Arama sonuçları: *

• Users: Yukihira
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Yukihira

Yardım Elimdeki microsd yi uyumlu hale getirme

Merhabalar elimde 64 gb microsd var fakat askerde kullanmak için aldığım telefon 16 gb microsd destekliyormuş elimdeki microsd'yi nasıl telefona uyumlu hale getirebilirim?
  2. Yukihira

Çözüldü✓ Monitörde mavi çizgiler vs çıktı

Merhabalar montiörümde mavi ve beyaz bir ton çizgiler çıktı bunun nedeni nedir ? nasıl halledebilirim.
  3. Yukihira

Çözüldü✓ opengl 2.1 required hatası

bu hatayı nasıl halledebilirim acaba ? Nvidia ve Msi(anakart) sürücülerini vs yükledim. 1727548212 Furmark uygulamasını açarken karşılaştım
  4. Yukihira

Yardım Bilgisayar ekran kartini görmüyor

Merhabalar sistem parcalarini aldim ve topladim fakat sistem ekran kartini gormuyor. Neden olabilir acaba daha windowsu yeni kurdum. 1727539249 ekran kartı 4070 super asus
  5. Yukihira

Corsair 4000D airflow'a fan onerisi

Merhabalar Kasa olarak Corsair 4000D airflow aldim. Sadece ön tarafinda fan var .Onun icin fan takviyesi yapmak istiyorum. Kac tane daha fan takmaliyim? Fan onerir misiniz?
  6. Yukihira

Islemci Darboğaz yapar mı?

Ryzen 9 7900 ile RTX 4070 super darboğaz yapar mı ?
  7. Yukihira

Çözüldü✓ Bugün kasayı alacağım yardım eder misiniz ?

Merhabalar bugün sonunda elime para ulaştı ve kasa parçalarını sipariş edeceğim. Anakart : MSI MAG B650 Tomahawk WIFI Ram: Corsair Vengeance RGB 32 GB (2X16) 6000 MHz CL36 CMH32GX5M2E6000Z36 DDR5 Ram SSD: Samsung 990 PRO 1TB 7450MB-6900MB/Sn PCIe 4.0 x4 NVME 2.0 M.2 SSD 5 YIL Samsung...
  8. Yukihira

Mühendis olan varsa hangi işlemciyi kullanıyor ?

Merhabalar makine mühendisliğinden mezun oldum. Tüm parçalara karar verdim fakat işlemci kısmında kararsız kaldım. Mühendis olanlar varsa hangi işlemciyi tercih ettiler acaba. Ekran kartı olarak 4070 super alıyorum. Hangi işlemciyi önerirsiniz ?
  9. Yukihira

bu sisteme kasa ve soğutucu önerir misiniz ?

Merhabalar Bu sisteme uygun kasa ve soğutucu önerebilir misiniz ? Bütçem 11Bin TL Değişmesi gereken parçalar olduğunu düşünüyorsanız fikirlerinizi paylaşırsanız memnun olurum . 2 hafta içinde almayı planlıyorum. İşlemci . == RYZEN 7 7800X3D Ekran Kartı == ASUS RTX 4070S...
  10. Yukihira

60,000 TL bütçem var pc toplayacağım yardım eder misiniz ?

Merhabalar üniversiteden mezun olduğum için yeni bir pc toplamaya karar verdim. Solid works, ansys, c++ gibi programları kullanacağım. Arada sırada da oyun oynarım. Uzun süredir hiç piyasayı takip etmediğimden pek bir şey bilmiyorum. Yardım edebilirseniz çok memnun olurum. Bütçem 60 bin tl...
  11. Yukihira

İslemci testi nasil iyi mi ?

10750H
  12. Yukihira

Furmark , aida 64 ü hangi siteden indirmeliyim ?

Ben furmark aida 64 filen indirmek istiyorum hangi sitelerden indirmeliyim ? Gezginlerden filen indirsem virüs filen bulasir mi ?
  13. Yukihira

Laptop cpu ghz sabit durmuyor

masaustundeyken CPU Ghz si 1 e iniyor 0.9 a iniyor arada 3, 4, 4.5 a kadar cikiyor. Bunu nasil engelleyebilirim. 1604428150 @Barış Yalçın @crazyreign @Rambo_87
  14. Yukihira

Laptop aldiktan sonra ne yapmali?

Laptopu aldim windowsu kurdum simdi ne yapmaliyim ??
  15. Yukihira

Hangi windowsu kurayim?

Cevaplarinizi bekliyorum. :) 1604423642 @crazyreign 1604423674 Farklari ne cidden bilmiyorum 1604423744 @Barış Yalçın 1604423746 @Barış Yalçın
  16. Yukihira

200 TL Bütçeye Bleutooth kulaklık ihtiyacım var

Bütçem 200 TL Kulakiçi bluetoothlu kulaklık almak istiyorum. Aklımda Haylou T15 var. Başka önerisi olanlar varsa yazarsa çok sevinirim. Yazanlara şimdiden teşekkür ederim.
  17. Yukihira

Bu laptop sizce nasıldır ? Bide OverGame güvenilir mi ?

https://www.overgameweb.com/urun/msi-gl75-leopard-10sdr-286xtr-i7-16gb-gtx1660ti-gddr6-6gb-dos-notebook-3009 Bu laptop sizce nasıl ? Bide OverGame güvenilir midir ?
  18. Yukihira

Çözüldü✓ Almak istediğim laptop 13.000 TL ama E-ticaret limitim 10.000 TL bu laptopu nasıl alabilirim?

Laptop satin alacagim. Alacagim laptop 13 bin TL. Bankakartim ike eticarette 10 bin tl den fazla harcamama izin vermiyor. Siz nasil aliyorsunuz 10 bin tl uzerindeki esyalarinizi?
  19. Yukihira

13K ya laptop önerisi

Şuan sipariş vereceğim. Casper ve Monster istemiyorum. Isınma sorunu olmasını da istemiyorum. Önerisi olan arkadaşlar var mı ? Düşündüğüm laptop ...
  20. Yukihira

Hangi laptop sizce ?

https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t7-v20-2/ Hafizasini 512 yapip alabilirim(stok sıkıntısı var) ya da...
Geri