Arama sonuçları: *

• Users: Bekoooooo
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

AMD Ryzen 7 9850x3d Fazla Isınıyor !

Arkadaşlar 9850X3D LF3 PRO SIVI SOĞUTMA MAG PANO 100R PZ ATX kasam var. OCCT testinde bu sıcaklıklarda böyle takılıyor 15 20 dakika. BIOS ayarı sadece PBO advanced all cores -25 var başka hiçbirşey yapmadım. Macun da TF7. Sorun ne olabilir?
  2. B

Öneri Kioxia Exceria Heatsink Lsc11k2t04g8 2 Tb M.2 Nvme SSD Alınır mı

Merhabalar 13 14 bin liraya kadar bütçem var. 2 TB DRAM' li ssd bakıyorum. Anakartın GEN5 slotu dolu bu yüzden gen4 bakıyorum. Alınabilir mi bu ssd ne dersiniz bilgisi olan var mı?
  3. B

Öneri 4k Monitör Önerisi OLED ve FPS İçin

Arkadaşlar herkese merhabalar, sistemi yeni topladım 2 adet monitöre ihtiyacım var. 5070TI ve 9850X3D var. Bir tane 40K bandında kaliteli bir OLED monitör istiyorum. Bir tane de 20K bandında FPS oyunları oynamak için, kod yazmak için, yanda yayın vs. açık bırakmak için sürekli çalışacak bir...
  4. B

Öneri 15 Bin TL Wireless Kulaklık Önerisi ?

Bütçem 15 bin lira civarı. Üstüne çıkmam değecekse çıkabilirim biraz daha. Şu anda G733 kullanıyorum. Bir sorunu, problemi vs. yok ama sıkıldım daha üst düzey bir şey istiyorum. Asıl amacım oyun fakat müzik de bol bol dinlerim dizi film de izlerim. Ayak seslerini net vermesi çok çok önemli...
  5. B

2. Elde Bu Sistem Ne Eder?

İşlemci: Intel i5-14600KF 14 Çekirdek 3.5 GHz (2 Senelik - Faturası var, Kutu ve Garanti yok) Anakart: Asus Prime B660M-K D4 Intel LGA1700 (4 Senelik - Faturası var, Kutu ve Garanti yok) Bellek (RAM): G.Skill Ripjaws V 32 GB (2 x 16 GB) 3600 MHz CL18 (2 Senelik - Faturası var, Kutu ve Garanti...
  6. B

Öneri Hator Skyfall Mag Ultima Wireless Alınır mı?

Merhabalar başlıktaki klavye bütün istediğim özelliklere sahip, çok hoşuma gitti. Bu bütçe bandında alınır mı ya da daha iyi bir klavye var mı? Wireless olmasını ve Rapid olmasını istiyorum klavyenin. Başka aradığım pek şart yok.
  7. B

Öneri 2 Tane 4k Monitöre İhtiyacım Var

Arkadaşlar merhabalar 2 tane 4K monitöre ihtiyacım var. Toplam bütçem 70K civarı. Bir tane kaliteli OLED istiyorum AAA oyunlar, dizi, film vs. için. Bir tane de kod yazmalık, yayın izlemelik, fps oyunu oynamalık sürekli açık olacak monitör istiyorum. Ben şu ikisini düşündüm. Önerilerinize...
  8. B

Ram Fiyatı Kaç Olmalı?

Merhabalar Ankara' da yaşıyorum. 2*32 6000mhz cl30 ayarlarında ikinci el kutusu açılmamış ram almayı düşünüyorum. İlanlarda genellikle 35 bin lira civarı. Sizce maks. kaç liraya alayım?
  9. B

Öneri Bu M2 SSD' Lerden Hangisi Mantıklı?

[H3 id='Kingston+Renegade+G5+SRNG2S1T0+PCI-Express+5.0+1+TB+M.2+SSD']Kingston Renegade G5 SRNG2S/1T0 PCI-Express 5.0 1 TB M.2 SSD[/H3] [H3 id='Western+Digital+Black+SN8100+WDS100T1X0M+PCI-Express+5.0+1+TB+M.2+SSD']Western Digital Black SN8100 WDS100T1X0M PCI-Express 5.0 1 TB M.2 SSD[/H3] [H3...
  10. B

Öneri 5k Civarı Klavye Önerisi

Arkadaşlar merhabalar bilgisayara para harcamaktan ekipmana doğru düzgün bütçe kalmadı. 5K bandında klavye önerebilir misiniz? Numpad kısmının olmasını istiyorum. Bu yeni özellikler var galiba Rapid falan onlar olursa iyi olur. Bu bütçede düzgün bir şey yokm diyorsanız yine zorlayıp 7-8k bandına...
  11. B

