• ‼️Sizlerin forumda daha keyifli ve sorunsuz vakit geçirmesi adına saat 00:00'dan itibaren kısa süreli bir güncelleme ve bakım çalışması yapılacaktır. İşlemler sürerken kesintiler yaşanabilir.

Arama sonuçları: *

• Users: WellGoat
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. W

Sony A6000 mi Canon M200 mü?

7000 lira gibi bir bütçem var. Bu iki kamera arasında kararsız kaldım. Hangisi daha iyidir artıları eksileri nelerdir? Yada farklı bi kamera öneriniz olursa açığım
  2. W

120 TL civarı kulakiçi kablosuz kulaklık önerisi ?

Kablosuz haricinde kablolu da önerebilirsiniz Ama kablosuz olursa daha mutlu olurum :)
  3. W

Şu python kodunu nasıl yazabilirim? (Acil)

Rastgele üretilen 10 sayıdan asal olanları ve olmayanları gösteren uygulamayı yazmanızı istiyorum. Ekran çıktısı aşağıdaki gibi olacak 5 - asal 6 - asal değil 10 - asal değil 8 - asal değil 23 - asal 8 - asal değil 7 - asal 3 - asal 9 - asal değil 11 - asal böyle olması lazım ama nasıl...
  4. W

Python için yardım eder misiniz?

While döngüsündeki oluşturduğum sayıları nasıl listeye aktarıcam
  5. W

Huawei matebook d14 144hz monitör destekler mi?

Yanına 144 hz monitör almayı düşünüyorum 144 hz yi laptop verir mi?
  6. W

Asus TUF Gaming VG27VH1B 27" 165Hz dp girişi yok?

ben bu modeli aldım ama 165hz fakat dp girişi yok ne yapmam gerek
  7. W

C diski genişlemiyor

Birimi genişlet çıkmıyor ve 1 gb yer kaldı Acil help
  8. W

Gamepower Ogre sonradan türkçe basım mı? Alınır mı?

Gamepower Ogre sonradan türkçe basım mı? Alınır mı? Ucuzluğu beni baya mutlu etti Meraktan sordum
  9. W

Photoshop um yazı yazmıyor. Nasıl düzeltebilirim?

isterseniz dc verebilirim acemiyim kusura bakmayın ben bir fotoğrafın üzerine yazı yazamıyorum yani yazı gözükmüyor
  10. W

Photoshop'da Beyaz Arkaplanı kaldırma

Anlamadığım şey şu arkası beyaz gri boş olan resimleri nasıl renkli arkaplanda sileriz örneğin şunu demek istiyorum mesela bu resim arkasında renkli bişey var ama beyazlığı gözüküyor nasıl düzelteblirim?
  11. W

8000 TL Pc Önerisi (Sadece kasa)

Site farketmez ama kuyturuk site olmasın hazır sistem olabilir parça parça olabilir sadece kasa
  12. W

Asus tuf m3 yazılımı çalışmıyor? Nasıl düzeltebilirim?

Açınca yazılımı bunu diyor?
  13. W

Ssd im kronik sorunlu ve bunu ne yapmalıyım?

İlk başlarda sıkıntı yoktu ve 3 ay sonra yazma hızı gerçekten çok aşırı fazla düştü 185 oldu. Garantiye versem ne yaparlar? Bana bir çözüm var mıdır? Ssd: Adata su630 Ekran fotoğrafı arkada hiçbir şey çalışmıyorken masaüstü tertemizken çekildi.
  14. W

Pc im fazla ısınıyor ve ses çıkartıyor?

İ5 9600k soğutucusu coolermaster a71c Gigabyte gtx 1660 super 6gb 2x fanlı Valorant ta hele ama rahatsız etmiyor oyun sesinden Ama boşta film izlerken surağan sahne gelince rahatsız ediyor Nasıl düzeltcem abilerim yardım
  15. W

1080p monitör 4K olabiliyor?

Monitörüm Monster Aryond Normalde 1080p ama 4k da oluyor Nasıl oluyor ki?
  16. W

PC parçalarının kutularını çöpe atsak garantisi gider mi?

Örneğin ramler garantisini aldık kutuyu attık garantisi devam eder mi yada ne olur?
  17. W

Yardım Fanlardaki ses arttı?

İlk başlarda sıkıntı yoktu ama şimdi sesi arttı rahatsız ediyor boşta.zaten yüksek oyunlarda ses çıkarıyor.ama boşta kulaklıkla bile ses çıkarıyor
  18. W

Kasamda şu ışık yanıyor

Ne demek oluyor yanıp sönüyor birde kasadaki yer anakartımda da yanıyor kırmızı ışık
  19. W

Yardım Modem önerisi Zayıf sinyal

Öncelikle şuanki modemim bu Ve internet paketimiz 24 download 6 upload veriyor yinede YouTube den müzik açınca telefondan oyun kasıyor Sanırsam çoklu bağlantılar ve uzaktan bağlantıları kötü Bu yüzden bana 200-300 lira civarı önerebilir misiniz
  20. W

Maks 5300 TL laptop önerisi?

Valorant CS go LoL gibi oyunları kaldırsın Bütçeyi aşmaması lazım FreeDos olsa daha ucuz olacağını düşünüyorum
Geri