Arama sonuçları: *

1. F

HP victus 16 R1057nt vs Game Garaj X5t

https://www.n11.com/urun/hp-victus-16-r1057nt-9j260ea-i5-14500hx-16-gb-1-tb-ssd-rtx4060-8-gb-161-fhd-dos-dizustu-bilgisayar-48210910?magaza=betaplusteknoloji (başka uygulamada 43000TL)...
  2. F

HP victus 16 vs Lenovo Loq vs Acer Nitro V16

https://www.gaming.gen.tr/urun/405704/hp-victus-16-r1057nt-intel-core-i5-14500hx-16gb-ddr5-1tb-ssd-rtx4060-8gb-16-1-inc-144hz-full-hd-freedos-gaming-laptop-9j260ea/ R1 modelli sorunsuz Hall sensör sorunu yok. Ekranı ve malzeme kalitesi kötü...
  3. F

Öneri 60000 Laptop Önerisi

60000 gibi bir bütçem var. 35-40kya aldığım laptop yeterli olur mu? Ne önerirsiniz msı cyborg 15 var 1tb SSD 4060 i7 13620h ucuz yeterli olur mu? Performans açısından arada cs oynarım. Mühendislik için alıyorum daha çok.
  4. F

Ziraat banka kartı alamıyorum

Ziraat müşteri hizmetlerini aradığımda size uygun ürün bulunmamaktadır diyor ve ziraat mobilde de banka kartı başvurusu bölümü yok neden bilmiyorum, sizce neden böyle olabilir?
  5. F

En iyi banka kartı hangisidir?

Banka kartı alacağım ama kampanyaları para çekme ve transfer ücretleri hakkında bilgim yok, hangisi daha mantıklıdır(enpara vs değil de daha güvenilir devlet bankaları iş yapı kredi akbanktan birini düşünüyorum.)
  6. F

Nike initiator mı yoksa Air monarch mı daha iyidir?

Nike initiator maviyi sevdim sizce hangisi daha iyidir malzeme kalitesi olarak vs. yağmurda geçirir mi sonrasında sorun olur mu?
  7. F

Yardım İnternet değerlerim nasıl?

Dün TT servis ekipleri sorunumu çözmek için data prizinde ki kabloları söküp YAK1 ile bağladı ve şuan böyle değerlerim sizce iyi mi?
  8. F

Mavi ekran alıyorum otomatik başlangıç yardımı da işe yaramıyor

mavi ekran alıyorum güvenli modda bilgisayar çalışmasına rağmen
  9. F

Çözüldü✓ Anker Soundcore R100 Vs Huawei Freebuds Se?

Anker soundcore r100 mü Huawei freebuds se mi daha iyi bu iki kulaklıktan birini alacağım ama hangisi daha iyi bilmiyorum
  10. F

800₺ Bluetooth kulaklık önerisi

Huawei FreeBuds SE ve Oppo Enco w32 arasında kaldım daha iyisi de varsa yazabilirseniz iyi olur
  11. F

Yardım VDSL 2 modem önerisi

Türk telekom VDSL 2 altyapım var ve Tp link TD-W9970 V3 kullanıyorum ve çok ısınıyor bu yüzden yeni bir modem almak istiyorum.
  12. F

Yardım ZTE-H267A VDSL 2 destekler mi

Altyapım VDSL 2 H267A modem alacağım uygun fiyata destekler mi
  13. F

Öneri Razer deathAdder essential mı G300s mi daha iyi?

200₺ bütçem var razer deathAdder essential ve Logitech g300s arasında kaldım hangi mouse daha iyi veya daha iyi bir öneriniz varsa onu da söyleseniz olur.
  14. F

Yardım Ping Dow ve Up değerlerim her testte değişiyor oyunda arada 56-99 olabiliyor

İnternet 1 aylık genel arızadan sonra geldi ama hız değerleri ve Ping çok değişken
  15. F

Yardım Türk Telekom 3 haftadır internet sorunumu çözmüyor

19 Aralık'ta internetim gitti ve müşteri hizmetlerini arayıp şikayet kaydı oluşturdum ve 30 Aralık'ta gelecek dendi.Ama gelmedi sonra tekrar aradığımızda bilgi bulunmamaktadır dediler.Ve 2 Ocak Pazar günü aradılar.4 Ocak'ta gelecek dediler ama yine gelmedi tekrar aradık 7 Ocak'ta gelecek dediler...
  16. F

Yardım Lenovo HF130 mu JBL T110 mu

JBL T110 mu Lenovo HF130 mu daha iyi kulaklık sadece hangisinin daha iyi olduğunu öğrenmek istiyorum.
  17. F

Yardım Valorantta pingim çok artıyor

Valorantta pingim çok artıyor,evde tek bilgisayarı internete bağlıyorum anca o zaman ping düşük oluyor bazen yine çıkabiliyor o halde bile bu sorunu nasıl çözebilirim?
  18. F

Logitech g300s mi gamepower icarus mu

Ucuza gamepower icarus buldum yada g300s alacağım sıfıra hangisini alayım hangisinin sensörü daha iyi
Geri