Arama sonuçları: *

1. F

Gigabyte 1660 super fanlardan birisi çalışmıyor

Arkadaşlar Merhaba Da sistem 3 kullanıcısıyım sistemimin ekran kartının sol tarafındaki fanı yükte oyunda v.s. hiçbir şekilde dönmüyor. Sağdaki fan ise yüke girince inanılmaz yüksek hızda ve çok gürültülü çalışıyor. Yükten çıktıktan sonra ise tekrar düşmüyor boşta hala en yüksekte gürültülü...
  2. F

Pollux 3T-SDN Game Garaj

Arkadaşlar merhaba babam için en fazla 3000 tl bütçeyle sistem bakıyorum. Ofis işleri ve giriş seviye 1 2 oyunda kullanılacak. Ana amaç excel, word ve internet kullanımı. Bu sistem nasıl dün çıktı piyasaya alınır mı veya bu bütçeye tavsiyeniz var mı teşekkürler...
  3. F

Teşekkür postu Md2 da3

DA SİSTEM 3 kullanan birisi olarak md2 de sipariş ettim. Piyasanın en f/p sistemlerini topladığınız için teşekkür ederim. @Abdullah Hacıgül
  4. F

Samsung Galaxy S7 android 10 sürümüne nasıl yükseltilir ?

Samsung Galaxy s7 kullanıyorum telefonuma kendim android 10 nasıl kurabilirim bir rehber bulamadım yardımcı olur musunuz?
  5. F

Adsl Altyapıyı fiber Altyapıya Dönüştürme

Ankara' da adresimde 10 yıldan fazladır Türk Telekom 16 mbps adsl paketi kullanıyorum. En fazla 10 11 mbps gördüm ping de sürekli yükselip düşüyor. Yetkililere arama ve mail yoluyla bildiriyorum sorun yok deyip geçiştiriyorlar. Fiber altyapı talebi için nerelere nasıl başvurabilirim apartmanda...
  6. F

Öneri DA SİSTEM 3 Sıcaklık Değerleri

Arkadaşlar merhaba sistem boşta yer yer 70 dereceleri görüyor normal mi ?
  7. F

DA Sistem 3 Kioxia Exceria 500GB NVMe M.2 SSD 1700/1600 MB/s TESTİ

Merak edenler için sistemin içinde bulunan ssdnin okuma yazma testi
  8. F

Çözüldü✓ Da sistem 3 başlangıç boot hatası yardım

Arkadaşlar Merhaba Bugün elime da sistem 3 ulaştı ekranda bu hata var işletim sistemi yüklü olmadığı için mi acaba ne yapmam gerekiyor ?
  9. F

Donanım arşivi sistem 3 e windows kurma

Arkadaşlar bugün çıkan donanım arşivi sistemini sipariş ettim. Freedos gelecek sisteme nasıl win 10 kurabilirim uefi destekliyormu anakart veya işlemci yardımcı olabilir misiniz. 16 gb sandısk usb mevcut elimde.
Geri