Arama sonuçları: *

• Users: Retrace02
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. R

300-350 tl bütçe ile klavye önerisi

Membran veya mekanik olması fark etmez.İkisini de denedim ikisi de hoşuma gidiyor.Önerilerinizi bekliyorum
  2. R

Bu kabloyu nereye takmalıyım?

Arkadaşlar selam.Kasa topladım montajını yaptım fakat elimde böyle bir kablo kaldı.Bir de bu kabloya girebilen başka bir kablo var ama o kabloyu taktığım zaman ucunda bir giriş kalıyor.Onu nereye takmam gerek?
  3. R

Bu Sistemi Aldım Nasıl Olmuş?

Anakart:Gigabyte B450M S2H Ekran Kartı:XFX RX 5500 XT İşlemci:Ryzen 3 3100 Ram:Adata XPG 3000Mhz 8×2 Ram Psu:Sharkoon SHP650 V2 650W 80+(Biliyorum bu sisteme biraz fazla fakat 550w ile aynı fiyata bulunca aldım) SSD:Sandisk 480Gb Sata Ssd Kasa: Dark Diamond Pro Mesh Sizce nasıl bir sistem?
  4. R

Rx 5500Xt nin yanına 3300 Tl ye ne toplayabilirim?

Selam beyler.Xfx in rx 5500xt 4gb versiyonunu aldım.Bu ekran kartı ile uyumlu 3300 tl ye Kasasıdır Psu sudur işlemcisidir vs. Ne toplayabilirim?
  5. R

4500-4600 tl ye Kasasız sistem önerisi

Selam.Elimde Msi Mag Force 100R var.Kasayı önceden almıştım.4500-4600 gibi bir bütçeye nasıl bir sistem önerirsiniz.(Mümkünse 16gb rami ve Ssd si yüksek olursa sevinirim)
  6. R

5200Tl ye toplama sistem önerisi

Arkadaşlar selam.5200 tl gibi bir bütçem var ve kasa toplamak istiyorum.Hazır sistem almama taraftarıyım çünkü genellikle hazır sistemde verilen kasalar gerek hava sirkülasyonu gerek psu olarak kötü oluyor.Bu yüzden parça parça toplamak istiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim
Geri