Arama sonuçları: *

• Users: Baranb4kr
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Baranb4kr

40k Civarı Olacak Şekilde Laptop Önerisi

Öğrenciyim masaüstü iptal zaten. Amaç cihazın nazik temiz durması ve cs valo gta forza tarzı oyunlar oynuyorum belki nadiren hikayeye girebiirim ama işin sonunda okul işleri ve bu oyunlarda rahat rahat oynayayım. Şimdiden öneriler için teşekkür ederim.
  2. Baranb4kr

Monster Tulpar T7 V22.1 İkinci El Olarak Alınır mı?

Ürün temiz duruyor fotoğraflardan vs, Hem öğrenciyim dersler için hemde arada valo cs gta giriyim diye yani fazlası çıkmaz olsun olsun forza oynarım birde çünkü ps5 alıcam yakın zamanda.. Ne diyorsunuz arkadaşlar fikriniz nedir 20k son konuşulan daha indirebilir miyim bilmiyorum.. Aşağıda satan...
  3. Baranb4kr

5000 TL KULAKLIK VE MOUSE ÖNERİSİ

Arkadaşlar selamın aleyküm öncelikle, uzun zaman oldu girmeyeli foruma ondan eksik bir bilgi vs verirsem sorun lütfen. 5000 tl bütçem var zorlamayla belki 5.5 ya da 6 bin tl ye çıkabilirim. Kulaklık olarak ATK Neptune N9 beğendim yanına birde mouse arıyorum , kulaklık için farklı önerisi olan...
  4. Baranb4kr

bu doğrulama sitesinden para ödemeden nasıl geçerim

not: paylaşımda ban yemelik birsey var mi bilmiyorum banlamazsaniz sevinirim konuyu silmeniz yeterli Gelelim konuya bi suredir bi siteden netflix almak için point kasıyodum ve sonunda bitirdim.Urunu aldım ama kod vermek icin dogrulama istiyor nasil gecilir biliyormusunuz veya parayı odedikteb...
  5. Baranb4kr

soundpeats h2 kulaklık alınır mı

güzele benziyor Amazonda vergisi vs ile 700 oluyor alınır mı sizce
  6. Baranb4kr

Skullcandy dime kulaklık alınır mı

https://www.hepsiburada.com/skullcandy-dime-true-wireless-kulak-ii-kulaklik-s2dmw-p-HBCV00000BU789?magaza=Emperor&url_src=and-product-detail
  7. Baranb4kr

Bluetooth kulaklık önerir misiniz

600 civari Bluetooth kulaklık önerir misiniz?. Aktif gürültü engelleme olursa hoş olur,olmazsa da o eksiği kapatacak güzellikte sesi ve bass i olsun.. Mikrofon önemli degil.
  8. Baranb4kr

sizce Soundpeats air 3 pro aliniri mi

ne diyosunuz air 3 pro alinir mi veya o fiyat bandinda onerebileceginiz ses performansi yuksek kulaklik var mi?
  9. Baranb4kr

Anker R100 alınır mı?

Anker R100 480 liraya alınır mı? 1660674732 veya o civarda Soundpeats air 3 var hangisi alınır, alınmaz ise başka ne öneriniz var?
  10. Baranb4kr

Soundpeats air 3 mü Soundpeats air 3 pro mu

alınırsa hangisi alınır veya ortalama bu fiyat bandında daha iyi bir öneriniz var mı?
  11. Baranb4kr

tws tam kablosuz kulaklık önerir misiniz?

600 civarı bir bütçem var ve beklentilerim kısaca rahat olması , ses ve bass performansının iyi olması , noice canceling olması tercihimdir ama ses performansı yokluğunu kapatıcak kadar iyi derseniz olmayadabilir..Mikrofon çok önemli değil hatta kötü de olabilir.Şimdideb önerenlere teşekkür ederim.
  12. Baranb4kr

Deneme için dershane önerisi

arkadaşlar İzmir de denemeleri iyi olan dershane varmı sadece denemeler için kaydolmak istiyorum
  13. Baranb4kr

jujutsu kaisen 0 nereden izleyebilirim

jujutsu kaisen 0 ı sinema çekimi olmayan bir site var mı izleyebileceğim
  14. Baranb4kr

protouch nutrition ürünleri alınır mı?

bir setini buldum 3 tane whey protein , bcaa , glutamine , pre-workout , creatin 470 e geliyor alınır mı https://ty.gl/sltbjcwdbw
  15. Baranb4kr

1000 lira civarı kulak üstü kulaklık

kulak pedleri büyük olan f/p kaliteli bir kulaklık arıyorum bütçe 1k civarı öneri yaparmısınız
  16. Baranb4kr

paragraf soru bankası önerisi

kolay,orta zorlukta paragraf konusunda bana birşeyler katacak, günlük 25 30 tane çözebileceğim tyt paragraf soru bankası önerir misiniz?
  17. Baranb4kr

17 yaşındayım nerede çalışabilirim?

Arkadaşlar seneye 12 olucam kitap yemek vs derken masraf çok oluyor ondan para biriktirmek için işe girmek istiyorum.Nerede çalışabilirim izmirde oturuyorum aklıma hiç fikir gelmiyor..
  18. Baranb4kr

alınır mı ne diyorsunuz

selamlar spora başlayacağım ve çok yağlıyım, yağ yakımı için destekleyici supplement almayı düşünüyorum sizce bu set iyi mi işimi görür mü https://www.bigjoy.com.tr/yag-yakimi-serisi-bcaapro-ripped-432-gr-clabig
  19. Baranb4kr

Çözüldü✓ Telefonda hiçbir video açılmıyor

arkadaşlar whatsapp youtube instagram normal galeri ve dahası olacak şekilde video olan ses olan hiçbir şey açılmıyor yardım edin lütfen
  20. Baranb4kr

Windows 11 sıfırlama Acil Yardım

Arkadaşlar merhaba.Bugün window 11 olan bilgisayarımı sattım ve her şey içinde duruyor.Sıfırlamam lazım Windows pc ye gömülü laptop zaten.Nasıl uygulamalar hesaplar falan herşeyi sıfırlayabilirim?
Geri