gigabyte aorus 16x 9sg laptopuma biosta birkaç performans ayarı yapmak istedim ama ayarları kaydet ve çık yapıp laptopu başlattığım zaman klavye ışıkları geliyor ama sadece siyah ekran var. görüntü sadece kendi ekranına mı gelmiyor diye denemek için hdmi kablosuyla başka bir monitöre bağladım...
gigabyte aorus 16x 9sg laptopum var. özellikle AAA oyunlar oynarken kulaklıkta cızırtı sesleri, mouse bağlantısında 5-10 saniyelik kopmalar ve ani fps droplarının sebebiyet verdiği stutterlarla uğraşıyordum. chat gptye sordum ve latencymon uygulamasıyla test yapmamı tavsiye etti. latency...
başlıkta yazıyor. oyunculara yönelik bir ürün istiyorum. tercihen istediğim zaman kablolu istediğim zaman kablosuz olsa daha iyi olur. 4k civarına logitech g pro x se buldum onu önerir misiniz...
sessiz olmasına önem verdiğim ve bütçem az olduğu için 2700tlye msi strike 600 aldım. sessizliğinden gerçekten memnunum ama kullandıkları font çok kötü. bazı tuşlara basarken hangi harf olduğunu zor seçiyorum. wraith dışında full takım tuş satan mağaza göremedim. wraith de full siyah takım...
2400rpm ve toz filtresi var. hakkında çok inceleme bulamadım sizce 1700tlye alınır mı? bundan daha ucuza yüksek rpmli toz filtreli soğutucu var mıdır?
https://www.trendyol.com/memo/fl08-7-seviyeli-ayarlanabilir-dizustu-bilgisayar-sogutucu-yukseltici-turbo-fan-radyatoru-siyah-p-900870027
izlediğim bi video aracılığıyla yeni aldığım freedos laptopuma windows 11 kuruyordum. windowsu kuracağım ssd nin gözükmemesine sebep olan driverı indirdim ve kurdum, o problemi çözdüm. 1tb lik ssdyi seçip windowsu başarıyla kurdum. videodaki adam windows kurulduktan sonra bilgisayar kendini...
geçen hafta gigabyte aorus 16x laptop modelini satın aldım. bugün elime ulaştı. bilgisayar aldıktan sonra bios güncellemek ile alakalı videolar görmüştüm. güncelleme yapmalı mıyım? yoksa hiç bulaşmadan windowsu kurup, driverları yükleyip kalanını boşvermeli miyim? yardımcı olursanız sevinirim.
yaklaşık 6 yıl kadar logitech g903 modelini kullandım ama birkaç ay önce ömrü tükendi. çift tıklama problemi başladı. ben de üst modellere çok para vermek istemediğim için 1000tlye razer cobra aldım ama onun da 4 5 aylık kullanımın ardından tekerleği problem çıkartmaya başladı. sanırım tekerlek...
2k bütçem var. red switch bir klavye istiyorum. bütçeyi 300-400tl civarı aşabilirim. 5 6 yıldır razerın green switchli bir klavyesini kullanıyorum. kafamın etini yemeye başladı. şu an bu yazıyı yazarken bile sinir bozuyor. o yüzden önereceğiniz modelin olabildiğince sessiz olmasını tercih...
ryzen7 8840h işlemci, 4070 ekran kartı, 32gb ram, 1tb ssd, 165hz ekran trendyolda 60k fiyatında bana oldukça makul geldi. kullanan arkadaşların şikayetleri var mı? önerir misiniz? bu fiyata daha iyisi varsa paylaşırsanız sevinirim.
samsung note 10 lite telefonum şarj almamaya başladı. başka telefonla test ettim sıkıntı şarj kablosunda değil. şarj soketini ince uçlu bir şeyle temizlemeyi denedim. içinden kir çıkmadı ama iğneyle soketin içini kurcaladıkça şarj düzeliyor gibi olup 5 10 dakika sonra yine almamaya başlıyor...
sistem özelliklerini ekledim. donmanın sebebi ne olabilir? biraz araştırma yaptım, benimle aynı sorunu yaşayanlara bazıları ssd, bazıları ekran kartı, power supply, anakart neredeyse her parçadan kaynaklı diyen olmuş. pcyi alalı 3 sene oldu ve hiç termal macun değişimi yaptırmadım. ondan...