Arama sonuçları: *

• Users: Liderkara
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. L

Yardım 2 aylık MSI PSU Elektrik gitti çalışmıyor

Selamlar 2 ay önce aldığım PC ve PSU Elektrik gidince bozuldu kasaya hiçbir şekilde elektrik gelmiyor ne yapabilirim garantiye gönderim süreci nasıl olur PSU MSI marka 1720771039 Yenisini alıp takacağım muhtemelen ama üzdü yani MSI olmasına rağmen elektrik gelmemesi
  2. L

Ev kullanımı için yüksek güçlü Vantilatör Önerisi

Arkadaşlar yardımcı olabilirseniz sevinirim Sanayi tipi dahi olsa olur odanın içinde hava sirkülasyonu yaptırabilecek serinletebilecek bir Vantilatör önerebilirseniz sevinirim Max bütçe 5.000 TL, Serinletecek bu bütçede farklı bir alette olabilir önerilere açığım.
  3. L

Yardım Bu hoparlör Bilgisayara uyar mı acaba?

https://www.trendyol.com/mikado/mikado-md-813bt-5-1-usb-sd-fm-destekli-multimedia-spk-mikado-md-813bt-p-2825556/yorumlar?boutiqueId=61&merchantId=117256 Bu hoparlörü almak istiyorum acaba PC ye takabilirmiyiz çok anlamıyorum yardım ederseniz sevinirim.
  4. L

Yardım Alınır mı MSI MAG342CQPV 34" 1ms UWQHD Curved Alınır mı

11 bin TL https://www.teknosa.com/msi-mag342cqpv-34-1-ms-100-hz-1500r-va-adaptive-sync-curved-oyuncu-monitoru-p-788400439?shopId=2085&utm_source=akakce.com&utm_medium=comparison&v=1.28.7 Alınır mı sorunu var mıdır + teknosaya güvenebilir miyim sorun olduğunda geri iadesi vs nasıldır bilen var mı.
  5. L

Haciz PC ye el koyar mı?

Selamlar. Ben amcamın evinde kalıyorum amcamın üzerine banka borcu var haciz gelebilir yakında eve, bana ait faturalı PC ye haciz koyabilirler mı yoksa sadece amcamın eşyalar mı gider, buna ek olarak PC ihtiyaçtan sayılır mı yani ihtiyaç ürünleri haciz edilmiyor diye biliyorum 1 adet olduğu...
  6. L

Yardım İnternet router önerisi

Selamlar 800-1000 TL civarında güzel bir router onerebilirseniz sevinirim teşekkürler.
  7. L

Çözüldü✓ Sinerji hazır sistemler freedos mu?

Sinerji hazır sistemler freedos mu yoksa deneme sürümlü Windows mu kuruyorlar. Teşekkürler. 1709940355 Kuruyorlarmış teşekkürler sizede :)
  8. L

Çözüldü✓ İncehesap hazır sistemler freedos mu?

Selamlar, incehesaptan sistem satın aldım, freedos mu yoksa deneme sürümlü Windows mu gönderiyorlar bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
  9. L

Flow silver R5 5500- RX6600 17.400 TL Alınır mı

Flow silver r5 5500- 6600x i SSD yi XPG Spectrix RGB li olana yukseltip 17.400 e alayım mı beyler 1708110932 1708111674 Sipariş verdim hayırlısı olsun.
  10. L

Kardeşim için bu Tablet Uygun mu?

Selamlar, kardeşimin oyun oynayabileceği, çok fazla donma kasma yapmayacak bir Tablet arıyorum, PUBG Gibi oyunlar oynamayacak çocuk oyunları oynayacak 7 Yaşında...
  11. L

18600 e bu sistemi aldım ;)

Hayırlı mı olsun geçmiş mı olsun :) Ekran kartı ve kasa beyazzz. Sistem Montaj Hizmeti 1 AMD Ryzen 5 5600 3.5GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm MPK İşlemci 1 ASUS PRIME B550M-K 4600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI VGA DVI mATX Anakart 1 CORSAIR 8GB 2X16 Vengeance LPX Siyah 3200MHz CL16 DDR4...
  12. L

Çözüldü✓ 4060 Ekran kartı Stok fan ile?

Selamlar, 4060 Ekran kartlı bir sistem almayı istiyorum Stok fan ile çalıştırsam sıcaklık sorunu olurmu emin değilim baktığım kadarıyla stok fan ile de sıcaklık değerleri iyiymiş ama bilen varsa bilgilendirirse sevinirim.
  13. L

İtopya.com taksit sayısı secmediniz hatası

Selamlar ödeme kısmına geldiğimde kart bilgilerini giriyorum taksit seçeneği çıkmıyor devam etmek istediğimde taksit sayısı secmediniz yazısı çıkıyor acil ne yapabilirim?
  14. L

Yakın zamanda çıkacak hazır sistem var mı?

Selamlar, yakın zamanda çıkacak olan bir hazır sistem var mı acaba bildiğiniz, bilgilendirirseniz sevinirim.
  15. L

Gaming masa tavsiyesi 1200 TL ye kadar

Var mı tercih edebileceğim 1200 TL gaming masa beyler, teşekkürler.
  16. L

Acil! Tavsiye lazım..

Selamlar bu sistemi alacağım insAllah ufak tefek yükseltmeler yapabilirim bı tavsiye versenizde hemen alsam, çok teşekkürler.. https://www.itopya.com/hype-unoamd-ryzen-5-5500gigabyte-radeon-rx-6600-eagle-8gb16gb-ddr4500gb-nvme-m2-ssdgaming-bilg_h17020
  17. L

itopyanin 8 Kasım indirimleri ve Yakın zamanda 13 bine kadar gelecek sistemler?

Selamlar, yakın zamanda çıkacak olan sistemler varmıdır ve itopyanin 8 Kasım indirimlerinde uygun bir sistem çıkabilir mi acaba? Görüşlerinizi bekliyorum.
  18. L

3060 ekran kartıyla 1920X1080P Monitör

Selamlar 3060 ekran kartıyla 1920X1080P Monitör ultra ayarlarda sorun yapar mı yoksa illa 2K mı alayım monitörü beyler teşekkürler.
  19. L

1500 TL ye kadar Tablet önerisi

Selamlar,kardeşim için 1.500 TL ye kadar ufak tefek oyunlarda donma yapmayacak,internette gezinirken,video izlerken sorun çıkartmayacak,takılmayacak mümkünse 32 GB hafızası ve 10 İnç büyüklüğü olacak bir tablet arıyorum,siz benden daha iyi anlarsınız bu işlerden sizlerden tavsiye...
  20. L

Pes Fifa Steamde yok?

Selamlar. Pes veya Fifa indirmek istiyorum ama Steamde bulamıyorum başka satın alabilecegim bir platform var mı acaba? Misal Pes 2012 istesem yada 2020 istesem nereden indirecegim bulamadım teşekkür ederim.
Geri