Arama sonuçları: *

• Users: BandLedend
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. BandLedend

Ryzen 7 5700x epey bir güç çekiyor

Selamlar. Amazondan aldığım Tray Ryzen 7 5700x işlemcim ulaştı ve kurulumunu yaptım.TDP değeri 65w iken en ufak yükte (%10-15) 78w değerine kendini sabitliyor.Hiçbir uygulama açık değilken masaüstünde çektiği güç 40-50w. Soğutucum Arctic 36 DUO o nedenle soğutma konusunda bir sıkıntı yaşamıyorum...
  2. BandLedend

5070 icin Islemci Alacagim AM 4

Merhabalar soru baslikta. AM4 degismeyecek biraz da olsa darbogaza kabulum 1080pde Tesekkurler.
  3. BandLedend

Fortnite sürekli çöküyor

Merhabalar,son gelen sezon güncellemesiyle fortnite oyunu hiçbirşey olmadan direkt olarak çöküyor.Herhangi bir uyarı veya neden çöktüğü hakkında bir geri dönüş almıyorum.Oyun sadece donuyor,Alt tab atamıyorum ve bilgisayarı yeniden başlatmam gerekiyor.Yardımcı olur musunuz?
  4. BandLedend

İlk Defa mavi ekran yedim.Minidump dosyalarıma bakabilirmisiniz?

Merhabalar,bugun 4 aylık bilgisayarımda ilk defa mavi ekran yedim.Fortnite yüklemiştim başlata tıkladım ve mavi ekran yedim. Mini Dump dosyamı aşağıdaki linkten indirip bakarsanız çok sevinirim. https://www.dosya.tc/server33/jiu6sm/Yeni_klasor.rar.html Teşekkür ederim...
  5. BandLedend

SSD sağlık durumu normal mi?

Merhabalar, Kioxia Exeria 500GB m2 SSD sahibiyim.Eklerdeki resime bakarak yorum yapar mısınız?Yani sağlığı nasıl bir sıkıntısı var mı diye. Çünkü oyunlarda drop yiyorum ve frame bugları oluyor.Mesela normal bir cisim buga giriyor.Çizgi haline dönüşüyor. Bunun sebebi nedir ben SSD kaynaklı...
  6. BandLedend

Telefonum İnternete bağlanmıyor

Merhabalar, Telefonum Samsung Galaxy One 7.Telefonum internete bağlanmıyor.Yani internet direk açılmıyor,ayarlara girdiğimde ve Wİ-Fİ tıkladığımda açılıyor yazısıyla karşılaşıyorum.Bazen system yanıt vermiyor hatasıda alıyorum.Ve bu bir anda oldu normalde çalışıyordu,telefonun şarjı bittiği...
  7. BandLedend

İnternette Ses kayma sorunu

İnternette video izlerken,film dizi izlerken ses kayıyor fakat oyunlarda böyle bir şey yok.Kötü bir kulaklık kullanıyorum ama onunla ilgisi olmadığını düşünüyorum çünkü oyunlarda olmuyor.Hemen olmuyor zaten yavaş yavaş oluyor ve ses hep önce geliyor.Yardımcı olursanız sevinirim.
  8. BandLedend

Ekran Kartı Fan Ayarı

Merhabalar,geçenlerde ekran kartına UV yaptım ve boştaki sıcaklıklar biraz arttı.Fanlar dönmezken 50 dereceyi görüyor ve fanlar 50 dereceden sonra döndüğü için,bir anda dönmeye başlayıp ses çıkarıyorlar.Ekran Kartım Gigabyte RTX 2060 bu arada. Bu nedenle özel fan profili yapmaya karar...
  9. BandLedend

Çözüldü✓ 3000mhz ramin 2400mhzde çalışması rame zarar verir mi?

