Arama sonuçları: *

• Users: Wotw
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. W

Ekran kartı ve anakart önerileri

Bilgisayarımı uzun bir süredir kullanmıyordum. Yaklaşık bir 3 aydır kullanmıyordum şehir dışındaydım geldiğimde bilgisayarın açılmadığını gördüm. Tamire gönderdim ve anakartımın ram slotlarından birinin çalışmadığını, biosunda sorun olduğunu başka bir ekran kartı taktığında ekranın gidip...
  2. W

Yardım MSI B550M PRO-VDH vs MSI B550-A Pro

Bilgisayarım bozuldu. Sorunun anakartta olduğunu düşünüyorum yarın tamirciye gideceğim. Yeni bir anakart almayı planlıyorum anakartlar için pek bilgim yok. Bu ikisinindeb hangisini tavsiye edersiniz. Pcmi aşşağıya yazacağım gelecekte nvidiaya geçmek istiyorum onu da göz önünde bulundurularak...
  3. W

Anakart Önerileri? Hangi Anakartı Almalıyım?

Yakın zamanda bilgisayarım bozuldu. Henüz tamirciye götüremedim ancak sorunun anakartta olduğunu düşünüyorum çünkü daha önceden de anakartımla problem yaşamıştım (anakartım gigabyte b450m s2h). Haftasonu veya diğer hafta tamirciye gideceğim sorunun ne olduğu da önemli elbette ama hem tavsiye...
  4. W

Bilgisayarım Açılmıyor Sizce Neden Olabilir?

Aile evinde yaşıyorum üniversite için şehir dışına çıktım. Bilgisayar olduğu gibi duruyordu geldiğimde de aynıydı ancak açılmıyor. Daha önceden buna benzeyen sorunlar yaşıyordum ancak kablolarıçıkarttığımda ve bilgisayarı biraz öyle bıraktığımda düzeliyordu. Şimdi düzelmedi hiç güç gelmiyor...
  5. W

Öğrenci Evi İçin En Mantıklı İnternet Önerisi

Kütahya'ya okumaya gideceğim ev tutacağım tutacağım evde internet yok. Öğrenci evi için sizce en mantıklı İnternet sağlayıcısı kim hız olarak öyle uçsun kaçsın derdim yok ancak bir şey izlerken donup kalsın istemiyorum. Aynı şekilde indirme yaparken sorun yaşamak istemiyorum. Bağlatırkende öyle...
  6. W

Samsung a33 açılmıyor

Samsung galaxy a33 telefonum var uzun süredir kullanıyorum ilk defa başıma böyle bir sorun geliyor. Telefonum açılmıyor, ekran geliyor şifremi girip ekranı açıyorum ancak telefon açılmıyor.
  7. W

Amd Sürücüsü Hata veriyor

Merhabalar, iyi forumlar. Amd ekran kartı sürücüm hata veriyor nedenini anlamadım ama her neyse olan biteni özet geçeyim, amd ekran kartı sürücüsünü açmak istediğimde ekran kartımla sürücümün uyumlu olmadığını söyleyerek hata verdi (1). Ardından bana gitmemi söylediği siteye gittim ve...
  8. W

Ders Çalışmak İçin Tablet Önerileri

Asıl amacım ders çalışmak, not almak ve birazda çizim yapmak çizim konusunda çok profesyonel olmasına gerek yok ortalama bir şey yetecektir. Alanının yüksek olması benim için çok güzel olur. Oyun oynamak gibi bir amacım yok genelde ders için kullanacağım nadiren çizim yapar ve filim izlerim...
  9. W

Bilgisayar açılmıyor nedeni ne olabilir?

Merhaba iyi günler. Bilgisayarım normalde sorunsuz açılıyordu ama bugün açamadım nedeni ne olabilir? Bütün fişleri tak çıkar yaptım ama yine de açılmadı. Enerjiyi resetlemem falan mı lazım ne yapmam lazım bir bilgisi olan var mı?
  10. W

DisplayPort sinyal yok hatası nasıl çözülür?

