Arama sonuçları: *

• Users: Earwven
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Earwven

Yardım HP Victus Ekran Sorunu

Selamlar, monitör 144 Hz'de olmasına ve oyunlarda vSync kapalı olmasına rağmen fps 60'ta takılı kalıyor. Sorun neyden kaynaklı olabilir?
  2. Earwven

Epic Games Dualsense'i Görmüyor

The Callisto Protocol oynayacağım fakat epic games dualsensei görmüyor. Oyunu steam kütüphanesinden açarsam da türkçe yama aktif olmuyor. Dualsensein epic gameste gözükmesi için ne yapmam lazım?
  3. Earwven

Bankkart Genç Başvurusu Onaylanmadı

Bu durumda ne yapmam gerekiyor? Kyk için bankkart şart.
  4. Earwven

Hp Victus 16 Alınır mı? Ve bu fiyata laptop önerir misiniz?

https://amzn.eu/d/fbltvCd Bunu almayı düşünüyorum. Bu fiyata başka öneriniz varsa bakabilirim. Bir de sanırım victuslarda ek depolama şansı yokmuş, bilen var mı?
  5. Earwven

Üniversite İçin Laptop Önerisi

Bilgisayar mühendisliği için RTX 4060'lı laptop önerebilir misiniz? Bütçe 30-35k
  6. Earwven

Yardım Dualsense PC'ye Bağlanmıyor

Kabloyla Dualsense'i bilgisayara bağlamaya çalışıyorum ancak gamepad ses aracı olarak gözüküyor ve sürekli bağlantı kopuyor, nasıl düzeltebilirim?
  7. Earwven

XBox Microsoft Kartımı Kabul Etmiyor

İndirimdeyken Minecraft alacağım, tüm bilgiler doğru fakat bir türlü giremiyorum. Çözümünü bilen var mı?
  8. Earwven

Yardım Epic Games FC 24 Açılmıyor

Oyun az önce indi ne yaparsam yapayım açılmıyor, ea background service'i falan kapatıyorum hiçbir şey olmuyor. Bu sorun çözülmüyorsa biraz daha fazla verip steamden alacağım. Çözümü var mı?
  9. Earwven

Epic Games Para İadesi

İade edildi diyor, satın alırken kullandığım epic ödül iade edildi fakat para hâlâ gönderilmedi. Ne zaman gelir? Müşteri hizmetlerine mi yazmalıyım?
  10. Earwven

Bilgisayar Mühendisliği İçin Laptop Önerileri

İtopya'daki indirimleri gördükten sonra size de bi sorayım dedim. https://www.itopya.com/gigabyte-g7-kf-i5-12500h-16gb-ddr4-rtx4060-gddr6-8gb-512gb-ssd-173-fhd-144hz-freedos-gaming-notebo_u23785 Nasıldır bu? Bütçe 30-40k arası, başka sitelerden de atabilirsiniz.
  11. Earwven

Forza Horizon 4 Sunuculara Bağlanamama Sorunu

Bir türlü online'a giremiyorum, neden böyle oluyor?
  12. Earwven

Sayısal 41k ile Okunabilecek Bölümler

Açıkçası aklımda Marmara Makine Mühendisliği var. Rehberlik hocam Gebze Teknik'te Makine okumak daha mantıklı dedi, bilemiyorum. Gazi'de Bilgisayar Mühendisliği de bir ihtimal gelebilir. Bu 5k net aşağı-yukarı hangi bölümleri tercih edebilirim? Bilgisayar ve Makine Mühendisliği olsa daha iyi olur.
  13. Earwven

BF 1 Revolution Alınır mı

Zamanında Amazon Prime bedava BF 1 vermişti ben de eklemiştim EA Play'e, bu aralar BF 1 acayip fazla sardı fakat premium oyunculara özel mapler falan gelince beni ana menüye atıyor standart sürümde olduğum için. hazır steamde indirimdeyken BF 1 Revolution alınır mı? içerisinde premium pass de...
  14. Earwven

İndirimdeyken Rust Alınır mı?

Ya sadece Rust alabilirim ya da Rust yerine Ready Or Not ve birkaç oyun daha alabilirim, henüz karar veremedim. Sizce Rust oynanılır mı?
  15. Earwven

Horı Racing Direksiyon Seti Alınır mı?

Bu fiyatlarda pek seçenek yok zaten, kullanan falan var mı? Ürün nasıl, veya bu fiyata yakın aralıklarda başka önerebileceğiniz var mı?
  16. Earwven

Yardım İşlemcim Fazla Isınıyor

Selamlar R5 3600 stok fanla birlikte kullanıyorum. FIFA 23'te falan işlemci çok ısınıyor (98-101 C). Az önce termal macun (corsair xtm 50) yenilememe rağmen sıcaklıkta hiçbir değişiklik olmadı, sebebi ne olabilir? Termal macunu biraz daha bol sürsem ne değişir? Sistem İtopya'dan almıştım fakat...
  17. Earwven

AÖL Sınav Sonuçlarına Ulaşamıyorum

AÖL sınav sonuçları açıklanmış ama ben bir türlü sonuçlara bakamıyorum, kalan zorunlu ders sayısı 0 diyor fakat sonuçları bir türlü göremedim. Sizde de var mı bu sorun?
  18. Earwven

2. El Direksiyon Seti Alınır mı?

Direksiyon setlerinin fiyatı acayip artmış, bu yüzden mecbur 2. ellere bakıyorum. Bu ürün nasıl, sorun olduğunu falan nasıl anlayabilirim?
  19. Earwven

İsrail'den Ucuza Bir Şey Alınır mı?

Selamlar, babam yarın İsrail'e gidiyor da oradan ucuza getirtebileceğim bir şey var mı? Vergi durumu vs. nasıl bilgisi olan yazabilirse sevinirim. Babam oradan iphone getirip burada satalım diyo, pek getirisi olur mu? Bir de direksiyon seti fiyatlarına bakmak için İsrail'de olan teknoloji...
  20. Earwven

Valorant Uyguna VP Alabileceğim Siteler Hangisi?

Yeni gelen battlepass'i almak istiyorum da hangi sitede en uyguna alabilirim?
Geri