https://www.gaming.gen.tr/urun/405704/hp-victus-16-r1057nt-intel-core-i5-14500hx-16gb-ddr5-1tb-ssd-rtx4060-8gb-16-1-inc-144hz-full-hd-freedos-gaming-laptop-9j260ea/
R1 modelli sorunsuz Hall sensör sorunu yok. Ekranı ve malzeme kalitesi kötü...
60000 gibi bir bütçem var. 35-40kya aldığım laptop yeterli olur mu? Ne önerirsiniz msı cyborg 15 var 1tb SSD 4060 i7 13620h ucuz yeterli olur mu? Performans açısından arada cs oynarım. Mühendislik için alıyorum daha çok.
Ziraat müşteri hizmetlerini aradığımda size uygun ürün bulunmamaktadır diyor ve ziraat mobilde de banka kartı başvurusu bölümü yok neden bilmiyorum, sizce neden böyle olabilir?
Banka kartı alacağım ama kampanyaları para çekme ve transfer ücretleri hakkında bilgim yok, hangisi daha mantıklıdır(enpara vs değil de daha güvenilir devlet bankaları iş yapı kredi akbanktan birini düşünüyorum.)
200₺ bütçem var razer deathAdder essential ve Logitech g300s arasında kaldım hangi mouse daha iyi veya daha iyi bir öneriniz varsa onu da söyleseniz olur.
19 Aralık'ta internetim gitti ve müşteri hizmetlerini arayıp şikayet kaydı oluşturdum ve 30 Aralık'ta gelecek dendi.Ama gelmedi sonra tekrar aradığımızda bilgi bulunmamaktadır dediler.Ve 2 Ocak Pazar günü aradılar.4 Ocak'ta gelecek dediler ama yine gelmedi tekrar aradık 7 Ocak'ta gelecek dediler...
Valorantta pingim çok artıyor,evde tek bilgisayarı internete bağlıyorum anca o zaman ping düşük oluyor bazen yine çıkabiliyor o halde bile bu sorunu nasıl çözebilirim?