Arama sonuçları: *

1. Doctor_Strange

Topladığım 140 Bin TL Beyaz Renk RX 9070 XT Sistem Alınır mı?

Beyaz renkte rx9070xt sistem topladım sizce nasıl önerdiğiniz ya da değiştirmemi söylediğiniz parçalar var mı birde güzel bir ssd he ihtiyacım var 2Tb lık ve bu sisteme yakışan bir psu ya Parçaları tek tek alacağım o yüzden böyle topladım...
  2. Doctor_Strange

Çözüldü✓ Beyaz Renk RTX 5080 Sistem Nasıl Sizce ?

Beyaz renk RTX 5080 bir sistem topladım sizce nasıl önerdiğiniz ya da değiştirilmesi gereken parça var mı. https://www.gamegaraj.com/bilgisayar-parcalari/inno3d-rtx5080-x3-16gb-256bit-gddr7-ekran-karti/...
  3. Doctor_Strange

Beyaz Bir 5070 Ti Sistem Önerisi

Hayal sistemim için beyaz renkte RTX 5070ti sistem toplamak istiyorum performansın yanı sıra görünüşünden önem veriyorum güzel akvaryum kasa içerisinde RTX 5070 ti ekran kartının beyaz olmasına gerek yok ve 7800xd3 ile güzel bir sistem önerebilir misiniz?? Bütçem 120 130 k arası biraz daha...
  4. Doctor_Strange

RTX 5070 Ti Bir Sistem Topladım Alınır mı?

5070 Tİ bir sistem topladım sizce nasıl alınır mı yada başka parça önerir misiniz ? https://www.pttavm.com/amd-ryzen-7-7800x3d-tray-4-20-5-00ghz-104mb-120w-8-16-am5-5nm-3d-v-cache-sogutucu-yok-islemci-p-1431882323?utm_source=akakce.com&utm_medium=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.54.6...
  5. Doctor_Strange

Çözüldü✓ 5070 Ti Bir Sistem Topladım Alınır mı?

5070 Tİ bir sistem topladım sizce nasıl alınır mı yada başka parça önerir misiniz ? tebilon da hazır olarak 114 bin tl tek tek topladığın zaman 112 bin tl oluyor birde taksit avantajı var tek tek topladığım zaman...
  6. Doctor_Strange

100 Bin TL İçin RX 9070 XT Bu Sistem Mantıklımı

100 Bin tl bütçem var ve aşağıdaki bileşenleri kullanarak bir sistem topladım sizce nasıl birde sıvı soğutucu eklemedim önerdiğiniz bir sıvı soğutucu var m...
  7. Doctor_Strange

Bu RTX 5070 Hazır Sistemlerinden Hangisi Alınır

üç farklı RTX 5070 sistem buldum sizce hangisini almalıyım yada sizin önereceğiniz başka bir sistem var mi ? https://www.tebilon.com/amd-ryzen-7500f-gigabyte-geforce-rtx-5070-windforce-oc-sff-12g-gigabyte-b650m-16gb-ddr5-1tb/...
  8. Doctor_Strange

100 bin tl bütçe ile Gaming sistem tavsiyesi

100 bin tl bütçem var alabileceğim en iyi ileri zamanda yükseltme yapacağım bir Gaming sistem arıyorum
  9. Doctor_Strange

Rx9070li bu sistem alınır mı? ?

AMD RYZEN 7 7800X3D GIGABYTE Radeon RX 9070 XT GIGABYTE B650M APACER NOX 16GB 1x16GB 6000MHz CL38 DDR5 Gaming Ram Kingston 1TB NV3 M.2 NVMe SSD GIGABYTE AORUS WATERFORCE II 360 ARGB Fanlı 360mm Sıvı işlemci Soğutucusu Vento VG4202FL Rainbow Fanlı Temperli Camlı Hydro K PRO 750W 80Plus...
  10. Doctor_Strange

80 bin tl sistem önerisi

80 bin tl bandında geming bilgisayar arıyorum çok anlamadığım için size sormak istedim güzel bir sistem önerir misiniz?.
  11. Doctor_Strange

Laptop için USB Çoklayıcı önerisi

laptop için USB Çoklayıcı arıyorum güzel kaliteli bir ürün önerir misiniz
  12. Doctor_Strange

Hyperx Quadcast için stand önerir misiniz?

Hyperx Quadcast mikrofonu aldım bu mikrofon için kaliteli göze güzel gelen bir mikrofon standı önerir misiniz?.
  13. Doctor_Strange

Steelseries Arctis Nova Pro Wireless alınır mı

[H3 id='Steelseries+Arctis+Nova+Pro+Wireless+PS+Edition+Kulaklk+-+Beyaz+Almak+istiyorum+sizce+nasl+bir+kulaklk+alnrm']Steelseries Arctis Nova Pro Wireless PS Edition Kulaklık - Beyaz Almak istiyorum sizce nasıl bir kulaklık alınır mı? [/H3]...
  14. Doctor_Strange

Gaming kulaklık önerisi

razer barracuda x kullanıyorum kalaklığın bir tarafından ses gelmediği için garantiye gönderdim ve bana sıfır bir kulaklık verdiler bir yıla yakındır bu kulaklığı kullandığım için birde ekipmanlarımı beyaz renk olarak değiştirdiğim içinde bu kalaklığıda değiştirmek istiyorum 7 10 bin tl arası...
  15. Doctor_Strange

100 bin tl civarında RTX kasa önerisi

100 bin TL’ye yakın bütçem var RTX bir sistem toplamak istiyorum uzun ömürlü oyun odaklı bir bilgisayar
  16. Doctor_Strange

80×30 Gaming Mousepad önerisi

Mousepadim çok eskidi ve güzel bir Mousepad arıyorum yardımcı olursanız sevinirim aşağıdaki iki ürünü beğendim o tarz ürünler önerirseniz sevinirim https://www.itopya.com/steelseries-qck-performance-xl-balance-gaming-mouse-pad_u28644...
  17. Doctor_Strange

Beyaz renk klavye önerisi

[H3 id='AKKO+5098B+Plus+klavyeyi+beendim+ama+sorun+oluyor+dediler+o+yzden+tam+emin+olamadm+o+yzden+bu+klavyeye+benzeyen+baka+bir+klavye+nerebilir+misiniz']AKKO 5098B Plus klavyeyi beğendim ama sorun oluyor dediler o yüzden tam emin olamadım bu klavyeye benzeyen başka bir klavye önerebilir...
  18. Doctor_Strange

50-70 bin tl bandında beyaz sistem toplamak istiyorum

50-70 bin tl arası bir sistem toplamak istiyorum. Sistem beyaz renk olmasını istiyorum. İçinde ekran kartı 5070 olursa iyi olur onun dışında size bırakıyorum
  19. Doctor_Strange

AKKO 5098B Plus Klavyesini almak istiyorum nasıldır

https://www.gaming.gen.tr/urun/584102/akko-5098b-plus-santorini-rgb-kablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye/ Akko nun bu klavyesini beyendim aranızda kullanan varmı yada herhangi bir sorunu olduğunu bilen varmı yardımcı olursanız sevinirim. Bu tarz başka bir klavye öneriniz varsa onlarada açığım...
  20. Doctor_Strange

Gaming wireless beyaz klavye önerisi

Beyaz renk ekipman diziyorum Mouse hallettim sıra klavyede tesviye edeceğiniz kablosuz bir klavye varmı acaba
Geri