Arama sonuçları: *

• Users: TYADevo
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. TYADevo

Sapphire Nitro+ RX 9070 XT için mesh ARGB kasa önerisi

Merhaba. Sapphire Nitro+ RX 9070 XT ekran kartı alacağım, bunun içine sığabileceği bir mesh ARGB kasa almak istiyorum. Type-C girişi olsa çok güzel olur. Masanın altında olacağı için fanlarının sağ veya solda değil de önde 3 arkada 1 tane olabilecek şekilde arıyorum. USB, Type-C ve Power kısmı...
  2. TYADevo

Casper Excalibur G870 Wifi driver sorunu

Merhaba, Arkadaşımda Casper Excalibur G870 laptop var içinde bulunan Intel WI-FI6 AX201 driver'ı aygıt yöneticisinde sürekli ünlem işareti ile duruyor. Bu yüzden de Wi-Fi'ya bağlanamıyor, wifi simgesi başlat çubuğunda da gözükmüyor. Driver'ı silip yeniden yükledim hem Casper'ın sitesinden hem de...
  3. TYADevo

Yayınlara yeni başlayacak biri için hangi platform daha iyi

Arkadaşlar merhaba sistemimi yakın zamanda upgrade ettim ve yayınlara başlayacağım ama hangi platformda yapmalıyım karar veremiyorum. Kick'in henüz obs/streamlabs gibi uygulamalarda tam optimizasyonu yok, hala çoğu eklenti, kaynaklar felan düzgün şekilde senkronize olmuyor. Ama Kick'te...
  4. TYADevo

Fotoğraf ve videolarımı yedeklemek için ssd/taşınabilir disk önerisi

Merhaba bilgisayarımda yedeklediğim fotoğraf ve videolar senelerce biriktiği için 500GB'dan fazla bir yer kaplamakta bu yüzden bunları yedeklemek için 1TB bir disk almak istiyorum. SATA SSD veya taşınabilir disk almak daha mantıklı geliyor ama hangi modeli almalıyım bilmiyorum F/P ucuz...
  5. TYADevo

Gamepower Aero Ultra Ses Sorunu

Arkadaşlar merhaba geçen gün Abdullah abinin hikayesiyle birlikte gamepower aero ultra kulaklığı aldım Bugün geldi ve kulaklığı şuanda test ediyorum 2.4ghz modunda kulaklıkta bir dip ses var rahatsız edici şekilde kablolu ve bluetooth modunda bu dip ses yok Bundan önce Gamepower Kizaru...
  6. TYADevo

2000-3000TL civarı Bluetooth kulak içi kulaklık önerisi

Merhaba hem laptop hem de telefonuma bağlayacağım bir Bluetooth kulaklık arıyorum. Ucunda silikon başlıkları olan şekilde olsa daha iyi olur. Mikrofonu ve ses kalitesi iyi bir model arıyorum bataryası da uzun süre dayanırsa güzel olur. Şimdiki kullandığım K55 TWS Bluetooth kulaklık ama...
  7. TYADevo

Büyük el için kablosuz makrolu mouse önerisi

Merhaba, şu anda Microsoft Sidewinder x5 kablolu mouse kullanıyorum ve orta tekeri erimeye ve parçalanmaya başladı bu yüzden yeni bir mouse almayı düşünüyorum. Elim büyük olduğu için bunun boyutuna benzer bir ürün almak istiyorum. Bana benzer türde kablosuz mouseler önerebilir misiniz? Bunun bir...
  8. TYADevo

Sıvı Soğutma Önerisi

AMD Ryzen5 3600 işlemcimi stok fanıyla kullanıyorum. bilgisayarımın açılış sıcaklığı 55-60 derecelerde ve böyle olduğundan her 5-6 ayda bir termal macun değiştirmek zorunda kalıyorum Bu yüzden sıvı soğutma almayı düşünüyorum. kullandığım termal macun arctic mx6 idi. 2000tl civarında önerilere...
  9. TYADevo

fc24 giriş yapamıyorum

yaklaşık 3-4 gündür fc24 girmeye çalışıyorum ama giremiyorum oyun açılıyor fotodaki ekrana kadar geliyor ama ardından ea sunucularına bağlanıyor ekranına girmeden siyah ekran yiyip kapanıyor. bu hata olmadan önceki gün it takes two oyununu crack olarak torrentten fitgirl sitesinden indirmiştim...
  10. TYADevo

bilgisayarda kardeşimle gamepad ile birlikte oynamalık oyun önerisi

gamepad aldım ve kardeşimle birlikte oyunlar oynamak istiyoruz ama aklıma mortal kombat ve fifa dışında oyun gelmiyor. birlikte oynayabileceğimiz oyunlar önerebilir misiniz
  11. TYADevo

