Arama sonuçları: *

1. Hacışakirli zemzem

Çözüldü✓ Bu kulaklıklardan hangisini almalıyım sizce ?

Merhabalar,daha önce'de kulaklık ile bir konu açmıştım ve orda ki öneriler ve kendi beğendiklerimi youtube ve forum üzerinden incellemelerine bakıp 8 seçenek arasından kararsız kaldım.Kulaklığı genel kullanım ve R6,CS gibi FPS tarzı oyunlarda ve DC üzerinde sohbet etmek için kullanacağım.Daha...
  2. Hacışakirli zemzem

Yardım 2000-3000 TL bandında kulaklık önerisi

Merhaba,2000-3000 TL bandında bir kulaklık almayı düşünüyorum.Günlük PC kullanımında ve Rainbow Six Siege gibi FPS türünde oyunlar için kullanıcam. Kablolu veya kablosuz bağlantı ya da kulak üstü kulak içi olması fark etmez.
  3. Hacışakirli zemzem

Öneri Bilgisayar kasası için öneri

Şuan ki kullandığım kasa eskidiği için yeni bir kasa alıcam ama almadan sizin de önerilerinizi merak ediyorum. Aradığım özellikler şu şekilde: -Hava akışı açısından iyi olması.(Önü mesh olursa iyi olur) -Dış görünüş o kadar önemli değil soğutma açısından iyi olması ilk isteğim. -ATX olursa...
  4. Hacışakirli zemzem

Yardım Kasa almam lazım ama sizce gerekli mi ?

Şuan ki kasamın ekran kartı vidalama yerleri aşınmış durumda ve vida oturmuyor.Üstüne üstlük cam takma yerlerindeki vidalarda aynı şekil aşınmış veya kopmuş durumda.Bunun yanında camını takıp kullandığım zaman ise sıcaklık artıyor baya ve camsız kullandığım ise aşırı tozdan dolayı odam hep tozlu...
  5. Hacışakirli zemzem

Yardım RX580 Ekran Kartı'nın 55 Derecede kapanması

Ekran kartımın macun yenilemesini yaptım ve driverları güncel.Ama önceden 70-80 derece'de kendini kapatıyorken şimdi bu sayı 50-55 dereceye düştü.Oynadığım oyunlarda grafiklerim aşırı yüksek falanda değil veya aşırı sistem gereksinimi isteyen oyunlarda değil.Bunun sebebi ne olabilir ?
  6. Hacışakirli zemzem

Çözüldü✓ Ekran kartı tutucu önerisi

Zamanında kötü bir kasa aldığım için ekran kartı takılan yerlerin vidalama bölümleri aşındığı için ekran kartım aşağı doğru duruyor.Bu da 1 fanın bir yere takılıp ses çıkartmasına sebep oluyor onun için bir tutucu arıyorum.Sizce bu model iş görür mü ...
  7. Hacışakirli zemzem

Çözüldü✓ Ekran kartı fanım çok sesli dönüyor

Ekran kartı modelim MSI GAMİNG X.Sol fan'da hiçbir sıkıntı yok herhangi takılma,ses vs.Sağ fan ise kendi parmağım ile döndürmeye çalıştığımda sanki böyle takıla takıla ilerlediğini fark ettim.MSI AFTERBURNER'ı açtığımda ise dönmeye başlıyor ama bu seferde cidden aşırı sesli dönüyor.Yağlamak bu...
  8. Hacışakirli zemzem

Yardım Yazılım mühendisliği için laptop önerisi

Kullanım amacı yazılım mühendisliği olucak daha çok.Şu tarzda özellikleri olan bir laptop lazım.Maksimum bütçe 35 bin .
  9. Hacışakirli zemzem

Yardım Ekran kartı fanım çok sesli dönüyor

RX 580 MSI GAMİNG X model ekran kartım var.4 yıl falan oldu alalı zamanında ekran kartı fanım kırıldı ve internetten orjinal fan alıp takmıştım.Taktığım zaman dönüyordu ama bu ay falan tek fanın dönmediğini fark ettim.Sisteme format attım her şeyi güncelledim vs. az önce parmağımla sağ'a doğru...
  10. Hacışakirli zemzem

Harici HDD'yi İSO dosyasına uygun hale getirilir mi ?