DisplayPort kullanıyorum Valorant a girmek istedim pcyi yeniden başlatmamı söyledi ve yeniden başlattım. Bilgisayarın fanları çalıştı ancak ekran gelmedi displayport sinyal yok hatası verdi. Kabloları taktım çıkardım olmadı hdmı yaktım yine olmadı. Ekran kartının fanları dönüyor nedeni nedir? Ne...
  11. W

Çözüldü✓ Bilgisayar Kulaklığın Mikrofonunu Algılamıyor

Elime yeni gelen bir kulaklık var (CORSAIR HS35). Ancak kulaklığı sisteme jack girişinden taktığımda sistem kulaklığı algılayıp mikrofonu algılamıyor. Bana gönderdikleri uzatma tarzı şeyi kullanınca da mikrofonu algılayıp kulaklığı algılamıyor. (uzatma tarzı dediğim şey sanırım ayrıştırıcı...
  12. W

300-400 aradı gamin kulaklık

Fps oyunları oynuyorum kulaklığım bozuldu geçici olarak kullanacağım 300 400 bütçem var valo cs falan oynuyorum. Kulaklık tamirden gelene kadar kullansam yeter önerilerinizi bekliyorum. Mikrofonu olursa iyi olur, sesinden bir hyprex etkisi beklemiyoeum ama düzgün olsun istiyorum
  13. W

Hyprex cloud 2 ses gelmiyor kullanıcı hatası mı?

2022 de trendyoldan hyprex cloud 2 aldım sağ taraftan ses gelmemeye başkadı. Daha önce yaşayan var mı kullanıcı hatası mı yoksa sorun üründe mi?
  14. W

Matfix Custom Güvenilir mi?

Hyprex cloud 2 kulaklığım var ve sağ taraftan ses gelmiyor. Bir arkadaşımın önerisiyle Matfix Custom i duydum. İletişime geçtim ve tamir edebileceklerini söylediler. Ancak güvenilir mi emin değilim. Daha önvce kullanan var mı güvenilir mi?
  15. W

Rampage fury x wireless kulaklık alınır mı?

Bütçemi biraz düşürmem gerekti, fazla bütçem yok 2000 bütçem var ne alabilirim bilmiyorum. Eskiden cloud 2 kullanıyordum ancak bir anda sağ tarafı bozuldu zaman sonra da ikisi de çalışmamaya başladı. Sanırım cloud 2lerde kronikmiş bilmiyorum. Fps oyunları oynamayı seviyorum cs2 valo tarzı ona...
  16. W

3 Bin TL Bütçeyle En İyi Gaming Kulaklık

3 bin TL gibi bir bütçem var 3,200 3,400 gibi bütçelere çıkabilirim. Fazla bütçem yok biliyorum ama bu kadara alabileceğim bir şeyler vardır diye düşünüyorum. Fps oyunları oynuyorum cs2 valorant tarzı, bu oyunları da ciddi bir biçimde oynamayı saviyorum o yüzden ses kalitesi çok önemli ekstra da...
  17. W

Razer Kraken X Lite Alınır Mı?

Daha önceden hyper cloud 2 kullanıyordum ancak bozuldu. Şimdi de pek fazla bütçem yok bu kulaklığı almak istiyorum. Genel olarak fps oyunları oynuyorum cs valo tarzı. Bu kulaklık sizce nasıl bir performans sergiler? İşe yarar mı? kaç yıl kullanabilirim...
  18. W

Jbl tune 520bt alınır mı?

Merhaba, herkese iyi forumlar. Telefon için Bluetoothlu bir kulaklık almak istiyorum, kulaküstü olursa çok iyi olur. Öğrenciyim ve yksye hazırlanıyorum kütüphanede dışarıya sesin çıkmayacağı güzel bir kulaklık istiyorum (zaten ders dinlerken sesin dışarı çıkacağını sanmıyorum fakat insanları...
  19. W

1000-1500tl Arası Bluetooth Kulaklık Önerisi

Merhaba, herkese iyi forumlar. Telefon için Bluetoothlu bir kulaklık almak istiyorum, kulaküstü olursa çok iyi olur. Öğrenciyim ve yksye hazırlanıyorum kütüphanede dışarıya sesin çıkmayacağı güzel bir kulaklık istiyorum (zaten ders dinlerken sesin dışarı çıkacağını sanmıyorum fakat insanları...
  20. W

İphone 6 dan samsung a mesaj aktarımı yapma

Evet biliyorum bu soru çok saçma geliyor ama bir türlü yapamadım. Eski telefonum iphone 6 dan yeni telefonum samsung galaxy a33 e aktarma yapmak istiyorum. Belgeler, kişiler, galeri ve kalan şeylerin aktarımını yaptım. Ama WhatsAppdaki eski mesajlarımızı bir türlü geri yükleyemedim, iphone 6...
Geri