Öneri Büyük ve Geniş Masa Önerisi

3 monitör ve akvaryum kasa koyacağım. Bu yüzden galiba en az 180' e 60 falan olmalı. Belirli bir bütçem yok ama ne kadar ucuz o kadar iyi. Sallanmaması önemli, teşekkürler herkese.
  12. B

Öneri 20k Psu-SSD Önerisi Lazım

Merhabalar PSU ve SSD için toplam 20 bin lira gibi bir bütçem var. Anakart MSI MAG X870 GAMING MAX. Kasa MAG PANO 100R. Elimde halihazırda 2 tane GEN3 ssd var 1 tb ve 500 gb olmak üzere ondan dolayı 1 tb yeterli olacaktır. Gen5 1tb seçtim o yüzden. İlk önceliğim kronik bir problemleri olmaması...
  13. B

Yardım Aldığım Anakart İade Ürünü Mü?

2 gün önce İtopya' dan indirimlerden X870 GAMING X aldım. Bugün ulaştı elime. Fakat resimlerde göreceğiniz üzere güvenlik bandı vs. yok. İade ürünü, arızalı falan olma ihitmali var mı? Test etme şansım yok şu an.
  14. B

Arctıc Lf3 Pro Kasa Uyumluluğu

[H3 id='Arctic+Liquid+Freezer+III+Pro+360+ARGB+']Arctic Liquid Freezer III Pro 360 ARGB [/H3] Arkadaşlar bu soğutucu aşağıdaki kasaya sığıyor mu ikisini birlikte alacağım da. Başka soğutucu/kasa da önerebilirsiniz. [H3 id='MSI+MAG+Pano+100R+PZ+ARGB+Fanl+ATX+Oyuncu+Kasas']MSI MAG Pano 100R PZ...
  15. B

Sistem Topladım Nasıl Olmuş?

Arkadaşlar bir sistem topladım, toplam bütçem 70-80 bin civarı. Nasıl olmuş sizce? Daha ucuz yapılabilirse tabii daha iyi olur. Ekran kartım INNO3D 5070TI. 1 TB GEN3 M2 SSD var elimde. Anakart X serisi olursa sevinirim. Kasanın da akvaryum olması daha iyi olacaktır. [H3...
  16. B

60-70k Sistem Önerisi

Arkadaşlar merhabalar herkese, elimde INNO3D 5070TI var. AM5 sistem toplamayı düşünüyorum. Bütçe başlıktaki gibi. Elimde GEN3 M2 var bir tane 1TB' lık o yüzden 1 tane de GEN5 kaliteli bir şey olsa yeter gibi. Fazla bir isteğim yok. Akvaryum kasa olursa iyi olur. Kasanın alt kısmına da fan...
  17. B

2. Elde Sistem Ne Kadar Eder?

Arkadaşlar merhabalar. AM5 sisteme geçmeye karar verdiğim için sistemimin çoğunu satacağım. Fakat ne kadara koymalıyım fikrim yok. Ben kendim 15K olarak düşündüm çok mu az mı bilmiyorum. Aşağıya yazıyorum yardımcı olursanız sevinirim. [H3...
  18. B

Yardım Yeni İnternette Sorun

Arkadaşlar merhaba Türk Telekom VDSL kullanıyordum, yeni SuperOnline fiber altyapısı geldi 1000 50 paketine geçiş yaptım. Fakat şöyle bir problem var internet hızı 1000' ken 20 saniyelik bir kopma oluyor ve hızı 75 e sabitleniyor. 75 olduğu süre boyunca hiç kesilmiyor. Fişini çıkarıp takınca...
  19. B

Öneri 30-40K BANDINDA LAPTOP ÖNERİSİ

Merhaba herkese, büroda ana bilgisayar olarak kullanılacak. Muhasebe programlarında vs. çok seri olması lazım. Oyun vs. oynanmayacak. Sağlamlığı önemli çok taşınacak çünkü. Önerilerinizi bekliyorum.
  20. B

ACİL YARDIM LÜTFEN BITLOCKER

Arkadaşlar babamın bilgisayarında durduk yere açılırken bitlocker kodu istemeye başladı hiçbir şey yapılmadığı halde pc açılmıyor. Microsoft hesabı falan diyor da PC çevrim dışı hesaptaydı ne yapabiliriz acil.
Geri