Arama sonuçları: *

• Users: JesKs
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. JesKs

Yardım DDR5 4x16 gb Ram problemi

Merhaba, MSI PRO-B650-S-WIFI anakartım var, içerisinde de Patriot Viper Venom PVV532G600C30K 2x16 DDR5 6000MHz ramlerim bulunmaktaydı, geçen gün gidip yükseltmek istediğim için Patriot Viper Venom PVVR516G60C30 16 GB 6000 MHz CL30 DDR5 ramlerden iki tane sipariş verdim. Ramleri takdığım...
  2. JesKs

Mavi Ekran Storenvme.sys Mavi ekran hatası hk.

Merhaba, Bu ikinci alışım mavi ekranı, yeni bir sistem toplamıştım, imzamda yazan gibi. Aşağıya ikisinin de minidump dosyasını bıraktım, sorunun sebebi nedir sizce ? Chipset driver'ları vs kurulu, https://drive.google.com/file/d/1xf72JoM8Sm_q8lygyc1n3LidWULSMrOj/view?usp=sharing 1730714947...
  3. JesKs

İnceHesap İade kabul eder mi ?

Merhaba, 04.10'unda aldığım m2 Ssd'ye (Patritot Viper 4300 Lite) windows kurdum birkaç program yükledim okuma yazma hızları acayip şekilde düştü. Yaklaşık olarak 5000-2000 civarında bir oranlara geldi ki normalde 7400-6400 olması gerekiyor, Bu m2'yi iade etmek istiyorum fakat ürünün paketi bu...
  4. JesKs

Viper VP4300L 2TB Düşük okuma hızı ?

Merhaba, Sdd'yi İnceHesap üzerinden satın aldım, ssd'yi windows'u ilk yüklediğimde test ettiğimde 7100-6300 gibi bir değer okudum Crsytal üzerinden. Fakat lazım olan programları ve dosyaları yükledikten sonra sadece %14 'ünü doldurmuşken fotoğrafta ilelttiğim sıcaklıklarda (40-45) bu değerleri...
  5. JesKs

Yardım 7800x3D alev alıyor.

Merhaba, Kasam Msi MAG 100R kendi önde iki tane 120 mm fanı, arkada da 120 mm fan var, Sistem: 7800x3D 6000 mhz cl30 Ram, Msi B650 S Wifi, Gigabyte 5700XT 8GB 650 W Gold+ PSU Oda sıcaklığı 34.8 derece, Sıvı Soğutma : DeepCool LS520 SE 240 mm sıvı soğutucu Bu sistem değerleri normal gelmiyor...
  6. JesKs

Mavi Ekran Monitör ses aygıtı olarak gözükmüyor,

Merhabalar, Bilgisayarımda bi değişikliğe gittim ve 7800x3D Msi b650 S wifi 6000 mhz lik ramler taktım, 5700xt var şimdilik, Bu değişiklikten sonra normalde displayport üzerinden ses aktarabiliyor dum cihaz seçip değiştirebiliyordum bu kısımdan, Şu anda ise iki monitör bağlı ikisini de ses...
  7. JesKs

Yardım 4080 Super mi 7900XTX mi ?

Merhaba, 7800x3D işlemci, Msi B650 S wifi anakart, Patriot 6000 mhz cl30 ram, Bu sistem için acaba 4080 Super mi almak gerekir ? 7900XTX mi ? Fiyatları karşılaştırdığımda 7900XTX daha ağır basıyor
  8. JesKs

Büyük El için mouse önerisi ?

Merhabalar, Bütçe ile ilgili sıkıntım yok fakat, gidip mouse'a 8-10 k Vermek istemem, Yaklaşık 4 senedir Asus Rog Gladius II Core kullanıyorum, Ondan önce de Asus Rog Gladius II kullanıyordum, Eller kocaman, f/p mouse öneriilerine açığım, çok fazla karmaşık tuşu olmazsa iyi olur, Razer...
  9. JesKs

Yardım PRO B650-S WIFI İçin Psu önerisi

Merhaba, 02.08.2024 İnceHesap üzerinden 7800x3d , MSİ PRO B650-S WIFI ve Patriot Viper Venom PVV532G600C30K 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 Gaming Ram Almış bulunmaktayım, bir süre mevcut sistemdeki ekran kartını kullanacağım (gigabyte Aorus 5700xt) Sistemde fark ettiğim şey ise, benim...
  10. JesKs

