Arama sonuçları: *

• Users: Bekoooooo
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Sistem Topladım Nasıl Olmuş?

Arkadaşlar bir sistem topladım, toplam bütçem 70-80 bin civarı. Nasıl olmuş sizce? Daha ucuz yapılabilirse tabii daha iyi olur. Ekran kartım INNO3D 5070TI. 1 TB GEN3 M2 SSD var elimde. Anakart X serisi olursa sevinirim. Kasanın da akvaryum olması daha iyi olacaktır. [H3...
  2. B

60-70k Sistem Önerisi

Arkadaşlar merhabalar herkese, elimde INNO3D 5070TI var. AM5 sistem toplamayı düşünüyorum. Bütçe başlıktaki gibi. Elimde GEN3 M2 var bir tane 1TB' lık o yüzden 1 tane de GEN5 kaliteli bir şey olsa yeter gibi. Fazla bir isteğim yok. Akvaryum kasa olursa iyi olur. Kasanın alt kısmına da fan...
  3. B

2. Elde Sistem Ne Kadar Eder?

Arkadaşlar merhabalar. AM5 sisteme geçmeye karar verdiğim için sistemimin çoğunu satacağım. Fakat ne kadara koymalıyım fikrim yok. Ben kendim 15K olarak düşündüm çok mu az mı bilmiyorum. Aşağıya yazıyorum yardımcı olursanız sevinirim. [H3...
  4. B

Yardım Yeni İnternette Sorun

Arkadaşlar merhaba Türk Telekom VDSL kullanıyordum, yeni SuperOnline fiber altyapısı geldi 1000 50 paketine geçiş yaptım. Fakat şöyle bir problem var internet hızı 1000' ken 20 saniyelik bir kopma oluyor ve hızı 75 e sabitleniyor. 75 olduğu süre boyunca hiç kesilmiyor. Fişini çıkarıp takınca...
  5. B

Öneri 30-40K BANDINDA LAPTOP ÖNERİSİ

Merhaba herkese, büroda ana bilgisayar olarak kullanılacak. Muhasebe programlarında vs. çok seri olması lazım. Oyun vs. oynanmayacak. Sağlamlığı önemli çok taşınacak çünkü. Önerilerinizi bekliyorum.
  6. B

ACİL YARDIM LÜTFEN BITLOCKER

Arkadaşlar babamın bilgisayarında durduk yere açılırken bitlocker kodu istemeye başladı hiçbir şey yapılmadığı halde pc açılmıyor. Microsoft hesabı falan diyor da PC çevrim dışı hesaptaydı ne yapabiliriz acil.
  7. B

Öneri 75000 TL'ye kadar telefon önerisi?

Merhabalar 75k bütçem var. Ya 16 Pro 256 GB alacağım ya da 25 Ultra 512 GB alacağım direkt aynı fiyatlar. Şu an Samsung kullanıyorum ve Apple cihazım yok. Samsung daha mantıklı geliyor, siz ne önerirsiniz?
  8. B

Öneri Samsung S25+ MI Iphone 16 Pro MU?

Merhabalar yeni telefon almayı düşünüyorum. S9+ tan geçiş yapacağım. S25+ daha mantıklı gibi geliyor bakınca. Ama ikinci elde değerini koruması gibi sebeplerden ötürü Iphone da mantıklı geliyor. Fakat bataryası iyi değil diyorlar, o düşündürüyor. Siz ne dersiniz bu konu hakkında?
  9. B

Öneri MAKS 13-14K İŞ İÇİN LAPTOP ÖNERİSİ

Ağır programlar kullanılmayacak, sadece fazla program vb. açık olduğunda sorun yaratmasın yeterli bir de ekranı küçük olmasın.
  10. B

Yardım Steelseries 7X+ Ayarları

Merhabalar geçenlerde 7x+ satın aldım yeni elime geçti. Kullanmaya başladım fakat aşırı az ses geliyor. Bunun için bir ayar vs. mi yapmak gerekiyor acaba? Ona göre iade edip G733 alacağım.
  11. B

