Arama sonuçları: *

• Users: Sasageyo
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Sasageyo

Vatan'dan almak için 5000tl daha vermek mantıklı mı?

Arkadaşlar lg oled c5 alacağım hepsiburadadan, satıcı Homefortech diye bir yer, güvenemedim şimdi bi sıkıntı çıkarsa ilgilenmezler falan diye, internette pek yorumunu da göremedim. Orda 75000TL Vatanda ve mediamarkta 81000TL. Sizce daha fazla para verip güvenilir yerden almak mantıklı mı...
  2. Sasageyo

Öneri LG OLED C5 Alınır mı?

Lg oled c5 almayı düşünüyorum. Ürün hakkında hiç kötü yorum görmedim iyidir diye düşünüyorum ancak satıcı hakkında endişelerim var. Homefortech güvenilir midir daha önce alışveriş yapanlar oldu mu? Bir de oled konusunda sıkıntı yaşar mıyım yanma gibi...
  3. Sasageyo

Klima önerisi 12000btu

30k civarı bütçem var 12000btu düşünüyorum önerdiğiniz güzel klima var mı?
  4. Sasageyo

GPU kullanımı %99a çıkıp iniyor.

Arkadaşlar oyunlar bi anda çok kasmaya başlıyor fps yerleri görüyor hatta bazen input bile algılamıyor bilgisayar çok kasıyor. Yeniden başlatmazsam asla düzelmiyor. Yeniden başlatınca bir daha olmuyor ama. PC satmayı düşünmüştüm ama böyle sorun olunca vazgeçtim sonra. Nasıl çözerim bunu...
  5. Sasageyo

Cloud 3 silah sesleri çok yüksek

Cloud 3 aldım ama ayak sesleri az silah sesleri çok yüksek geliyor. Kendim ateş ederken falan aşırı fazla ses geliyor ama oyunun kendi sesi ayak sesleri az geliyor nasıl çözerim?
  6. Sasageyo

Hyperx Cloud 3 2800TL'ye alınır mı?

Normalde gx30 almıştım kafama küçük geldi iade edeceğim. Dedim düzgün bir şey alayım o zaman. Cloud 3 Hepsiburada'da 2840TL. Bazı yerlerde sesi çok az ses kasması çok kötü falan diye yorumlar gördüm ama baya iyi yorumlar da vardı kafam karıştı o yüzden kullananlara sorayım alınır mı diye...
  7. Sasageyo

Gamepad Önerisi 2000TL

https://gank.com.tr/machenike-g1-pro-tri-mode-hall-effect-tmr-manyetik-joystick-beyaz-gamepad https://wraithesports.com/products/fantech-shooter-iii-oyun-kolu?variant=48666267779265 https://www.amazon.com.tr/dp/B0D736BCNM/?th=1 2000tl bütçem var. Bunları buldum hangisi daha iyidir ya da şu daha...
  8. Sasageyo

Machenike GX30 alınır mı

Şuan kullandığım kulaklık razer kraken te ama alalı 6 yıl oldu ömrünün sonuna geldi artık değiştirmem lazım. Gx30 almayı düşünüyorum, konuları açılmış ama şimdiye kadar çoğu kişi baya kullanmıştır yorumları olur diye ben de konu açayım dedim. Fazla para harcamak istemiyorum Gank'ın sitesinde...
  9. Sasageyo

Sistemim kaç para eder?

Arkadaşlar sistemimi satmak istiyorum alalı 2 yıl oldu hiç mining falan yapmadım. Sistem imzada yazıyor ama telefonda olanlar için tekrar yazayım RX6750XT Merc R5 5600 MSİ MAG B550M MORTAR CRUCİAL BALLİSTİX 2X8GB 3200MHZ CL16 PNY CS3030 500GB XPG DEFENDER PRO kasa HİGH POWER PERFORMANCE GD 750W...
  10. Sasageyo

Anker Q30 alınır mı?