Elektrik kesintisi ve sigorta atması

Merhaba , Bölgemde sık sık elektrik kesintileri olmaya başladı ve sigorta atması gibi bir sorunla karşılaştım. Elektrikler gidiyor, ardından tekrar geldiğinde PC ye 5 sn. elektrik geliyor ve sigorta atıyor şahsen bir anda fazla güç çektiği için olduğunu düşünüyorum hatta söyle bir şey yaptım...
  11. JesKs

Elektrik kesintisinden sonra sigorta atması

Merhaba , Bölgemde sık sık elektrik kesintileri olmaya başladı ve sigorta atması gibi bir sorunla karşılaştım. Elektrikler gidiyor, ardından tekrar geldiğinde PC ye 5 sn. elektrik geliyor ve sigorta atıyor şahsen bir anda fazla güç çektiği için olduğunu düşünüyorum hatta söyle bir şey yaptım...
  12. JesKs

Öneri Rampage Hydra RGB Switch önerisi

Merhaba Klavyeme kahve dökülmüştü aslında klavye calışıyor fakat bazı tuşlar sert basıyor bazen de basmıyor yaklaşık 4 ay önce döküldü yani kurudu sanırım artık ama bazı tuşlar calışmıyor mesela ç iki klavye kullanmak kadar da sacma bişey olmadığı icin değiştirmek istyorum sizce sadece...
  13. JesKs

Klavye Temizliği (mekanik)

Rampage Hydra Rgb : https://www.hepsiburada.com/rampage-hydra-r6-plus-full-rgb-usb-oyuncu-mekanik-klavye-pm-HB00000GLCL2 Klavyemin bazı tuşları sert basıyor bazılarıyla arada temassızlık yapar gibi sert basmam vs gerekiyor sanırım switchlerin içersine toz vs gidiyor ters çevirip tuşlara...
  14. JesKs

Yardım Superbox LTE MF286r modeline anten takılmıyormu ?

Merhaba arkadaşlar , mf286r modeline anten ayarı kapatılmış gibi şeyler okudum doğru mu acaba ? Bağlantı gücü zayıf olduğu için anten takmak istiyorum yani wifi la alakası yok modem çekmediği için anten düşünüyorum eğer takılıyorsa varmı anten öneriniz ? 1620764912 @Abdullah Hacıgül bu konuyla...
  15. JesKs

970 evo plus ısınma nasıl çözerim?

Arkadaşlar merhaba Samsung magican üzerinden baktığımda m2 ssd yaklaşık 52-60 derece arasında gösteriyor uygulamada buna high-too high gibi şeyler yazıyor acaba bu bi sorun teşkil eder mi? ? sistemim altta var. M2 soğutucu olarak B450 nin kendi M2 soğutucusu var onu kullanıyorum. ilginiz için...
  16. JesKs

SSD`lerde Neden Boş Yer Bırakmak Gerekir?

Ssd/m2 lerde neden boş alan bırakılması gerekir ? bırakmazsak ne olur ? boş bırakmanın amacı sadece Wear leveling algoritması mıdır ? %5 lik bi alan boş olsa ssd de herhangi bir performans kaybı olur mu ? İlginiz için teşekkürler.
  17. JesKs

2. monitörü iptal etmek istiyorum

Arkadaşlar merhaba bazen kod yazarken veya başka işler için ikinci monitör kullanıyorum fakat oyun oynadığımda monitörü devreden çıkarmak istiyorum bunun için bi ayar bulamadım monitörü kapatsam dahi Windows 2. monitör açıkmış gibi davranıyor sürekli ekran kartının arkasından hdmi kablosunu...
  18. JesKs

300-500 TL arası klavye önerisi.

Selam. bütçe belli https://www.hepsiburada.com/logitech-g-g213-prodigy-oyuncu-klavyesi-siyah-pm-HB00000247UD bu şekilde bi klavye almayı düşünüyorum da öneriniz varmıdır ? istenenler ; Bilek desteği şart. mekanik -Red switch olması iyi olur.
  19. JesKs

Çözüldü✓ M2 Nvme önerisi alabilirmiyim ?

Merhaba arkadaşlar öncelikle bi hatam olmuşsa affola forumdaki ilk açtığım konu. öncelikle bi sistem topladım yakın zamanda sistem parçaları şu şekilde ; Gigabyte Radeon RX5700XT Gaming OC 8G/ Gigabyte B450 AORUS PRO/ Corsair Vengeance RGB PRO 3600mhz (2x8)/ MSI MAG Forge 100M/ Sharkoon SHP650...
Geri