Arama sonuçları: *

• Users: sunburn
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. sunburn

Bluetooth Adaptör Hangisini Almalıyım?

Arkadaşlar kablosuz klavye ve kulaklık bağlamak için bir bluetooth adaptör arıyorum. Piyasada 30 liradan başlayan ve 250 liraya kadar giden fiyatlar var. Sizce aradaki fark fiyat kadar büyük mü? TP-Link çok önerilmiş ama o fiyata değer mi emin olamıyorum. Tavsiyeleriniz varsa değerlendirmek...
  2. sunburn

Logitech K380 kullananlar var mı?

Merhabai bu klavye sizce şuan 410 TL fiyata alınır mı? kullanan arkadaşlar tavsiye eder mi?
  3. sunburn

Uyku modundan Sonra HDD görünmüyor

Arkadaşlar benim bir sorunum var: Bilgisayarım uyku modundan uyandıktan sonra anakarta SATA ile bağlı olan 1 adet HDD ve 1 adet SSD'yi görmüyor. Sistemi yeniden başlattığımda yeniden geliyorlar. Sizce bu sorunu nasıl çözebilirim? Anakart: MSI MAG B660m Mortar
  4. sunburn

Gamenote KB435L Mekanik Klavye incelemesi

Dostlarım selam Henüz almış olduğum Gamenote KB435L Kablolu Mekanik klavye hakkında size kısa bir inceleme yazısı yazmak ve bu klavyeyi almak isteyenlere ufak da olsa fikir vermek isterim. Klavyenin uzun kullanım sonrası deneyimini yine bu konu altında paylaşacağım. Klavye Outemu Blue...
  5. sunburn

i5 10400F + GTX 1050 Ti sistem mantıklı mı?

1050 Ti OC edition: 1.000 TL (arkadaştan 2. el alacağım) i5 10400F : 1.300 TL MSI B460-A PRO : 680 TL G.Skill Ripjaws V 16 GB : 680 TL Şöyle bir sistem kursam sizce bu fiyatlarla bugün almak mantıklı mı? PSU ve SSD yok biliyorum, önerebilirsiniz. Aşağı...
  6. sunburn

Stok sorunu ve parça fiyatları hakkında

Özellikle ekran kartlarında stok sorunu olduğunu hepimiz biliyoruz. Sizce bu stok sorunu ne zaman çözülür? İkinci olarak: Şuan bilgisayar toplamak için doğru bir zaman mı? Ben GTX 1650 Super ve üstündeki modellere bakıyorum. ikinci el piyasası baya sıfır fiyatında. Bu kartları nereden nasıl...
  7. sunburn

Mouse Scroll Problemi

Dostlarım benim mouse'umda ilginç bir sorun var: sayfada aşağı doğru inerken tekerleği scroll ediyorum. 3-4 adım indiğimde bir adım yukarı kayıyor. (ben yukarı scroll etmişim gibi) Bunu her tarayıcıda yapıyor. Sizce sorun nerede? Nasıl çözerim?
  8. sunburn

Disk yapısı bozuk ve okunamaz durumda Hatası

Merhaba, elimde eski sistemimin kurulu olduğu bir HDD var. İçerisinde (E: ) ve (F: ) olarak 2 adet disk bölümü bulunuyor. Bu HDD'yi USB bağlantısı yoluyla laptop'uma taktığımda disk biçimlendirme uyarısı geldi. Komut İstemi (Yönetici) > chkdsk /r E: komutunu yazdım ve E diskine ulaşmayı...
  9. sunburn

BOTW için Gamepad Tavsiyesi

Dostlar Breath of the Wild oynamak için gamepad almayı düşünüyorum. xBox One S kontrolcüleri çok güzel görünüyor ancak fiyatları biraz fazla gibi. Sizin tavsiye edebileceğiniz gamepad'ler varsa hep birlikte değerlendirelim. Sizler hangi gamepad'leri kullanıyorsunuz? Herkese sağlıklı günler.
  10. sunburn

MacOS korsan yazılımlar için güvenlik

Arkadaşlar ben bir şey sormak istiyorum. MacOS'e korsan programlar yüklendiğinde stabil şekilde çalışıyor mu? (Örnek: Photoshop, After Effects) Bilgisayara korsan program yüklenmesini önleyen herhangi bir denetim mekanizması var mı?
  11. sunburn

Bu sistem alınır mı?

Dostlarım bir PC topladım. Sizce bu parçalar alınabilir mi? Sizlerin düşüncelerini merak ediyorum. Mantıksız olduğunu düşündüğünüz bir parça varsa değiştirebilirim. Bütçem esneyebilir, parçalara bakarak ortalama bir fikriniz olmuştur sistemin bütçesi hakkında. 🙂 Anakart: Gigabyte B450M S2H...
  12. sunburn

R3 3100 + GTX 1650 Super Aero

Dostlarım size bir sorum var. Ryzen 3 3100 + GTX 1650 Super Aero ITX OC 4GB ikilisi sizce şuan alınabilir mi? Ben müzik ve video render'ı için kullanacağım. Tabi oyun da oynarım arada. Sizce bu ikili üzerine bir PC toplamalı mıyım? Bu ikili için hangi anakart'ı alırdınız?
  13. sunburn

SSD'ye USB üzerinden Windows 10 kurmak

Elimde kendi ekranı olmayan bir laptop var. Harici monitör takarak kullanıyorum. SSD yükseltmesi yapmak için bir SSD aldım ve şuan nasıl temiz kurulum yapabileceğimi düşünüyorum. BIOS ekranı VGA ve HDIM portları üzerinden görüntülenemiyor. Sizin sunabilceğiniz bir çözüm var mıdır? SSD'ye USB...
  14. sunburn

Harici ekran ile Win10 kurabilir miyim?

Dostlar benim ekranı bozulan bir laptop'um var. Şuan harici bir monitörü VGA çıkışı ile bağlayarak kullanıyorum. Benim amacım SSD alarak içerisine Win10 yüklemek. BIOS ekranı, harici monitörde görünmediği için nasıl win10 yükleyebileceğimi bilmiyorum. Bu konuda yardımcı olabilecek olan tüm...
  15. sunburn

7k Sistem Tavsiyesi

Amacım Video edit yapmak. Müzik kaydı yapmak. Bütçem 7 Bin Türk Lirası. Bu bütçe sadece kasa içindir. Sistem için benim seçtiğim bileşenler şu şekilde: Anakart: Gigabyte B450M S2H RAM: Corsair Vengeance LPX 8GB 3000MHz DDR4 SSD: Samsung evo 850 500 GB CPU: ?? GPU: ?? PSU: ??
Geri