Arama sonuçları: *

• Users: Batuemir20
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Rtx 3060 lı sistem isteyenlere tavsiye

https://www.gamegaraj.com/urun/delta-5t10-rtx3060/ İslemciyi yükseltip ekran kartınıda yine palit yapıp oc olmayan versiyonunu alırsanız 12 yi biraz geçiyor ama iyi bir sistem olur diye düşünüyorum almak isteyenler bakabilirler
  2. B

Flexy silver sistemde Monitörün üst kısmında saniyelik siyah ekran sorunu

Arkadaşlar monitörde sistemde yeni youtubeda video izlerken ve gezinirken surekli siyah ekran gelip gidiyo artık rahatsız etmeye başladı.Tv ye bağladım sorun devam ediyordu.Ddu ile kaldırıp driverları tekrardan kurdum değişen bir şey olmadı.Alttaki video ile birebir aynı problemim...
  3. B

Monitörde bu sorunu yaşayan var mı

https://streamable.com/i38lur https://www.technopat.net/sosyal/konu/goeruentuenuen-uest-kisminda-anlik-kararma.1162324/#post-7975567 Arkadaşlar yukarda iki tane link verdim problemim birebir aynı ne yapacağımı bilmiyorum açıkçası tv ye bağladım ayni sorun oldu monitörü 60hz e düşürdüm problem...
  4. B

300 tl ye müzik için kulaklık önerisi arıyorum

Telefonda kullanıcam sadece jbl t500 kulağımı sıktığı için sattım hafif denilebilecek bu fiyqt bandında kulaklık önerilerinizi bekliyorum
  5. B

Acer rg271p monitör anlık dalgalanma sorunu

Arkadaşlar saniyelik dalgalanma oluyor sebebi nedendir sizce monitör yeni görüntü kırılması var
  6. B

Flexy silver sistemi incehesaba geri yollayanlar

Bütün parçaları mı yolladınız ekran kartı dahil yoksa ekran kartı dışındaki parçaları mı yolladınız
  7. B

Flexy kasa açılmıyor lütfen yardım

Bilgisayar hic bi sekilde açılmıyor
  8. B

Pny turkiyedeki resmi distribütörü kimdir

Arıza çıktığında nereye götürüyoruz
  9. B

Razer viper mini mi deathadder v2 mini mi yoksa essential mı

Hepsi razer markası aralarında hangisi en iyidir
  10. B

Rtx 3060 a 500w yeterli olur mu

İnternette bilgi bulamadım bilginiz var mı
  11. B

Yeni sistemde bios güncel mi geliyor ve işletim sistemi kuruluyor mu

Bilginiz var mı İncehesaptaki yeni sistemden bahsediyorum
  12. B

Yeni sistemle ilgili ipuçlar devam ediyor

Ramleri paylaşmış galiba
  13. B

Vga to hdmi dönüştürücü çok ısınıyor

Arkadaslar bi problem olurmu 60 tl ye aldım perpa dan patlar mı ısınması normal mi
  14. B

HDMI TO VGA MI VGA TO HDMI MI

Arkadaşlar yeni monitör aldım monitör de hdmı var kasada vga bu ikisinden hangi dönüştürücüyü almam gerekli
  15. B

Cable not connected hatası

Yeni acer rg271p monitör aldım bütün kabloları taktım böyle bir hata alıyorum sebebi nedir ekranla mi ilgilidir 1612972000 Bilen yok mu arkadaşlar
  16. B

6k ya toplanabilicek pc

En fazla 6000 tl ye monitör dahil olmayan sistem
  17. B

Gamegaraj fiyatlar uçmuş

6000 e 1660 super li sistem alicaktim 7000 lere çıkmış
  18. B

İ3 10100f en fazla 2666mhz mi destekliyor

Benim anlamadığım MHz desteği anakarta bağlı degilmi alıcağım anakart 2933 desteklerken ramleri işlemci yüzünden 2666mhz mi destekliyicek
  19. B

Hangi monitör daha iyi fiyatlar aynı

İki monitörden hangisi daha iyi
  20. B

Arkadaşlar iki monitör arasında kaldım yardımcı olur musunuz

İkiside 1800 tl hangisi daha iyidir nvidia ekran kartı kullanıcam ikiside g sync destekliyo karar veremedim
Geri