Arama sonuçları: *

• Users: hsynk
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. hsynk

Pc bios ayarından sonra pc sürekli restart atıyor

Donanım arsivi sistem olarak aldığım bilgisayar bios ayar sıfırlanmasından sonra ram MHz vb. Overclock ayarları dışında ayarlarlamalar yapıldıktan sonra bilgisayar açıldı tekrar kapatınca açmaya çalışınca böyle oldu ekran gelmeden sürekli restart atıyor...
  2. hsynk

BIOS Ayarından sonra bilgisayar açılmama sorunu

Donanım arsivi sistem olarak aldığım bilgisayar bios ayar sıfırlanmasından sonra ram MHz vb. Overclock ayarları dışında ayarlarlamalar yapıldıktan sonra bilgisayar açıldı tekrar kapatınca açmaya çalışınca böyle oldu sürekli tekrarlanıyor...
  3. hsynk

Eski monitörde yeni pc kullanmak için dönüştürücü

Arkadaşlar yeni çıkan flexy donanım arşivi sistemi satın aldım ve bir süre şuanki monitörümle kullanacağım ve şuanki monitörüm VGA girişli HDMI to VGA dönüştürücü almam gerekiyormuş ve bütün dönüştürücüler olmuyormuş galiba aktif analog dijital dönüştürücü gibi bir şey almam gerekiyormuş...
  4. hsynk

Eski monitörde yeni ekran kartı için HDMI - VGA dönüştürücü

Arkadaşlar donanım arşivi yeni sistemi satın aldım fakat bir süreliğine eski 21,5 inc monitörümü kullanmak zorundayım. Monitörümde sadece vga girişi var fakat ekran kartı gddr5 olduğu için görüntü alamıyacağım. Şöyle bir dönüştürü önerildi ; Dönüştücü Link İşimi görecek, çalışacak mıdır? Aktif...
  5. hsynk

Donanım arşivi yeni sistemi aldım, monitör ile ilgili bir sorunum var.

Öncelikle merhaba arkadaşlar, Donanım arşivi Flexy Silver bilgisayırını Ryzen 5 3600, GTX 1660 Super Twin Fan haliyle satın aldım fakat bir süreliğine kendi Samsung S22C150 21,5 60Hz monitörümü kullanmam gerekecek ama monitorümde sadece VGA girişi var. Bu monitörü kullanabilmem için nasıl bir...
  6. hsynk

7000 TL civarı sistem toplama

Arkadaşlar 7k civarı sistem almak istiyorum önerilenizi bekliyorum.
  7. hsynk

BLADE-3600 sistem hala alınır mı?

Gaming Gen Tr'de 6799 TL olan BLADE-3600 stokları tükendikten sonra stoklar yenilenince 7299 TL'ye çıktı sizce hala alınır mı? https://www.gaming.gen.tr/urun/22009/blade-3600-amd-ryzen-5-3600-asus-dual-rx-5600-xt-evo-16gb-ram-500gb-nvme-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
  8. hsynk

Itopya Teknomega Sistem Hakkında

Aşşağıdaki sistemi almayı düşünüyorum sistem başlıgında gtx 1660 gaming x yazıyor fakat seçili parça yerinde 1660 super gaming x seçili alırsam ne gelir? https://www.itopya.com/teknomega-msi-geforce-gtx-1660-super-gaming-x-6gb-intel-i5-10400f-16gb-ddr4-512gb-ssd-geforce-espor-pc/
  9. hsynk

7000 TL Bilgisayar Tavsiyesi

Max 7000 TL civarı hazır sistem veya toplama bir bilgisayar almak istiyorum, önerilenizi bekliyorum.
  10. hsynk

6500-7000 TL pc önerisi

6500-7000 TL bandında hazır sistem, parça(linklerle beraber) önerilerinizi bekliyorum.
  11. hsynk

Max 7000 tl en iyi toplama pc

Max 7000 tl ye en iyi toplama pc önerilerinizi bekkliyorum.
  12. hsynk

1000 TL kasa psu önerisi

Maximum 1000 TL'ye kasa + psu (ayrı ayrıda olabilir) önerilerinizi bekliyorum. 1609310939 600w olursa iyi olur daha üstüde olabilir 550 ye düşmek istemiyorum.
  13. hsynk

4000-4500 TL Bilgisayar Toplama

Merhaba arkadaşlar 4000-4500 TL civarına bilgisayar toplamak istiyorum en iyi fiyata en iyi fpsi alacak parça önerilerinizi bekliyorum.
  14. hsynk

Topladığım bilgisayar için düşünce ve önerilerilerinizi bekliyorum

Merhaba arkadaşlar ben bir sistem topladım ve black fridayde almayı düşünüyorum düşünce ve önerilerinizi bekliyorum. Amd Ryzen 5 3600 3.6 Ghz Am4 35 Mb Cache 65 W İşlemci Msi B450m-a Pro Max Amd B450 4133 Mhz (oc) Ddr4 Soket Am4 Matx Anakart Adata XPG Gammix D30 8GB 3200MHz DDR4 Ram...
Geri