Arama sonuçları: *

• Users: 525346
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. 5

Tap Tap uygulaması güvenli midir?

Merhaba arkadaşlar, bazı çıkmamış uygulamaları ve play store'da olmayan uygulamaları içinde barındıran bir uygulama var; Tap Tap adında. Bu uygulama güvenli midir?
  2. 5

Minecraft: Java ve Bedrock Editon, 2 Kasım'da PC Gamepass'e geliyor!

Sonunda, Kasım'da tekrardan aylardır kullanmadığım Gamepass aboneliğimi yineleyeceğim, hayırlı olsun! https://news.xbox.com/en-us/2021/10/16/coming-november-2-to-xbox-game-pass-for-pc-minecraft-java-and-bedrock-editions/
  3. 5

Yeni başlayan 15 yaşında birisi için ne kadar ağırlıkta direnç bandı alınmalı?

Merhaba arkadaşlar, direnç bandı almaya karar verdim. Yaşım 15, boyum 170 civarı, kilom 70. Sizce hangi seviye ile başlamaılıyım? 15 mi 25 mi? Omuz hizasında 15 tane şınav çekebiliyorum.
  4. 5

Modem'i resetledikten sonra hızlı kurulum yapmama rağmen internet gelmiyor

Merhaba arkadaşlar, 2 saat önce modem arayüzü şifremi unuttuğum için modemi resetledim. Modemi resetledikten sonra hızlı kurulum yaptım. Ama hâla internet yok, kabloyla bağlanıyorum, internet yok diyor. Telefon ile bağlanıyorum, wifi ağına oturum açın diyor. Ne yapmalıyım sizce? Ne yapabilirim...
  5. 5

Windows 11 ile ilgili bazı sorularım

Merhaba, Windows 11 ile ilgili bilgisi olan arkadaşlara birkaç sorum olacaktı. Windows 11 resmi olarak çıktı mı? Yoksa hâla betada mı? USB Flasha ihtiyaç duymadan mevcut Windows 10'dan direkt olarak güncelleyebilir miyim? Sistemim bir problem çıkarır mı? (Sistemim mesajın sonunda.) Oyun...
  6. 5

Yardım Beypazarı maden suyu nereden alınır?

Arkadaşlar bu epic maden suyu nerede satılıyor? En son 2 yıl önce babamla Şok'tan almıştık ama hâla satılıyor mu bilmiyorum. Sizin bu maden suyunu aldığınız bir yer var mı?
  7. 5

Technopat Sosyal hakkında düşünceleriniz?

Arkadaşlar sizce Technopat nasıl? Donanım Arşivi Forum mu yoksa Technopat mı? Hangisinin kitlesi daha iyi? Hangisini daha çok beğeniyorsunuz?
Geri