Arama sonuçları: *

1. Deep Weeb User's

GTA 5 te istediğin müziği çalmak

Arkadaşlar oyundaki müzik ses dosylarını değiştirebiliyormuyuz arkaya şarkı veya müzik eklemek istiyorum
  2. Deep Weeb User's

Gta 5'te görüntünün bulanması sorunu.

Arkadaşlar baya saçma olacak ama yenede sormak istedim pc'yi yeni aldım o yüzden emin olmak istiyorum sorun dediğim şey büyük ihtimalle oyunun grafiğidir ama yenede sorim dedim 2 kere oldu bir uzaylılarla çatıştığımda 2. olarakta trevoru açmıştım sonra bişeyler yaptım bi süre sonra görev verdi...
  3. Deep Weeb User's

Gamegaraj güvenilirmidir özelleştirmeli sistem alınır mı?

Güvenilirmidir hizmetleri nasıldır mersindeyim kaç günde gelir
  4. Deep Weeb User's

Arkadaşlar özelleştirme ile bu pc oyun oynatırmı

https://www.gamegaraj.com/urun/pollux-3apu/ ryzen 5 3400g özelleştirmesi yapılmıştır mesela klasik olarak gta 5 pubg oynatırmı? kasarmı kaç fps verir ortalama
  5. Deep Weeb User's

Gameloopa güncelleme gelmiştir

Arkadaşlar Pubg Mobile ye biliyorsunuz ki 1.0 güncellemesi geldi gameloopa gelmeyen bu güncelleme gameloopada gelmiştir benim gibi bekleyenlere duyurulur
  6. Deep Weeb User's

Sanallaştırma işleminin zararları varmıdır

Arkadaşlar sanallaştırma işlemi yaptım zararı olurmu yada oyunlarda fps düşüşüne yol açarmı cevaplarınızı bekliyorum birde şunu sormak istiyorum kapalı mı durması daha iyi açık mı
  7. Deep Weeb User's

rx 550 ye uygun kasa psu

rx 550 ye uygun sorun çıkartmicak en ucuz kasa psu bulabilirmisiniz
  8. Deep Weeb User's

3000TL ARASI PC TOPLAMA

Arkadaşlar amcam öğretmen uzaktan eğitim vermek için yeni bir PC istiyor ve ihtiyaç listesi Bu fiyata olabilecek en iyi sistem Monitör/ oyun monitörü olmasına gerek yok yalnız büyük olmasını istiyor kamera ders vebileceği orta sınıf bir kamera mouse klavye set kulaklıklı microfon böyle bir...
  9. Deep Weeb User's

Arkadaşlar bu pc bana sorun çıkartırmı

https://urun.n11.com/masaustu-bilgisayar/izoly-n12x-i5-3470-8gb-240ssd-500gb-rx550-4gb-22oyun-bilgisayari-P276599059?&cid=601002&gclid=CjwKCAjw19z6BRAYEiwAmo64LVd_fBXeie98OdaMCkbu7CD0Vo9xe8Wp1tJO7veLkWisexPdpM5oKxoCkw4QAvD_BwE&gclsrc=aw.ds
  10. Deep Weeb User's

Sesi iyi gelen ucuz mikrofonlu kulaklık

Önerilerinizi bekliyorum sesi iyi gelen en ucuz kulaklık
  11. Deep Weeb User's

3000-3500 tl bütçe ile toplama PC hazırlayabilirmisiniz.

Arkadaşlar amcam öğretmen uzaktan eğitim vermek için yeni bir pc istiyor ve ihtiyaç listesi Bu fiyata olabilecek en iyi sistem Monitör/ oyun monitörü olmasına gerek yok yalnız büyük olmasını istiyor kamera ders vebileceği orta sınıf bir kamera Pc yazma pedi o ne diyorsanız link = kulaklıklı...
Geri