Arama sonuçları: *

• Users: yugimuto
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Y

Teknobiyotik/Akortek tehdit edildim

Öncelikle herkese Merhaba ve sorunsuz güvenilir mağazalarla alışveriş yapmanızı diliyorum. Bu yazdıklarım mağazayı karalamak vs. değil şikayetvar üzerinden yazdım onların linkini de atayım yazdıklarımın doğruluğunu tehit edersiniz mağaza yalanlamadı cevap yazdıklarında zaten. 1. şikayetim...
  2. Y

Aerocool 800w psu anlık 2170w çekebilir mi ?

Merhabalar, teknobiyotik'den almış olduğum 800w 80 plus bronze sertifikalı psu bu kadar güç watt nasıl çekebilir 2170i görmedim fakat afterburner tüketilen anlık değerler olarak min. 3w maks. 2170w bilgisi verdi anlıkta benim gördüğüm ise 1440w ila 1670 mi ne gördüm bu watt güç çektiğinde ise...
  3. Y

D4 hata kodu ? çözümü mümkün müdür acaba ?

Merhabalar, d4 hata koduna kitapçıktan baktım bu şekilde karşılığı; PCI resource allocation error. Out of Resources. Pcı hata ayıklama tarzında bişey bu hatanın çözümü nedir acaba ? PCI'de slotunda bi sorun olduğunu sanmıyorum iki ekran kartıyla denedim oyun oynadım bir sorun yok.
  4. Y

Aynı internet 2 ayrı bilgisayar upload 2mb vs 5.5 mb ?

İki bilgisayarımız var, ikiside aynı modem üzerinden internet erişimi sağlıyoruz, kardeşimin bilgisayarı 2mb anca upload alırken benim bilgisayar 5.5 ve üstü upload alıyor bu nasıl mümkün olabilir ? internetimizin paketi normalde 3mb upload ?
  5. Y

DB_port ne işe yarıyor ?

Anakart: Gigabyte Z370 Aorus Gaming 5 , DB_port olan kısımda A0 yazıyor, acaba o DB_port ne işe yarıyor ?
  6. Y

Hangi psu almam daha mantıklı olur ?

Merhabalar, Sistemimi yazayım öncelikle; İşlemci: İ3-9350KF güç tüketimi 91W Fakat overclock yapıldığında galiba 100w 110w çıkar diye düşünüyorum henüz oc yapmam için sebep olmadığı için mecbur kalmadıkça oc yapmıcam. işlemci soğutucu: Xigmatek aurora 240 (2x120mm fan ve 240mm radyatör var) kaç...
  7. Y

i3-9350KF İşlemci Vega 64 ekran kartını besler mi ?

Merhaba arkadaşlar, cuma günü Vega 64 ekran kartı aldım daha teslim almadım. Fakat şuanki sistemde cuma günü almış olduğum i3-9350kf işlemci aldım ve cumartesi teslim alıp sistemi hazırladım, şuan kullanığım anakart ise Gigabyte Z370 Aorus gaming 5 anakart var, OC yapabilirim işlemciye. İşlemci...
  8. Y

Kaç PSU almam lazım ? (650w yetersiz kalıyor) işlemci update yapılacak sorunum işlemci değil

Sistemi yazıyorum. İşlemci: Ryzen 3 2200g Soğutucu: Xigmatek Aurora 240m sıvı soğutma Anakart: Asus Ex-320M-Gaming Ekran kartı: MSI gaming x Rx 5700 xt 8Gb Kasa: Xigmatek Aquarius Fanlar: kasada 7x120mm sıvı soğutmada 2x120mm toplamda 9 fan rgbli psu: Xigmatek xpower 650w 80+ Extreme moda...
Geri