Birkaç hafta önce Bios uptade yaptım.Ama XMP profilinin sıfırlandığını unutmuşum.Fps düşüklüğünü biraz hissediyordum ama kafaya takmıyordum.Daha yavaş çalışması rame zarar verir mi aslında vermez diye düşünüyorum sadece emin olmak istedim.
  10. BandLedend

RTX 2060 Sıcaklık Problemim ve UnderVolt

Merhabalar iyi forumlar.Dünyanın en sıkıntılı RTX 2060 modeline sahibim ve arkadaş ısınıyor biraz.Mobilde olanlar için WindForce serisi 2060.Sistemi aldıktan 2 3 hafta sonra kısa bir bilgi alıp kafama göre bir uv yaptım ki gerçekten kötü bir UV yapmışım(sanırım).Çünkü okuduklarıma göre UVde...
  11. BandLedend

SSD yazma hız sorunu

Merhabalar,crystaldiskmark testini yaptım ve sonuçlarım eklerde.SSD Kioxia Exeria 500gb 1700Okuma/1600 yazma Sonuçlara göre yazma hızı düşük.Garantilik bir durum mu?
  12. BandLedend

Gamepower Ogre Rezilliği

Hayatıma bu kadar kötü bir klavye görmedim.Tuşların basmama gibi bir sorunu olabilirmi ya.50 milyon garantisine falan güvenmeyin 1000 basıştan sonra basmıyor klavye.Bunun çözümü olabilir mi?
  13. BandLedend

Skor verebilen işlemci testi

İşlemcimin ümüğünü sıkarak sonuna kadar kullanıp karşılaştırabileceğim bir puan verebilen işlemci testi varsa yardımcı olabilir misiniz?
  14. BandLedend

İşlemcim neredeyse yok gibi.

Sanırım DA-3 sistem için stoklara getirilen r5 3500x ve 3500lerde sorun var.Umarım yanlış düşünüyorumdur,DA-3 sistemi r5 3500 ile alanlar cevap verirse sevinirim. Fortniteda,low ayarlarda 160-180 fps alıyorum.Görüş uzaklığı uzakda. Sonra gölgeler kapalı şekilde,herşeyi destansıya aldığım...
  15. BandLedend

Bilgisayarda kesinlikle bir sorun var.

Ayrı ayrı bir sürü konu açtım ama hep son cevabı veren ben oldum.Bilgisayarımdan almam gereken performansı alamıyorum.Sistem imzamdaki sistem,ramler 3000mhz ve işlemci 3.9ghz.Mesela fortnite, böyle bir benchmark var, ortalama 200 fps alıyor. Resimlerde gördüğünüz değerler ise benim, Birde...
  16. BandLedend

Bilgisayarımda almam gereken performansı alamadığımı düşünüyorum.

Merhaba,Bilgisayarımı alalı 2 ay olmak üzere.Bu zamana kadar türlü oyun oynadım.Aradığım performansları alamadığımı düşünüyorum.Tek farkı işlemcisi 3600 olan arkadaşımla karşılaştırmalar yapıyorum ve fpslerimiz birbirimize hiç yakın olmuyor.CSGO da 150-250 fps arası fark oluyor.Oyun işlemci...
  17. BandLedend

Bu hatada ne yapılmalı?

Merhabalar,arkadaşım bilgisayarında böyle bir sorun çıkmış nedenini bilen varsa yazabilirmi teşekkürler....
  18. BandLedend

Boyun ağrısı nasıl geçer?

Sabahta beri boyunum ense tarafı aşırı ağrıyor.Bildiğiniz bir yöntem varmı geçirebilecek.Teşekkürler...
  19. BandLedend

5ms bu kadar etki eder mi?

Merhaba monitörüm 75 Hz 5ms bir monitör.Fakat oyunlarda bu 5ms çok net bir şekilde hissediliyor.Yani o kadar ki mesela oyunda karakteri döndürdüğümde midem bulanıyor o derece.Monitörden mi kaynaklı yoksa bilgisayarla mı alakalı bu durum?
  20. BandLedend

İşlemcime Overclock Yapmadım Fakat Hız aşırtılmış şekilde çalışıyor

Merhabalar Ryzen 5 3500 kullanıyorum.Stok soğutucu ile 70 derecenin üstünü görmedim.71 72 falan oldu max.Geçenlerde baktım ki stok halde çalışan 3500 3.6ghz çalışmakta.Benim işlemcim resimde görmüş olduğunuz üzere neredeyse 4ghz.Normal mi değilse garantilik bir durum var mı? Teşekkürler...
Geri