Arama sonuçları: *

1. AngaraKazanBizKepce

Değişik mail hesapları nerden alabilirim ?

Yahoo gmail outlook hotmail hariç
  2. AngaraKazanBizKepce

Aerocool Duo12 12cm 6 pinli nasıl bağlıycam

Bu fanı nasıl bağlıycam 6 pinli yardım eder misiniz lütfen
  3. AngaraKazanBizKepce

Her kule tipine her fan olur mu

Kule tipi soğutucuya harici fan alsam uyar mı 120mm boyutta ki her fanın köşe ölçüleri eşitmi
  4. AngaraKazanBizKepce

Kaliteli Rgb fan önerilerinizi bekliyorum

Beyler fiyat aralığım 200-450 lira 3 lü fan kit istiyorum fiyatı minumum tutup kaliteli bir ürün var mı ? Tek renk yanmayacak. çoklu renk gökkuşağı gibi yanacak. Kontrol edilmesi önemli değil zaten renkli kullanıyorum. Fanlar soğutucuma giriş çıkış ve kasa egzoz fanı olarak kullanıcam.
  5. AngaraKazanBizKepce

Soğutucuma ek fan nasıl takabilirim

İşlemci soğutucumun önündeki fan içinden çıkan tellerle montajlandı ama bundan egzoza takmam için çıkmadı. Elimde 120mm fan var ama tellerle falan tutmuyor çözüm bulan daha önce ek fan takan var mı ?
  6. AngaraKazanBizKepce

5 Tane Oyun önerir misiniz ?

Red dead 2 Gta 5 2k20 Lol Cs Valo pcde yüklü başka oyunum yok 5 tane daha alsam yeter
  7. AngaraKazanBizKepce

işlemci soğutucu öneri

Arkadaşlar T6 ultra alamadım bitmiş Yalnızca 4 pin bağlantılı soğutucu önerir misiniz bütçe 500 rgb li görseliği güzel
  8. AngaraKazanBizKepce

Sinerjiden Alışveriş yapanlara Sorum

Havale ile alışveriş yaptınız mı ? Ziraatten hangi bankaya havale ücreti az olur. Sinerjiden alışveriş yaparken sorun yaşadınız mı ? Özellikle havale yaptınız mı ? Parayı yolladıktan sonra ne yapmam gerek ?
  9. AngaraKazanBizKepce

B550 tuf plus wifi argb çalışmıyor

Beyler argb 2 girişi var biri çalışıyor sorunsuz diğerine taktığımda çalışmadı neden çalışmıyor olabilir .
  10. AngaraKazanBizKepce

Corsair Harpoon RGB PRO Alınır mı ?

Beyler 200 lira bütçem var 1 lira geçemem mouse bence 200 liradan fazla verilmez. Orta yuvarlama topu bozuldu yuvarlamıyor. Bu mouse alınır mı saygılar sevgiler hürmetler
  11. AngaraKazanBizKepce

Zoccoshop güvenli mi ? Alışveriş yapan var mı?

https://www.zoccoshop.com/
  12. AngaraKazanBizKepce

Gta 5 online Yardım

Diğer insanları şehirde kapatma diye bir şey var mı
  13. AngaraKazanBizKepce

Hdd öneriniz var mı ?

Hdd kargo ile gelir mi ? Çok hassas bir parça insan korkuyor. Hdd hangi marka model alıcağım konusunda hiç fikrim yok.acil depolamaya ihtiyacım var. Gaming gecesinde indirime girer mi acaba açıkcası çok durumum yok kıt kanaat geçiniyorum n11 gibi sitelerde 2. El satıyorlar gibi bir şey duydum...
Geri