Arama sonuçları: *

• Users: yerler42
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Y

Mouse Önerisi 2500 TL Civarı

2500 TL civarina mouse arıyorum ama en mantıklısı razer deathaadder V3 gibi geliyor 2200 TL'ye siz ne önerirsiniz? https://amzn.eu/d/0iVu6pv0
  2. Y

Ayaklı Vantilatör Önerisi

https://www.hepsiburada.com/sinbo-sf-6792-ayakli-vantilator-siyah-130-watt-p-HBCV000098AKDD?magaza=Kuzeypazarlama&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc%3Ahb-ecom.sr%3Aakakce.md%3Apricecomp&utm_content=agnm%3Ahb&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.38.6...
  3. Y

Anakart ve işlemci tavsiyesi

Anakartımda bir sıkıntı olduğu için yeni anakart almayı düşündüm fakat i7 8700k işlemcim, 2 tane M2 SSD, 4 ram ve ses kartım olduğu için ona uygun bir anakart bulamadım. Bu yüzden yeni işlemci ve anakart almayı planlıyorum. Ramlar DDR4 olduğu için anakart tavsiyesini ona göre verirseniz...
  4. Y

750-850W PSU önerisi

Kernel Power 41 hatası aldığım için PSU'yu değiştirme kararı aldım. Galiba 2018'den beri FSP Hydro G 750W 80+Gold kullanıyorum. Öneriniz var mı hangi marka almalıyım? Not: RTX 3080, i7 8700K için.
  5. Y

Bilgisayar oyundayken kendini resetliyor

Bilgisayar durduk yerde drrrrt diye bir ses verip kendini resetliyor. Bu sorunu nasıl düzeltebiliriz?
  6. Y

40.000 TL'ye kadar Laptop Önerisi

Arkadaşlar merhaba, iki laptop arasında kaldım. Genelde abode uygulamaları, Topaz gibi uygulamalar ve arada sırada oyun için kullanılacak. Seçeneklerim şunlar; 1- R1 serisi Victus 16 i7 14700HX ve RTX 4050 120W 6GB 2- Victus 15 Ryzen 5 8645HS ve RTX 4060 75W 8GB
  7. Y

Acer Nitro 5 ekran açılmıyor

Power tuşuna bastıktan sonra 2sn fan dönüyor sonra duruyor ve bu arada ekran hiç açılmıyor. Bazen FN+F4'e basınca açılıyor ama genelde ekran hiç gelmiyor. RAM soketini değiştirdim, başka SSD takım ama açılmıyor.
  8. Y

55k civarı laptop önerisi

55k civarına laptop alacaktık öneriniz nedir acaba ?
  9. Y

Drone videoları için Lut Tavsiyesi

Merhaba dostlar, video çekimlerim için ücretsiz LUT nasıl bulabilirim? Ve bir tane LUT var, alta ekledim 2 gündür geziyorum bulamadım. Bilen birisi varsa yardımcı olursa sevinirim.
  10. Y

Instagram Reels video kalitesi düşük

Merhaba dostlar, Instagram'a yüklediğim hikaye ve gönderilerde kalite kaybı yokken Reels kısmına yüklediğim gönderilerde kalite kaybı var. Medya yükleme kalitesi en yüksekte ayrıca bilgisayardan yüklemeyi denedim sonuç yine aynı. Format 9:16 4K ve 1080p 30 FPS ve 60 FPS videolar ekledim hepsinde...
  11. Y

Lenovo Legion R27qe renk problemi

Bugün kurulumunu yaptığım monitör sanki köşeleri karartılı gibi siyah olan yerlerde parlaklık artmıyormuş gibi gözüküyor sebebi nedir acaba ?
  12. Y

Yardım Powerbank bozuldu mu?

Powerbank Samsung'un ve her şeyim Samsung olmasına rağmen şarj oluyor guzukuyor fakat olmuyor. Saatimi şarj ediyor fakat telefonları etmiyor. Bozuldu mu acaba?
  13. Y

Yardım Monitör ledleri bozuldu

Monitörün ledleri bozuldu fakat çoğu yer tamir etmiyor bunu tamir edecek bildiğiniz bir yer var mı acaba ?
  14. Y

MSI MAG274QRF-QD ekranda kararma oluştu.

Başlıkta da belirttiğim gibi ekranda kararma oluştu ve bunu nasıl çözebilirim ? 1736348569
  15. Y

Çözüldü✓ Öğrenci indirimli telefonda numara taşıma sonrası hat gözükmüyor

Turkcell de olan hattımı Türk Telekom'a taşıdım ve öğrenci indirimli telefonumda hattım sadece acil aramalarda gözüküyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
  16. Y

1500 TL'ye claw grip mouse önerisi

Arkadaşım mouse alacak, eli 18 cm ve claw tutuşu ile oynuyor gecikmesi az olan ve farede bir sıkıntı olduğunda garanti konusunda uğraşmayacağı bir mouse arıyor, acaba öneriniz ne olur? 1727698807...
  17. Y

Corsair Sabre Pro takılma sorunu

Fareyi 1.5 ay önce değişime yolladım PC ilk açıldığında fareyi tanımıyor diye. Yeni gelende de galiba sensöründe sıkıntı var, takılmalar oluyor. Benim bunu tekrar değişim yaptırma hakkım var mı? Garantisi yeni bitti.
  18. Y

15000 TL ye televizyon önerisi

Ben bunları buldum ama hangisi alınır bilemedim. Farkları da çok yok aslında. Hangisi alınır veya öneriniz var mı? 1-...
  19. Y

3000 TL ye kadar kasa önerisi

Arkadaşıma boş kasa alacağız hava akımı iyi olan bir kasa istiyor ne almak mantıklı ? Hocam maksimum 3000 TL dedi. Corsair daha kaliteli değil mi? https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=14271 Bu iyi mi ?
  20. Y

Modding GTA 5 e open ıv ile türkçe yama

GTA 5 e open ıv ile türkçe yamayı kurdum fakat open ıv ve asımanager ı sildiğimde online a grdiğimde atıyor fakat story mode a girebiliyordu sonra open ıv yi direk kaldırdım fakat şimdi ne türkçe yama var ne de online moda girebiliyorum( yine harita yüklenmiyor ve atıyor yada hiç açılmıyor ). Ne...
Geri