Arama sonuçları: *

• Users: Kozmos69
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Kozmos69

Astroneera arkadaş lazım!!!

Arkadaşlar astroneerda 4 başarımım kaldı bunlarda multiplayer da alınacak başarımlar. Başarımları alana kadar benimle oynayacak arkadaş arıyorum :) basit başarımlar
  2. Kozmos69

Güncelleme sonrası pc nanay

3 gün önce msı center da güncellemelere baktım (ilk defa girdim oraya) baktım güncellemeler var biride "intel graphics driver" adında bi güncellemeydi ve yanında yüklü değil yazıyordu bende indirdim işte ne olduysa ondan sonra oldu pc boştayken işlemciyi kullanmaya başladı dolayısıyla ekstra...
  3. Kozmos69

MSI Center güncellemeleri

Bu driverler yüklü gözükmüyor yüklemeli miyim yüklersem yada yüklemezsem ne değişir. ve birde intelin sitesinde bu güncellemeleri indir diyor bunlarıda yapayım mı
  4. Kozmos69

Laptop çalışıyor ama açılmıyor

Arkadaşlar laptopumda hiçbir sıkıntı yoktu bugün dedimki bi içini açayımda içini temizleyeyim dedim vidaları söktüm fakat kapağı açamadım o yüzden vidaları geri takmaya karar verdim. Vidaları geri takarken fan falan çalışmaya başladı. Vidaların hepsini taktım ekranı kaldırdım klavye ışıkları...
  5. Kozmos69

Forza Horizon 4 sürüm yükseltme

arkadaşlar ben forzanın deluxe pakedini aldım ve 26 saat oynadım sonrasında pişman oldum keske ultiiamte alsaydım diye. Oyun içinde mesela fortune ısland yerine gittiğim zaman bana 3 seçenek sunuyo "yığın genişleme paketi" mi ne onun gibi şeyler aklımda kalmadı. yani ne olur şimdi ultimate...
  6. Kozmos69

Green Card YARDIM!!!

Beyler bayanlar green card a nerden başvuruluyo bi link bişe var mı yaa birsürü site var hangisi gerçek bilmiyorum
  7. Kozmos69

Duvar kağıdı site önerisi

PC için duvar kağıdı sitesi agalar var midur bildiğiniz
  8. Kozmos69

Epic gamesden fc24 oyunu alınır mı

Arkadaşlar epic games'i sevmem ama bildiğiniz üzere şuanda orada indirim var. Oyun 2100tl den 420 tl ye düştü sizce alınır mı oyunu alınca epic sıkıntı çıkarır mı
  9. Kozmos69

Windows 11 e geçtim valorant açılmıyor

Arkadaşlar dün windows 11 e geçtim ve hiç sıkıntı yoktu valoranta girebiliyordum fakat bugün windows 11 in toplu güncelleştirmesinden yaptım ve valoranta girmemeye başladı. Oyun hata vermiyor direkt siyah ekran oluyor fakat arkada oyun aslında çalışıyor ses efektleri vs. geliyor. silip yüklesem...
  10. Kozmos69

Msı laptop'um kaç tl eder?

Arkadaşlar laptop aldım 1-2 ay oldu ama satmaya karar verdim. Ekran kartı:3050 İşlemci:1650h Depolama:512gb Ram:16gb Tam hatırlamıyorum ama heralde modeli gf63 12uc idi Dediğim gibi çok kullanılmadı ağır şeylerde yapmadım kaç TL'ye satılır.
  11. Kozmos69

Ücretsiz film indirme sitesi?

Arkadaşlar ücretsiz film nereden indirebilirim
  12. Kozmos69

20-25k arası oyun+yazılım için laptop önerisi

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi yardımcı olurmsunuz
  13. Kozmos69

15000tl civarı telefon önerisi

Arkadaşlar akılımdakiler "s21 fe, 11t pro, gt 2 pro" vs. s21 fe ye yakınım fakat batayasına çok kötü diyorlar. Acaba bu son güncellemelerde batarya durumu ne oldu bu telefonun bilen var mı?
  14. Kozmos69

Max 3500-4000tl ye monitör önerisi

Arkadaşlar kuzenim monitör arıyor bu fiyat aralığındaki en iyi monitörü önerir misiniz?
  15. Kozmos69

Arkadaşlar bu pc alınır mı ?

https://www.itopya.com/vok-summer-win_h23641 12.000-13.000 civarı pc arıyorum
  16. Kozmos69

rx 560 ekran kartım hata veriyor.

Arkadaşlar bu birkaç defa oldu hatta bir kere driver ı silip baştan yüklemiştim ve düzelmişti fakat yine oldu. Anlamıyorum yani bu sorun neden oluyor. ekran kartım rx560
  17. Kozmos69

Bu mouse alınır mı ?

https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-m3-aura-sync-rgb-7000dpi-oyuncu-mouse-pm-HB00000PYCNM Arkadaşlar eğer bu fiyata daha iyisi varsa önerebilir misiniz?
  18. Kozmos69

rgb mecburi olmayan kaliteli fan önerisi

Arkadaşlar kasam ve anakartım eski benim. Bana uygun rgb zorunlu olmayan kaliteli bir fan önerir misiniz?. (işlemci fanı değil)
  19. Kozmos69

cities skylines ücretsiz oyun indirme

Arkadaşlar cities skylines için ücretsiz bi kış haritası indirmek istiyorum (kış mecburi değil). Araştırdım fakat bulamadım bana yardımcı olabilirmisiniz. ve bunu nasıl oyuna entegre edeceğim :) (oyun epic games de)
  20. Kozmos69

Uygun fiyatlı termal macun önerir misiniz

Arkadaşlar termal macuna ihtiyacım var pahalı olmayan güzel bişe önerir misiniz? Kendim baktım böyle bişe gördüm olur mu https://www.hepsiburada.com/arctic-mx-4-2020-termal-macun-4-gr-ar-actcp00002b-p-HBV00000KBT85 100tl civarı olabilir macun
Geri