Arama sonuçları: *

• Users: cengizovic
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. cengizovic

Trendyol Defacto satıcısından aldığım ürünü mağazada değiştirebilir miyim?

3 tane tshirt aldım Trendyol Defacto satıcısından fakat birisi çok büyük geldi. Satıcıya soru sordum mağazadan değişim yapabilirsiniz dedi. Süresini sorduğumda trendyol asistana yönlendirdi. Tam süre vermediler. Yani daha önce böyle bir durum yaşamış olan var mı arkadaşlar? Mağaza kesin değişim...
  2. cengizovic

Çözüldü✓ Kioxia Exceria pro 2tb aldım etiketi sökülecek mi?

Arkadaşlar yeni ssd aldım. Arka yüzündeki etiket söküledek mi görsel olarak gösterdim.
  3. cengizovic

Kingston KC3000 1TB iptal edip KIOXIA Exceria Pro 2TB almak?

Arkadaşlar dün Amazon üzerinden 6000 TL'ye Kingston KC3000 1TB almıştım. Son 1 stok olunca acelece aldım. Ürün bugün kargoya verilmişti. Şimdi Vatanbilgisayar'da Kioxia Exceria Pro 2TB indirime girmiş 7500 TL'ye. Arada 1500 TL fark olduğu için Amazon üzerinden iade başlattım hemen, kargo gelince...
  4. cengizovic

Xiaomi Pad 7 için kılıf ve kalem önerisi

Bugün Xiaomi Pad 7 sipariş verdim. Bu tablet için kılıf ve kalem önerir misiniz? Kardeşim üniversite için kullanacak. Kalem için Ocak ayında stok gelecek diyorlardı. Onu mu beklemeliyim? Varsa bir güzel kılıf öneriniz alırım arkadaşlar.
  5. cengizovic

Razer Deathadder v3 (Kablolu) kullananların fikirleri? (scroll sorunu hakkında)

Arkadaşlar Razer Deathadder v3 model mouse indirime girmişti sipariş geçtim ama kronik scroll sorununu okudum. İptal edip etmemek arasında kararsız kaldım. Bende Razer Deathadder v2 var ve yıllardır sorunsuz kullandım. Şuan bu modeli uzun süredir kullanan ve memnun olan var mı? Sizce alınmalı mı?
  6. cengizovic

2K monitörde 1080p video ve oyun nasıldır?

Arkadaşlar ben 1080p 240/280hz monitör alacaktım lakin. 2K da dikkatimi çekiyor. Hikayeli oyun nadir oynarım. Şimdi sıklıkla CS2 oynuyorum. Genelde de film, dizi, youtube takılıyorum. İnternetteki çoğu videolarda 1080p yani 2k monitörde sıkıntı olur mu? Çok rahatsız eder mi yoksa direkt 1080p...
  7. cengizovic

Bynogame üzerinden CS2 skinleri ne kadara satılır?

Arkadaşlar CS2 skinleri ve bıçağımı satıp nakit çevirmek istiyorum. Bynogame komisyon ücreti ne kadar? Daha önce satış yapanlar var mı? Bilgi verirseniz sevinirim. İlk defa kullanacağım bu platformu.
  8. cengizovic

Çözüldü✓ Hawk Fab V4 için Titanseat koltuk pedi uyumlu olur mu?

Merhaba elimde hali hazırda kullandığım hawk fab v4 var buna dirsekler için ped almak istiyorum...
  9. cengizovic

Yardım Hepsipay bakiyesi nasıl bozdurulur?

Arkadaşlar hepsipayda 1044 TL var. Hepsiburada içinden Razer gold ve steam cüzdan kodu da alamıyorum. Bunu en az zararla nasıl bozabilirim. Bilen eden var mı? Hepsipay kartla başka siteden alışveriş de yapamıyorum teknik sorun varmış. Ne zaman düzelir belirsiz. Bilen eden varsa yardımcı...
  10. cengizovic

Uygun ve ucuza steam bakiye ya da cüzdan nasıl satın alınır?

Arkadaşlar güvenilir uyguna nasıl alabilirim? Her ay 10-15 dolarlık eklemek istiyorum. Bazıları yüzde 20-30 indirimli satıyor. Bunları nereden bulabiliriz? Amacım bıçak yükseltmek ufak ufak ekleme yapacağım.
  11. cengizovic

AMD 25.11.1 Güncellemesi yapılmalı mı?