Bilgisayarıma format atcam ve Microsoft'un kendi sitesinden Windows 10 dosyasını indirdim ama flash'ım kayıp olduğu için elimde sadece Harici HDD var.Bunu Rufus üzerinden İSO dosyasına uygun hale getirip tekrar depolama olarak kullanabilir miyim dönüştürüp ?
  11. Hacışakirli zemzem

Bilgisayarım aniden donup yeniden başlıyor

Merhabalar,bu 1 haftadır falan bilgisayarım aniden donuyor ve 2-3 saniye sonra kapanıyor.Sistemi 2-3 hafta önce termal macunları değiştim,hava temizliğini yaptım ve ekstra olarak 8 GB 3000 mhz ramlerimi 32 GB 3600 mhz yaptım.Soğutucuyu stoktan kule tipine yükseltim (X127).Sorunun HDD...
  12. Hacışakirli zemzem

Yardım Ekran Kartımın tek fanı çalışıyor

Kullandığım ekran kartı ''MSI GAMİNG X RX580'' modelidir.3-4 gün önce termal macun yeniledim ve bütün kablolarını takıp hava üfleme makinesi ile güzelce temizledim.Kart çalışıyor ama bir fanı hiç dönmüyor (Msı Afterburner'da bile oyunda 75 dereceyi görmesine rağmen).Sonra kendim bir kontrol...
  13. Hacışakirli zemzem

Şuan ki değeler iyi midir ?

X127 soğutucu aldım ve üstüne MX-4 termal macun sürüp öyle taktım.Stok fan ve standart bir macun sürdüğüm zaman 55-56 dereceydi boş'ta.Ama şuan 40-45 derece boşta sizce iyi midir yoksa biraz daha mı düşük olması mı lazım ?
  14. Hacışakirli zemzem

Sizce tercih veremeli miyim ?

EA'da 473 bin yaptım.Geçen seneye göre %60 a yakın kendimi ileri götürmüşüm ve bunu cidden yarım yamalak bir çalışma ile yaptım.Evet ciddi çalışma şansım vardı ama bunu yapmadım bir nevi eşşekliğim tuttu diyelim.Sizce tercih veremeli miyim yoksa hazırlanmalı mıyım tekrardan ? Sevgilim bir daha...
  15. Hacışakirli zemzem

Çözüldü✓ WD_Black SN770 SSD'si nasıldır ?

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B09QV692XY/ref=ewc_pr_img_1?smid=A3O5TP4R0OZYXZ&th=1 Almayı düşünüyorum forumdan bir hocam önermişti ama Amazon-Germany'den geliyor.Garanti olarak sıkıntı yaşar mıyım ?
  16. Hacışakirli zemzem

Çözüldü✓ Apacer Panther VS Thull Apex

https://www.n11.com/urun/thull-apex-thl-pcapx28800d4-32g-b-32-gb-kits2x16-gb-ddr4-3600-mhz-cl19-ram-46526520?magaza=tng&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel...
  17. Hacışakirli zemzem

Yardım Düşük-Orta fiyatlı SSD önerisi

Bütçe olarak 1000-1500 TL arası olabilir.Amacım 2x8 ram alıcam onun yanına SSD almayı düşünüyorum hem bilgisayarın hızı için hemde depolama için.
  18. Hacışakirli zemzem

Yardım 2x8 mi yoksa 2x16 mı ?

https://www.n11.com/urun/team-t-force-vulcan-tuf-gaming-alliance-tltyd416g3600hc18jdc01-16-gb-2x8-ddr4-3600-mhz-cl18-ram-2763430?magaza=smallman&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel...
  19. Hacışakirli zemzem

Yardım R5 3500x için soğutucu ve termal macun önerisi

Soğutucu için 1000 tl ye kadar rahat çıkarım ama ilahi 1000 tl olmasına gerek yok.Amacım performans açısından iyi bir soğutucu (RGB Olmasa'da olur). Termal macun olarak ta abartıya kaçmadan güzel bir macun olabilir fiyat olarak. Ekstra olarak yukarda belirtmedim ama RAM almayı düşünüyorum ama...
  20. Hacışakirli zemzem

Öneri Alacağım ekipmanlar'da sıkıntı yaşar mıyım ?

https://www.teknobiyotik.com/dark-freezer-x123-frgb-led-fanli-intel-amd-uyumlu-4pin-pwm-baglantili-kule-tipi-islemci-sogutucu.html?ref=akakce&v=1.46...
Geri