Arama sonuçları: *

• Users: NBlotz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. NBlotz

AMD Adrenalin Oyunları Görmüyor

AMD Adrenalin 26.5.2 sürümünü kullanıyorum şu an. Bu sürüm ve Xbox Game Pass üzerinden Forza Horizon 6 oynuyordum ve oyunu önceden görüyordu fluid Motion frames açıyordum Forza için sadece. Şu an başka bir Game Pass oyunu için fluid Motion frames açacaktım ama oyunu görmüyor oyuna özel...
  2. NBlotz

500 GB M2 SSD önerisi

Bayadır SATA SSD kullanıyorum ve sağlıkları da çok düştü ve bilgisayar yavaş gibi eskisine göre bayağı artık M.2 geçme zamanı geldi de geçiyor ama çok bütçem yok. Önerilerinizi bekliyorum. Ben şöyle 2 tane buldum alınır mı? Nasıldır? MLD M300 MICRON 2450
  3. NBlotz

Yardım Kingston SSD bozuldu mu?

Merhaba 240 GB Kingston SSD var elimde. Bayadır kullanıyorum 3 sene falan olmuştur herhalde. Kingston SSD Manager yardımıyla health baktım %83 gösteriyor. SSD wear indicator 17 gösteriyor. 1-2 hafta önce HDD aldım, onu takacağım diye yerini değiştirmiştim Kingston SSD'nin. Yerini değiştirdikten...
  4. NBlotz

RX 6500 XT Driver sorunu düzeldi mi ?

Bu video da driver sorunlu diyordu acaba düzeldi mi performansı PCIe 3.0 için ?
  5. NBlotz

Çözüldü✓ Dual channel ram daha mı iyi ?

Ben de 16 GB DDR4 3200 MHz single ram var. Bunu satıp 2x8 yapsam daha iyi fps alır mıyım genel olarak oyunlar da ? Sistem: R5 3600 GT 1030 DDR4 2 GB 16 GB DDR4 3200 MHz Single
  6. NBlotz

Çözüldü✓ 16 GB + 4 GB Dual çalışır mı ?

Merhabalar. Elimde 16 GB DDR4 3200 MHz RAM var aynı özellikler de boyutu 4 GB olan RAM alsam düzgün çalışır mı ve FPS artışı sağlar mı Dual kit sonuçta?
  7. NBlotz

2000 TL bütçeye alınabilecek en iyi ekran kartı ?

Merhabalar. Benim R5 3600 16 GB RAM sistemim var. Şuan bende GT 1030 DDR4 var ama cidden yetmiyo 1080p lowda bile oynayamıyorum ekran kartı sayesinde, 720p anca. 2000 TL'ye bu sisteme 1080p low da oynayabileceğim en iyi hangi ekran kartını alabilirim
  8. NBlotz

Epic Games 130 tl indirim oyun tavsiyesi

Biliyorsunuz ki Epic Games 200 TL üzeri 130 TL indirim kuponu dağıttı. Bu kodla RDR2 ve Beyond Two Souls almayı planlıyorum ama 184.5 tutuyor bu ikisi. 15.5 TL daha oyun almam lazım kuponun geçerli olması için 15.5 tl'lik Epic Games'ten neler önerirsiniz ? (Witcher 3 önermeyin bende var :)
  9. NBlotz

Öneri Sistemim için hangi ekran kartını almalıyım ?

Merhaba. Ekran kartım baya bi eski ve yeni ekran kartı almayı planlıyorum. Ama sistemime hangi ekran kartı daha iyi olur hiçbir fikrim yok. Sistemim: İşlemci= İntel core i5-4690 3.50 ghz Ram= 12 gb Anakart= Asus h81 m-c Bütçem 2000 tl. Önerileriniz 2000 tl'yi geçmesse sevinirim.
Geri