Bu sürücü için ilk çıktığında bir sürü olumsuz yorum okumuştum. Şuan aktif olarak kullanan var mı? Güncelleme yapılmalı mı sizce?
  12. cengizovic

🔥İndirim Razer BlackShark V2 Pro (2023) - PC - 6550 TL

Kendim kullanıyorum. En son fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 8-10k küsur gidiyordu. Kendim kullandığım için konu açmak istedim. Tavsiye ederim. İkinci el kullanılmış kısmında 5571 TL ürünü de var. https://www.amazon.com.tr/Razer-BlackShark-V2-Pro-kulakl%C4%B1%C4%9F%C4%B1/dp/B0BXLWCLZN
  13. cengizovic

Yardım TV'ye ses sistemi bağlamak için DAC kullanmak iyi olur mu?

Merhaba arkadaşlar. Bugün Logitech Z407 ses sistemi sipariş verdim. TV eski benim biraz. Ses kalitesini arttırmak için ne olur ne olmaz DAC sipariş vermek istiyorum. Z407'yi direkt olarak TV bağlayabiliyorum ama böyle bir şey buldum. Farklı forumlarda öneri olarak gördüm...
  14. cengizovic

Pazarama iade süresi nedir?

Arkadaşlar ilk defa bir ses sistemi alacağım Pazarama üzerinden. Sitede iade süresi yazmıyor. Beğenmezsem iade etmeyi düşünüyorum. İade süresini bilen var mı? Klasik 2 hafta mı?
  15. cengizovic

CS2 50 pembe skin ile bıçak çıkartılma ihtimali?

Arkadaşlar pek bilgim yok ama detaylı bilgi veren de yok, 10 tane pembe skin ile 1 tane kırmızı skin elde edilebiliyor. İşte toplam 50 tane pembe skin satın alıp 5 kırmızıya ulaşıp takas denenir mi arkadaşlar? Yani totalde ne kadar, en ucuz pembe skin alsam bu iş olur mu? Tavsiye eder misiniz...
  16. cengizovic

Logitech Z533 mü yoksa Z407 mi? (Z533 için kronik sıkıntısı hakkında)

Arkadaşlar ne güzel Z407 alacaktım lakin z533 gördüm ve aralarında 1000-1500 TL fark var. Taksitli alacağım için dert değil ama Z533 için kronik sıkıntısı oluyor diyorlar ve kararsız kaldım. Yani Ses kalitesi önceliğim. Z533 bir de eski model olduğu için almaya değer mi sizce bilmiyorum. Genelde...
  17. cengizovic

CS2 bıçak tavsiyesi (Bowie ya da Kukri)

Ben bu marketten hiç yararlanamadım. Hiç kırmızı skin yoktu bende. Mor renk birkaç skin vardı o kadar. Onlarında fiyatı düşmüş. Tüm envanteri sattım. 79.52 dolarım var şuan. Bana bıçak önerebilir misiniz? Bowie ya da kukri mi alayım. ya da cs sitelerinden daha ucuza alabilir miyim? Öneri...
  18. cengizovic

1000-1500 TL klavye önerisi

Arkadaşlar kuzenime klavye arıyorum. Şuan hangisi iyidir nasıldır bilmiyorum. AULA F87 var indirimde bunu önerdim ama emin olmak istiyorum. Öneri ve tavsiyeniz var mı...
  19. cengizovic

Yardım Temu'da Troy kart geçiyor mu?

Arkadaşlar 400 tl cashback var (parolapara) sadece troy kart geçerli. Temu'da troy kart geçerli ise alışveriş yapacağım. Yoksa başka sitelerden bakacağım. Daha önce Temu'dan Troy kart ile alışveriş yapan oldu mu?
  20. cengizovic

Temu kampanyalar ve alışveriş limiti

Arkadaşlar şuan birkaç bir şey almam gerekiyor. Omuz çantası, termalpad, mouse grip tape gibi şeyler. Şuan kullanabileceğim wincredit benzeri bir şey var mı? Neyi kullanmam gerekiyor uyguna almam için, aktif olarak kullananlar yardımcı olabilir mi? Bir de limiti söylerseniz çok sevinirim.
Geri