Arama sonuçları: *

• Users: AKeremS
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Huawei HG658C v2 modem wan ayarları hakkında

Merhabalar, İSS değiştim ve tekrar modem kurulumu yapamıyorum. Müşteri hizmetlerini aradım beraber denedik olmadı, kendileri denedi olmadı, ben zaten günlerdir uğraşıyorum. En son türk telekom görevlileri yönlendirildi. Onlar da modem kurulumunda hata var bu modeme hakim değiliz bilgisayarcıya...
  2. A

QHD Acer Monitör alınır mı?

https://www.amazon.com.tr/dp/B086DC3WR9/ref=asc_df_B086DC3WR91699588800000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B086DC3WR9&linkCode=asn Bu ürünü almayı düşünüyorum, 7050TL olmuş. Alınır mı sizce?
  3. A

1500TL PC için kulaklık önerisi

Merhabalar aklımda kulaklık alma düşüncesi var. Şu an için Arctis 1 Nova, Corsair HS35, Razer Blackshark V2 X ve Corsair HS55 var. Ne almalıyım karar veremedim. Yardımcı olursanız memnun olurum.
  4. A

Arctic Freezer34 fan takamıyorum

Elimde Arctic Freezer 34 işlemci soğutucu mevcut. Stok olarak 1 adet p12 fan bulunuyor. Ben bir adet daha p12 fan aldım ama fanı takmak için kullanılan tellerden olmadığı için takamıyorum. Fan sabitleme teli bulabilir miyim ya da nasıl fanı takabilirim?
  5. A

3000 TL'ye kadar AirFryer tavsiyesi

Tek başıma yaşıyorum ve yemek konusunda bana yardımcı olacağını düşündüğüm için AirFryer almaya karar verdim ama ne alsam bilmiyorum. Olabilecek en ucuzu olursa benim için daha iyi olur. Kolay bozulmayacak kaliteli bir şey oldukça eğer fiyatına değer diyorsanız 2500 3000 bandına kadar...
  6. A

3500TL 2TB m2 SSD önerisi

m2 SSD alacağım ama ne alsam emin olamadım. Büçem 3500 civarında. Tavsiyeler için şimdiden teşekkür ederim.
  7. A

10K bütçe ile oyuncu koltuğu

Merhabalar, 1 adet oyuncu koltuğu almak istiyorum fakat ne alsam karar veremiyorum. Aklımda Hawk oyuncu koltuğu vardı fakat birkaç yorumda HP Omen Citadel için fiyat farkına değeceğini yazan olmuştu. Omen olanda da deri olmasından kaynaklı terletme sorunu olacağı yazıldığından aklım bir hayli...
  8. A

2K Bütçe ile kablosuz oyuncu kulaklığı

2K bütçem var, yukarı aşağı oynayabilir. Hem bilgisayarda hem telefonda kullanabileceğim (telefon olmasa da olur, öncelik bilgisayarda kullanım) kablosuz bir kulaklık önerebilir misiniz?
  9. A

Giriş seviye 3D yazıcı tavsiyesi

Merhabalar, aklımda 1 adet 3D yazıcı alma fikri var fakat ne almalıyım ve ne kadar bütçe ayırmalıyım bilmiyorum. Aşırı bir bütçe ayıramayacağım bu nedenle üst seviye bir ürün yerine günlük basit kullanım için bir ürün önerebilirseniz memnun kalırım. Kullanıcı yorumları da ekleyebilirseniz memnun...
  10. A

PCİ-E 4 1tb SSD Tavsitesi

Merhabalar, Gen4 bir ssd arayışındayım. 1TB olacak şekilde düşünüyorum. Bütçem 2k civarında, mümkünse taksit seçenekli olursa memnun olurum. 1689610084 2000Tl altında XPG S70 Blade var alınır mı?
  11. A

Çözüldü✓ RTX 2060 - R5 3600 Sistemde Oyunlar Crash Veriyor

Merhaba, sistemimi aktif olarak kullanmaktaydım. Bir süre sonra aniden hiçbir oyuna girememeye başladım. Driver'ları güncelledim ve önerilen Driver'ı da kullandım fakat işe yaramadı. Oyun fark etmeksizin oyun açılırken menü gelir gelmez ya da maximum 5 dk içerisinde crash verip oyunu kapatıyor...
  12. A

Öneri ARGB çoğaltıcı (En az 5'li)

Merhabalar, kasamda şu an RGB fan kullanmaktayım ama ARGB fana geçiş yapmak istiyorum. Aklımda Dark Tornado fan almak var ama hangi kontrolcü ile kullanacağımı bilmiyorum. PWM için çoğaltıcı kablom var ama ARGB için bir şey düşünemedim. En az 5 tane ARGB girişi olan bir çoğaltıcı önerisinde...
  13. A

Rainbow Six Siege Bozuk Bellek Hatası

Merhabalar, Rainbow Six Siege oynarken birden bire bozuk bellek hatası aldım ve oyundan attı. Tekrar girmeye çalıştığımda karakter seçmeye kadar gelmeme rağmen oyun girerken aynı hatayı verip atıyor. Çözümü bilen ya da yardımcı olabilecek biri var ise memnun olurum.
  14. A

Çift Monitör Kullanamama

Merhabalar, Rx570 bir ekran kartım var ve iki tane eski sayılabilecek monitöre sahibim. İkisini de HDMİ to VGA dönüştürücü ile kullanmak istediğimde yaklaşık 2-3dk sonra iki monitörden de görüntü gidiyor ama PC çalışmaya devam ediyor. Kapatıp açmadan da geri gelmiyor. İki dönüştürücü ve monitörü...
  15. A

Anakarttan şerit led kontrolü

Merhabalar arkadaşlar. Konuyu nereye açacağımı bilemedim ve buraya açtım. Televizyonun arkasına takmak için 5 metre şerit LED almıştım ve birazı arttı. Ama kumanda ve kontrolcü televizyonun arkasında olduğu için kalan LED'i kullanamıyorum. Aklıma şerit LED'e 4pin dişi dişi header takıp...
  16. A

RAM Çip karşılaştırması

Öncelikle merhabalar. Elimde Hynix C-die stok halde 3200mhz ram var. 8gb yetersiz kalmaya başladığı için 16gb yapmak istiyorum ama aynı RAM'den en sıfır ne de ikinci el bulamıyorum. Bu nedenle RAM değiştirmeyi düşünüyorum. Aklımda Corsair Vengance RGB Pro 3600mhz var. Micron çip var. Sizce...
  17. A

Şarjlı matkap tavsiyesi lazım.

Yaklaşık 500 TL bütçem var ve bir adet şarjı matkap arıyorum. En az 14.4 v olacak şekilde kullandığınız ve önerebileceğiniz ürünler varsa paylaşabilirseniz sevinirim.
  18. A

3000 TL altına alınabilecek telefon önerisi

Bir telefon almayı düşünüyorum ve 3K TL bütçem var. Bataryasının uzun süre gitmesi ve kamerasının iyi olması benim için önemli. Bir de hafıza olarak 128gb olabilirse benim açımdan çok iyi olur. Tavsiyesi olan varsa şimdiden teşekkür ederim. İyi forumlar.
Geri