TUF 3070TI Overclock

Merhabalar kasam ASUS TUF GT301. Stok halde fanların hepsi. Ekran kartım TUF 3070TI. İşlemci soğutucu SE-224 XT. Bazı oyunlarda FPS yetmiyor 2K çözünürlükte 5-10 artsın diye bir şeyler yaptım. Ama tam anlamıyorum yardımcı olabilecek var mı acaba? Şu an bu şekilde Afterburner ekranım. UV vs. de...
  12. B

Öneri Kablosuz Kulaklık Önerisi

Merhabalar şu anda kullanmış olduğum kulaklık bezdirdi beni. Gerek 2-3 saniyelik kopmalar olsun gerek malzeme kalitesi (gerçekten rezalet) olsun gerçekten çok kötü bir kulaklık. İskeleti bantlarla zor tutuyorum. Her tarafı soyuluyor deri kısmının. Bundan dolayı yeni bir kablosuz kulaklığa geçmek...
  13. B

12K BÜTÇE TELEVİZYON ÖNERİSİ

43 İnç olursa iyi olur. Onun haricinde Smart TV olmalı çünkü IP TV, Netflix vs. kullanılacak. Önerilerinizi bekliyorum.
  14. B

Öneri 2K Bütçe Kablosuz Mouse Önerisi

Şu anda SS Rival 3 Wireless kullanıyorum. Ne sol tıkı doğru çalışıyor ne de tekerleği. Şu illetten kurtarın beni lütfen. Tutuş ve boyut olarak bu fareye benzerse iyi olur çünkü elime çok iyi oturuyor. Pilli de olabilir bol bol şarjlı pilim var, o açıdan da sorun yok. Ve son olarak uzun ömürlü ve...
  15. B

40k Hazır sistem tavsiye

Max 41.5k olabilir. Ekipman olarak monitör dahil olmalı teşekkürler.
  16. B

Hazır Sistem Tavsiyesi Acil

36-37K civarı bütçe var maksimum. Monitör dahil olacak. Diğer ekipmanlara gerek yok. Acil önerir misiniz?
  17. B

Şu koddaki hata nerede?

#include<stdio.h> #include<locale.h> #define _CRT_SECURE_NO_WARNINGS int main() { setlocale(LC_ALL, "Turkish"); //1.Variable Declarations: int midterm, finExam; float total; //2.Executable Statements: printf("Enter midterm and final exam...
  18. B

3070TI 12400F DÜŞÜK FPS SORUNU

Merhabalar LoL vs CS gibi işlemci bazlı oyunlarda fpsim çok düşük. Lol' de fight içindeyken 90 fps civarına düşüyor. Lane safhasında 150 160 arası. Ayarlar 2k ultra. Csde 2k düşük ayarlarda dust2' de 80 fps ve oyun feci drop yiyor. 4:3 yapıp 1920*1440 yapınca 160 fps bandına çıkıyor. 32gb ram...
  19. B

Yardım 3070TI 12400F CS:GO DÜŞÜK FPS

Merhabalar sistemimde Asus Tuf 3070TI ekran kartı var. İşlemci olarak 12400F bulunmakta. Ram olarak ise Gskill' in 2*16 3600MhZ olmak üzere 32 GB ram bulunmakta. İşlemcide ısınma sorunu yok. SE-224 XT ile kullanıyorum. 2 farklı SSD var ikisinin de okuma yazma hızları 3k-4k bandında. Sorunum...
  20. B

Öneri WİFİ ADAPTÖRÜ ÖNERİSİ

Merhabalar ben odamda interneti kablo ile kullanıyorum. Kardeşim hemen yan odamda eski bir wifi adaptörü ile kullanıyor ve sık sık ping sorunu yaşıyor. İnternet hızı normalde 75 mbps fakat o arada 1 2 mbps arada 30 mbps civarı alıyor. 300 400 TL bandında ping sorununu çözecek bir adaptör...
Geri