Arama sonuçları: *

• Users: KeremBerke
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. KeremBerke

Sizce Bu Ram alınır mı??

İşlemci Ryzen 1600 AF Anakart MSİ B450m Pro M2 V2 3466MHz yeni ram almayı planlıyorum bu ram aklıma takıldı https://www.itopya.com/corsair-16gb-2x8gb-vengeance-rgb-rs-siyah-3200mhz-c16-ddr4-dual-kit-ram_u15171
  2. KeremBerke

Bilgisayarım iyi olmasına rağmen heryerde kasıyor

merhabalar dün pc'nin hiçbişiyi yoktu sabah açtığımda her yerde kasmaya başladı pc normalde forza bg5 gibi oyunları rahatlıkla oynadığım pc kasıyor yardımcı olurmusunuz acaba 1643708272 Ekran kartımda sıkıntı var kod 22 hatası aldım RX 570 etkin değil diyor
  3. KeremBerke

Televizyonun Ekranı Bulanık

Arkadaşlar Monitörümü 1920X1080 Çektim Televizyona Bağladım Şuan Onunla Kullanıyorum Monitör Yok Şuan Küçük Televizyon Zaten Ekran bulanık Önceki gibi Değil Yardımcı olurmusunuz
  4. KeremBerke

Monitörüme görüntü gelmiyor

Merhaba arkadaşlar dün sorunsuz çalışan bilgisayarım sabah açtığımda ekrana görüntü vermedi bios pilini çıkardım gene olmadı sorun nedir acaba? Sistem sorunsuz çalışıyor
  5. KeremBerke

Amazon Prime Oyun Problemi

Arkadaşlar Amazon Prime Aldım Twitch e Bağladım ama Gaming Ürünlerinden Yararlanamıyorum Yardımcı olurmusun
  6. KeremBerke

GTA5 Online Giremiyorum

Arkadaşlar GTA5 online giremiyorum türkçe yama kurmuştum sildim ama gene girmiyor epic games ten girmeye çalışıyorum acil yardım!
  7. KeremBerke

Arkadaşlar pc çalılıyor ekran gelmiyor

Arkadaşlar merhaba pcmi yeni topladı herşeyi yerli yerinde ama ekrana bir türlü görüntü gelmiyor yardımcı olurmusunuz?
  8. KeremBerke

Ekrana görüntü gelmiyor

Arkadaşlar merhaba yeni pc topladım herşeyi yerli yerinde takılı ama ekrana görüntü gelmiyor sebebi nedir acaba?
  9. KeremBerke

Ekrana görüntü gelmiyor

Merhaba arkadaşlar yeni bir pc topladım pcmi başlattığımda ekrana görüntü gelmiyor şimdi şunlardan eminim powersupply ekran kartı çalışıyor sizce sebebi nedir?
  10. KeremBerke

Pc yeni görüntü gelmiyor

Arkadaşlar merhaba yeni pc topladım kendi elimle topladım çalışıyor fanlar dönüyor kasanın rgb leri yanıyor ama görüntü yok ne yapmalıyım?
  11. KeremBerke

Hangi bilgisayar parçaları satan siteler güvenilir

Merhabalar Ben pc Topluyorum bildiğiniz üzere İtopya Ve İnceHesap dışında bilgisayar parçaları satan hangi siteler güvenilir acaba???
  12. KeremBerke

İşlemci alacağım Ama Hangi Siteden Almalıyım?

Arkadaşlar Selamlar Ryzen 5 1600 AF modelini Alacağım Ama karşımda bir sürü site var ve ben bi vatan ve incehesaptan alışveriş yaptım Diğer Siteleri Bilmiyorum Aslında İşlemciyi İtopyadan Alacaktım Ama bir türlü Stoklara gelmiyor İncehesaptada yok sizce nerden almalıyım?
  13. KeremBerke

İntel 10.Nesil İşlemciler!

Sizce İntelin yeni Çıkardığı 10.Nesil İşlemciler Nasıl AMD ye Kafa tutabilecekmi Yorumları alalım bakalım :)
  14. KeremBerke

Ryzen 3300X Mi Yoksa Ryzen 1600AF Mi?

Yeni Çıkacak Olan Ryzen 3.Nesil 3100 Ve 3300X'İ İllahaki Duymuşsunuzdur Şimdi Hangisi Daha İyi Bir Performans Verior 1600AF mi Yoksa 3100 veya 3300X mi?
  15. KeremBerke

3.Nesil Ryzen Bios Güncelleme

Arkadaşlar Merhaba Şimdi yeni Çıkıcak Olan Ryzen 3100 Ve Ryzen 3300X Var Biliorsun Aklımda Ryzen 1600 Almak Vardı Ama Bunlar Daha İyi Bir Performans Verdiğini Gördüm Ve Anakartım 2.Nesil Ryzen Bios Güncelli Bazı Arkadaşlar Diyorki flasla Yaparsın Bazıları Diyorki Çalışmaz Şu Konuyo Biraz...
  16. KeremBerke

3.Nesil Ryzen Nasıl Bios Güncelliyebilirim?

Arkadaşlar Merhaba Anakartım MSİ B450M PRO-M2-V2 Acaba 3.Nesil Ryzen e Nasıl Güncelleye Bilirim 0 toplicam pc yi yeni Gelicek Ryzen 3100 veya 3300X Almayı Düşünüyorum.
  17. KeremBerke

Sizce Dolar Ve Euro Daha Nereye Kadar Gidecek?

Dediğim Gibi Sizce DOLAR Ve EURO Nasıl Olacak Ve Teknoloji Pazarını Nasıl Etkiceyecek Cevapları Alalım ?
  18. KeremBerke

SSD Mi M2.SSD Mi?

arkadaşlar Yeni Pc Topluyorum Çoku gitti Azı Kaldı Denilebilir SSD veya M2.SSD Alıcam ama Ne Almalıyım karar Veremedim (Not: Alacağım Pcde Oyun Oynayacağım Bide Arada Video Çekebilirim.)
  19. KeremBerke

RX 580 mi RX 5500 XT mi?

Haydi Bakalım Görüşleri Alalım
  20. KeremBerke

Arkadaşlar Pc Ani Fps Dropu Yaşıyor

Konu Başlığında dediğim gibi Pc lol oynarken veya youtubede video izlerken (vb.) Aniden Bi FPS Kaybı Yaşıyor Problem nedir Yardımcı olurmusunuz
Geri