Arama sonuçları: *

• Users: avrie
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. avrie

Merhaba psu değişeceğim kasama uyar mı

POWER BOOST VK-P3305B 500W Mesh Panel USB 3.0 Mid Tower Kasa hazır sistem olarak alındı ekran kartımı yükselteceğim için psu değişmek istiyorum bunu almak istiyorum kasama uyar mı
  2. avrie

Karbon Termal Ped ne tür koşullarda alınır

Böyle bir şey gördüm işe yarar bir şey mi Veya bir ömrü kullanım süresi var mı
  3. avrie

1200/1500tl arası kulak üstü oyuncu kulaklığı

Merhaba Cs2 Lol valorat gibi oyunlar oynuyorum kulaklık tavsiyesi lazım en fazla 1,5k bütçe var
  4. avrie

Merhaba power boost psu kullanıyorum 1660super r5 5600xli sistem

Psu değiştirmem lazım mı sisteme bir zarar gelmesinden endişeleniyorum ilerde 6600-6600XT ekran kartına geçeceğim ona göre düşünüyorum
  5. avrie

Dün gece gaming gecesinden kulaklık ve fare aldım fiyat nasıl

Eski farek asus rog gladius 2 Kulaklığım game power hangi model olduğunu hatırlamıyorum cızırtı çıkartmaya başlamıştı
  6. avrie

Ryzen5 5600x F/P ekran kartı önerisi

merhaba sistemimde ryzen5 5600x 1660super 16gb ram var fiyat performan ekran kartı ne alabilirim (1660SUPER SATILACAK ONUN FİYATININ ÜZERİNE 2-3 BİR ŞEY EKLEYE BİLİRİM ALACAĞIM EKRAN KARTI 2.EL VEYA 0 OLABİLİR FARKETMEZ)
  7. avrie

Pc 2. ekranı görmüyor

merhaba ana monitör hdm ile ekran kartına bağlı 2. monitör vga ile anakarta bağlı 2. monitöre görüntü gelmiyor farklı monitör ile de denedim lakin değişmedi sebebi ne olabilir
  8. avrie

Ekran kartı fan hızı normal mi

Merhaba furmak testi yapıyordum Ekran kartının fan hızı normal midir Kasanın yanı açık şekilde test yapıyorum
  9. avrie

Merhaba elimde kurtulmak istediğim 3 monitör var kaça gider

Bu üç monitörü bilgisayarcıya satıp elden çıkartmak istiyorum üstüne para ekleyip 144hz fp monitör almaya niyetim var 75 hz acer kullanıyorum 3 monitöre 4k istedim
  10. avrie

Bu işlemci sağlıklımı

Merhaba işlemciyi yeni aldım ryzen5 5600x Ekran kartım 1660super 16gb ram testin sonucu nasıl
  11. avrie

350tl ye Zm stc8 aldım değer mi

Çok acil termin macun lazım olduğu için herhangi bir bilgisayarcıdan Zm STC8 termal macununu aldım iş görür mü İşlemci ryzen5 5600x
  12. avrie

F/P monitör önerisi lazım

Merhaba oyun olarak lol ve cs2 tarzı oyunlar oynuyorum 144 hz veya daha iyisi fiyat performans birr monitör arıyorum Alttaki samsung monitör ve acer 75hz exper 60 hz Bunları satıp ne alabilirim
  13. avrie

2.El r 5600-5600x mi veya 5500

Bu 3 işlemci arasında kaldım eski işlemcimi 2800 e sattım bütçe 3k ile 4.500tl 1660 super ekran kartım için hangisini almalıyım (2.el)
  14. avrie

Termal macun önerisi

Merhaba İşlemci olarak 2. El ryzen 5 5600 alacağım işlemci soğutucum AMD Wraith Prism Ekran kartım 1660 super İşlemcim için en sağlıklı termal macun ne olur
  15. avrie

Termal macun alacağım yardım lazım

Merhaba işlemcim ryzen 5 5600 veya 5600x olacak Soğutucum AMD Wraith Prism güncel olarak kullanıyorum Kasam da 3 önde 1 arkada fan var Termal macun olarak öneri lazım Chatgpt Noctua NT-H2 önerdi en iyisi bu derseniz bunu alacağım
  16. avrie

İşlemci yükseltmek istiyorum

Merhaba 1660 super ekran kartım var eski işlemcim ryzen 5 pro 3400g 2800 e sattı. Yeni işlemci olarak ne önerirsiniz
  17. avrie

İşlemcimi kutuya nasıl koymam gerek

Merhaba işlemcimi satıyorum Sistemi hazır aldım işlemci kutusu böyle gelmişti bu işlemciyi sorunsuz bir şekilde karşı tarafa iletmek için nasıl paketlemem gerekiyor
  18. avrie

Ekran kartına işlemci önerisi

Merhaba zotac 1660super ekran kartım var işlemcim ryzen 5 3400G pro ekran kartını sonra aldığımdan dolayı işlemcimi değişmek istiyorum sistemi başta apu olarak kullanıyordum şimdi ekran kartına uygun işlemci arıyorum yardımcı olur musunuz
  19. avrie

ryzen5 3400g pro / age of empires 4

selamlar arkadaşımla beraber age of empires 4 oynamak istiyorum ama sistemim apu olduğundan biraz endişeliyim 16 gb ram ryzen 5 3400G pro
Geri