-modem-4-port-girisli-vmg13121-yeni-nesil-p-80660199?merchantId=375173
  7. cbager

Doge Coin Alınır Mı?

Hala alınır mı direnç felan filan diyorlar
  8. cbager

2500TL Civarına Telefon Önerisi?

Önerilerinizi bekliyorum.
  9. cbager

BitTorrent Ne Olacak?

Grafik yorumlayan, analiz eden birisi varsa diye soruyorum. BTT'nin durumu ne olacak? Yükselecek mi, azalacak mı?
  10. cbager

BitTorrent Satılmalı Mı?

Yaklaşık en yüksek fiyatındayken aldım ve şuan biraz zarardayım. Satmalı mıyım?
  11. cbager

1000 Tl ile hangi coin alınır?

Şuan 1000 TL ile alınabilecek coin hangisidir?
  12. cbager

RX590 Mining Getirisi Nedir?

Sapphire 8GB RX590. 1 ay mining yapsam getirisi ve elektrik faturası ne olur?
  13. cbager

Bu harddisk masaüstü için uyumlu mudur?

https://www.n11.com/urun/wd-wd3200avjs-320-gb-35-sata-7200-rpm-hdd-934500?magaza=diskonline#unf-info bunu alcam birazdan ama bir şey sormak istiyorum. Bende b450m s2h anakartın içinden çıkan kablodan ve psudan gelen kabloyla bunu kullanabilir miyim yoksa extra kablo almam gerekiyor mu...
  14. cbager

125 TL'yi geçmeyecek Harddisk Önerisi?

büyük ihtimalle 320gb bulunur bu fiyata. Hangi ürünü almam gerek, direkt linkini atmanızı arzu ederim
  15. cbager

Belirttiğim harddisk alınır mı yoksa daha iyisi var mı?

https://www.hepsiburada.com/western-digital-av-gp-wd3200avvs-320-gb-hdd-p-HBV00000RUPBO?magaza=Elaf%20Shop 320GB harddisk lazım. Onerdiginiz var mı?
  16. cbager

Cod warzone pcde kaç GB yer kaplıyor?

Tam olarak kaç GB yer kaplıyor ?
  17. cbager

Ucuza Modem Önerisi?

ADSL kullanıyoruz port açacak gibi değiller. Bugün superonline iptal işlemlerini yaptık. Modemi iade istiyorlar. Modem fiyatları konusunda bilgim yok piyasasından, ADSL için modem almamız lazım. Modemin iyisi kötüsü nasıl olur bilmiyorum ama olabilecek en ucuz olursa güzel olur. @alpolojix / Leroxy
  18. cbager

OC Yapmayacaksan 10100f Muhabbeti?

Arkadaşlar son zamanlarda böyle çok soru oluyor; R3 3100 vs i3 10100f e gelen cevaplar genelde OC yapmayacaksan i3 10100f oluyor. Ama anakart önerisinde OC yapmayacaksan A320 diye bir şey denmiyor sürekli B450 öneriliyor. Neden?
  19. cbager

Kasma Hissi Nvidia'ya Geçince Düzeldi?

Ben RX570 kullanıyordum bayadır kasma hissi sorunum vardı kimse inanmıyordu genelde çoğu kişi monitorüm 60hz oldugu için 60hz max göreceğimi soyledi ama Gtx1650 supere geçince inanılmaz derecede akıcı oldu oyun, kasma hissi tamamen kalktı. Yani monitörle alakası yokmuş.
  20. cbager

Disslike Emote'u Neden Gitti?

Ben mi göremedim yoksa kalktı mı?
Geri