1000tl altı gamepad önerisi

bilgisayarda fc24, mortal kombat ve bazı hikaye oyunlarını oynamak için gamepad almak istiyorum internetten birkaç kez replika olan dualshock v2 siparişi verdim ama bazılarında touchpadi düzgün çalışmadı bazıları bluetooth bağlanmadı bazıları ise v2 diyip v1 gönderdi (aldığım ve iade ettiğim...
  12. TYADevo

Yardım CS2 girince pc otomatik kapanıyor

Yaklaşık 1 haftadır sorunu yaşıyorum cs2yi açıyorum ardından yazıları geçip ana menüye geçtikten sonra 2-3 saniye içinde anında pc donuyor ardından reset atıyor/kapanıyor dosya doğrulaması yaptım, oyunu sil yükle de yaptım hala düzelmedi nasıl geçer?
  13. TYADevo

Yardım TP-Link Archer VR300 1200Mbps VDSL2 Modem vs Zyxel VMG3625-T50B VDSL/ADSL Modem

Arkadaşlar 5ghz modem almayı düşünüyorum bu iki modem arasında kaldım hangisini almalıyım? Zyxel VMG3625-T50B VDSL/ADSL Modem Router mi TP-Link Archer VR300 1200Mbps VDSL2 Modem mi veya bütçesi bunların civarında olan hangi modemi önerirsiniz? wifi çekim gücü güçlü olsun isterim
  14. TYADevo

Streamlabs kaliteli ve net görüntü için yayın ayarları

Arkadaşlar Streamlabs kullanarak Twitch üzerinden yayın yapıyorum ama yayının kalitesini yayın tekrarını izlediğimde kötü olduğunu farkettim bu yüzden görüntü ayarlarını nasıl yapmam gerekir yardımcı olur musunuz? sistem özelliklerim: AMD Ryzen 5 3600 Gigabyte B450M S2H Samsung 320+320GB HDD Pny...
  15. TYADevo

Çözüldü✓ Bluetooth Kulaklık önerisi

Telefonum için bluetooth kulaklık almak istiyorum çok fazla koşu/spor yaptığım için mümkünse kulaktan kolay düşmeyen bir şey olsun istiyorum kulak içi tercihimdir çünkü her yerde kullanacağım için ortamlarda hoş durmaz
  16. TYADevo

telefon için bluetooth kulaklık önerisi

Telefonum için kulaklık almak istiyorum çok fazla koşu/spor yaptığım için mümkünse kulaktan kolay düşmeyen bir şey olsun istiyorum kulak içi tercihimdir çünkü her yerde kullanacağım için ortamlarda hoş durmaz
  17. TYADevo

1000tl civarı modem tavsiyesi

Modem almak istiyorum yaklaşık 1000tl civarında 5ghz özellikli bir modem alacağım ne önerirsiniz hangi marka/model almalıyım gözüme çarpan şu ikisi var: Zyxel NBG7510 ZYXEL VMG3625-T50B
  18. TYADevo

Yardım ikinci ps4 kolunu bilgisayarda algılamıyor

iki tane sony cuh-zct2e wireless controller(ps4 kolu) aldım ilk usb3.0 slotuna taktığım kol çalışıyor ama 2.sini algılamıyor. nasıl ayarlayabilirim? 1678472340 şöyle bir hata veriyor
  19. TYADevo

3000-4000TL arası android tv önerisi

Evdeki televizyon bozuldu bu yüzden 3000-4000tl civarında bir televizyon almak istiyorum Tercihen android olmasını isterim ama o civarda yoksa da smart tv olabilir Şimdiden teşekkürler
  20. TYADevo

5Ghz özellikli modem önerisi

evimde 2.4ghz eski bir modem bulunduğu için wifi gücü düşük kalıyor bu yüzden 5ghz bir modem almak istiyorum. sizce hangi modemden almalıyım önerilerinizin linkini atarsanız sevinirim. şuanki internet hızım ektedir:
Geri