Normalde bütçem yüksekti ama şimdilik fazla para vermek istemedim. Anker q30 düşünüyorum trendyolda 2300TL şuan değer mi fiyatına ses kalitesi falan iyi midir? https://www.trendyol.com/anker/soundcore-life-q30-anc-bluetooth-kulaklik-siyah-p-184990075
  11. Sasageyo

5000TL kulak üstü kulaklık önerisi

5000tl bütçem var. Her türden müzik dinlerim. Anker Soundcore Space Q45 düşünüyorum ama herkes biraz ağır demiş o yönden pek alasım gelmedi daha hafif şeyler iyi olabilir...
  12. Sasageyo

MotoGp 23 Alınır Mı?

Normalde ride 5 düşünüyordum ama 18 dolar. Motogp 23 8 dolar, arada 10 dolar gibi bir fark var. Ride 5 hakkında bir kaç kötü yorum gördüm motorlar çok ağır hissettiriyor gibi vesaire. Motogp 23 düşünüyorum oynayan varsa nasıl oyun alınır mı değer mi parasına?
  13. Sasageyo

Böyle bir site açıldı, virüs problemi olur mu?

Türkanime sitesinden anime izleyecektim orda da bağlantıyı yeni pencerede aç diyeceğime gizli pencerede aça tıkladım yanlışlıkla. Gizli sekmede de reklam engelleyici olmadığı için böyle bir site açılmış onu da yarım saat sonra fark ettim herhangi bir virüs bulaşmış mıdır? Mcafee ve...
  14. Sasageyo

Bu ayakkabılardan hangisi sizce?

3000TL civarı bütçem var fazla üstüne çıkmak istemiyorum. Sizce bunlardan hangisi daha iyidir? kullanan varsa rahatlıkları nasıldır? ya da önerdiğiniz başka ayakkabı varsa onlara da bakabilirim marka fark etmez.
  15. Sasageyo

S9fe+ mı S9fe mi İpad 9. nesil mi?

Bir ara tablet alacaktım buraya da konu açmıştım sonra vazgeçtim. Aradan biraz süre geçti yine almaya karar verdim ders için falan baya işime yarar çünkü yks senemde. Sizce hangisini alayım ipad alsam yanına bi de amazonda satılan ucuz kalemlerden alırım da onların ömrü ne kadar olur bilmiyorum...
  16. Sasageyo

Tab S9 FE mi İpad 9. Nesil mi?

İpad 9. nesil alacaktım ama tab s9 fe yi de bir araştırayım dedim. Amacım ders için kullanmak not almak ders videosu izlemek falan. Arada oyun oynar film de izlerim. Uzun ömürlü olması ve uzun süre akıcılığını koruması önemli benim için. Sizce hangisi daha mantıklı 9. nesil güncelleme alır mı...
  17. Sasageyo

İpad 9. nesil alınır mı?

Arkadaşımda Galaxy Tab S7 Fe var beğendiğini söyledi. Bi de bu fiyata apple bakıyım daha iyi olur belki dedim. 10.700e İpad 9. nesil buldum. Ders videoları izlemek ve not tutmak için alacağım arada oyun da oynarım belki. Yanına bir de amazonda satılan 600tl lik kalemlerden alırım. Sizce ipad 9...
  18. Sasageyo

Forza 5 iade etmeli miyim?

Forza 5 premium versiyonunu aldım ama 4 kadar sarmadı gibi. Arabalar falan güzel yeni arabalar falan var ama emin değilim haritası pek güzel değil gibi. Daha 2 saat oynadım. Biraz daha oynasam oyun daha zevkli gelir mi iade mi edeyim yoksa?
  19. Sasageyo

Sayısaldan eşit ağırlığa geçilir mi?

Şuan 11. sınıfım ve sayısaldayım. Çok geç olmadan kararımı kesin olarak vermek istiyorum. Sayısal derslerle sıkıntım yok. Makine mühendisliği istiyordum ama kararımı değiştirdim gibi pek yakın hissetmiyorum kendimi makine mühendisliğine. İşletme istiyorum gibi ama ea konusunda kararsızım...
  20. Sasageyo

F1 23 480TLye alınır mı?

F1 23 480TL ye düşmüş, steamde 200 tl var oyun 280tl ye gelecek. halihazırda 20 kasımda dolar kuruna geçileceği için bir şeyler almak istiyorum. F1 23 güzel mi? 22 kötü diyorlardı düzeltmişler mi 23te sorunları?
Geri