Arama sonuçları: *

• Users: Praks
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. P

Silikonsuz Kulakiçi Bluetooth kulaklık

Arkadaşlar merhabalar anneler günü için anneme silikonsuz kulakici bluetooth kulaklık alacağız en fazla 2000 lira olarcak sekilde önerilerinizi bekliyorum simdiden tesekkur ederim
  2. P

Gaming ve zbrush blender laptop tavsiyesi

merhabalar çizgi film ve animasyon öğrencisiyim ve laptop alacağım zbrush blender gibi programların yanı sıra AAA oyunları da oynamak istiyorum en fazla 55 bin lira bir bütçem var ve bulabildiğim kafama yatan sadece ASUS TUF Gaming A15 (FA507UI-LP124-Gaming) model bilgisayar oldu daha iyi...
  3. P

Çözüldü✓ 40 45k arası laptop tavsiyesi

Arkadaşlar selamlar çizgi film ve animasyon bölümüne yerleştiğim için bölümde kullanmak adına laptop almaya karar verdim zbrush blender after effects tarzı uygulamalar kullanacağım bununla beraber güncel oyunları da oynamak istiyorum tavsiyelerinizi ve ürünün + -lerini belirtirseniz sevinirim
  4. P

10k 15k arası Tablet önerisi

Arkadaşlar selam tablet almayı düşünüyorum aklımda samsung s9 fe+ var önerir misiniz? aynı fiyat aralığında alınabilecek daha iyi bir seçenek var mı?
  5. P

25 30k arası laptop tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar öncelikle masaüstü pc istemediğimi belirtmek isterim laptopu valorant ve çeşitli bazı çok güç gerektirmeyen oyunları oynamak için istiyorum fakat esas olarak zbrush blender gibi uygulamaları da kullanacağımı belirtmek isterim tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler
  6. P

Zbrush blender için tablet önerisi

Arkadaşlar selam zbrush ve blender için tablet almak istiyorum direkt XPEN ve türevi grafik tablet mi almalıyım yoksa TAB S7 FE alıp bilgisayara bağlandığımda sorun yaşar mıyım ay sonuna kadar karar verip almayı düşünüyorım rica etsem yardımcı olabilir misiniz?
  7. P

35K bütçeyle kasa önerisi

arkadaşlar 35k bütçem var gaming kasa topluyorum yardımcı olursanız sevinirim ekran kartı 3070 ve üzeri olursa süper olur
  8. P

570 lira powerbank önerisi

arkadaşlar max 570 lirayla powerbank almam gerekiyor bütçemi alamıyorum 30k mah olması önemli tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler
  9. P

Samsung A73 5g Kılıf

arkadaşlar Samsung A73 5g için kılıf arıyorum ama hepsiburada trendyol giib mağazalardan istediğim gibi kılıflar bulamadım görsellerde tarzda kılıfları A73 modeli için nereden bulabilirim?
  10. P

1500 1800 arası Bluetooth kulaklık

dışarıdaki sesi kesip güzel bir müzik dinleme deneyimi yaşatacak bir kulaklık arıyorum daha önce sony wh c500 kullandım düşündüğüm modeller 1)Anker q30 2)Logitech g435 3)Steelseries Arctis usb hangisini almalıyım ya da başka önerileriniz var mı sebepleriyle beraber beşirtirseniz sevinirim
  11. P

1500 1800 arası Bluetooth kulaklık

Arkadaşlar merhaba yeni telefon aldığım için kulaklığımı da yenilemek istedim Kulakiçi-kulaküstü arasında gidip geliyorum fakat sanırım silikonlu kulakiçi kulaklıklar benlik değil Ağırlıklı olarak metal - rock tarzında dinlediğim için sesi vs benim için önemli önerilerinizi bekliyorum Bütçe...
  12. P

12bin lirayı geçmeyecek telefon önerisi

merhabalar 12 bin lirayı geçmeyecek bir telefon almam lazım vatan bilgisayar üzerinden krediyle takside gireceğim için bütçem max 12k telefon önerilerinizi bekliyorum teşekkürler
  13. P

MSI SIVI SOGUTMA ONERISI

arkadaşlar full msi bir sistemim var o yüzden bu modeli almak istiyorum sizce nasıl görsel açıdan da çok güzel gibi duruyor? https://www.sinerji.gen.tr/msi-mag-coreliquid-c240-argb-240-mm-intel-1700p-amd-uyumlu-sivi-sogutucu-p-41440
  14. P

MSI MAG CORELIQUID 240R nasıl alınır m?

ryzen 5 5600x ile overclock yapıp kullanmayı düşünüyorum kardeşim rgb düşkünü olduğu için rgbli model almamız gerekmekte
  15. P

Hyperx 8 gb 3600 mhz cl 17 ram

arkadaşlar merhaba Hyperx 8 gb 3600 mhz cl 17 ram kullanmaktayım sanırım markanın ismi değişmiş bir adet daha 8gb ram alacaktım ve bu ürünü buldum https://www.teknobiyotik.com/kingston-ddr4-8gb-8x1-3600mhz-fury-beast-bellek-ram-kf436c17bba-8.html?ref=akakce&v=1.51.6 herhangi bir sorun yaşar...
  16. P

XPG invader kasaya 280lik sıvı soğutma almaliyim 240lik mi

XPG invader kasaya 280lik sıvı soğutma almaliyim 240lik mi
  17. P

sıvı soğutma ve monitör önerisi

Arkadaşlar selam elimde ryzen 5 5600x işlemci var stok soğutucuyla kullanmaktayım işlemcim için sıvı soğutma almak istiyorum sıvı soğutma için bütçem max 2500TL ekran kartım msi rtx 3060ti şu an kullandığım monitör 60hz 5ms vga çok eski bir monitör olduğu için yeni bir monitöre de ihtiyacım var...
  18. P

Yardım ANAKART CPU IŞIĞI YANIYOR

arkadaşlar selam hayalimdeki bilgisayarı 2.5 senenin sonunda tüm parçalarını aldım fakat sırayla sorunlarla karşılaştım ilk önce psu bozuk çıktı tamir olmaz dendi başka bir psu gönderildi bugün psu elime ulaştı ve kasaya taktım güç geldi fakat kasayı monitörüme taktığım zaman anakartta cpu ışığı...
  19. P

Çözüldü✓ 3060ti amd 5600x için monitör

Arkadaşlar sık olarak valorant cs rainbow tarzı fps oyunları oynamaktayım yeni bilgisayarımı tamamladığım için hikaye tabanlı oyunlarda oyanaycağımı düşüyorum 4500 5000 lira aralığında 12 taksit imkanı olan tercihen gidip satın alabileceğim yerlerde bulunan monitör önerisi yapabilir misiniz...
  20. P

Max 5000 Liraya telefon önerisi

arkadaşlar selam şu anki telefonumun ömrü doldu çeşitli sıkıntıları yüzünden değiştirme kararı aldım bütçem en fazla 5000 lira tercihen 12 ay taksitle almak istiyorum bunları baz alarak alabileceğim en iyi telefonu önerebilirseniz çok sevinirim iyi forumlar dilerim
Geri