Arama sonuçları: *

1. mertbuilding

Yardım Bios ayarlarından sonra laptopumda sadece siyah ekran var

gigabyte aorus 16x 9sg laptopuma biosta birkaç performans ayarı yapmak istedim ama ayarları kaydet ve çık yapıp laptopu başlattığım zaman klavye ışıkları geliyor ama sadece siyah ekran var. görüntü sadece kendi ekranına mı gelmiyor diye denemek için hdmi kablosuyla başka bir monitöre bağladım...
  2. mertbuilding

Yardım Laptopda yüksek dpc latency sorunu

gigabyte aorus 16x 9sg laptopum var. özellikle AAA oyunlar oynarken kulaklıkta cızırtı sesleri, mouse bağlantısında 5-10 saniyelik kopmalar ve ani fps droplarının sebebiyet verdiği stutterlarla uğraşıyordum. chat gptye sordum ve latencymon uygulamasıyla test yapmamı tavsiye etti. latency...
  3. mertbuilding

4k civarı bütçe ile bluetooth kulaküstü kulaklık önerisi

başlıkta yazıyor. oyunculara yönelik bir ürün istiyorum. tercihen istediğim zaman kablolu istediğim zaman kablosuz olsa daha iyi olur. 4k civarına logitech g pro x se buldum onu önerir misiniz...
  4. mertbuilding

Kulakiçi bluetooth kulaklık önerisi

1000tl yi geçmeyecek şekilde kulakiçi bluetooth kulaklık önerebilir misiniz?
  5. mertbuilding

Ful siyah tuş takımı nerede bulabilirim

sessiz olmasına önem verdiğim ve bütçem az olduğu için 2700tlye msi strike 600 aldım. sessizliğinden gerçekten memnunum ama kullandıkları font çok kötü. bazı tuşlara basarken hangi harf olduğunu zor seçiyorum. wraith dışında full takım tuş satan mağaza göremedim. wraith de full siyah takım...
  6. mertbuilding

Memo FL08 laptop soğutucu alınır mı?

2400rpm ve toz filtresi var. hakkında çok inceleme bulamadım sizce 1700tlye alınır mı? bundan daha ucuza yüksek rpmli toz filtreli soğutucu var mıdır? https://www.trendyol.com/memo/fl08-7-seviyeli-ayarlanabilir-dizustu-bilgisayar-sogutucu-yukseltici-turbo-fan-radyatoru-siyah-p-900870027
  7. mertbuilding

Yardım Windows 11 yükledikten sonra siyah ekran

izlediğim bi video aracılığıyla yeni aldığım freedos laptopuma windows 11 kuruyordum. windowsu kuracağım ssd nin gözükmemesine sebep olan driverı indirdim ve kurdum, o problemi çözdüm. 1tb lik ssdyi seçip windowsu başarıyla kurdum. videodaki adam windows kurulduktan sonra bilgisayar kendini...
  8. mertbuilding

Aorus 16x bios güncellemeli miyim?

geçen hafta gigabyte aorus 16x laptop modelini satın aldım. bugün elime ulaştı. bilgisayar aldıktan sonra bios güncellemek ile alakalı videolar görmüştüm. güncelleme yapmalı mıyım? yoksa hiç bulaşmadan windowsu kurup, driverları yükleyip kalanını boşvermeli miyim? yardımcı olursanız sevinirim.
  9. mertbuilding

2-3k arası mouse önerisi

yaklaşık 6 yıl kadar logitech g903 modelini kullandım ama birkaç ay önce ömrü tükendi. çift tıklama problemi başladı. ben de üst modellere çok para vermek istemediğim için 1000tlye razer cobra aldım ama onun da 4 5 aylık kullanımın ardından tekerleği problem çıkartmaya başladı. sanırım tekerlek...
  10. mertbuilding

Öneri 2000tl red switch klavye önerisi

2k bütçem var. red switch bir klavye istiyorum. bütçeyi 300-400tl civarı aşabilirim. 5 6 yıldır razerın green switchli bir klavyesini kullanıyorum. kafamın etini yemeye başladı. şu an bu yazıyı yazarken bile sinir bozuyor. o yüzden önereceğiniz modelin olabildiğince sessiz olmasını tercih...
  11. mertbuilding

Papara günlük para yatırma limiti

Papara black cardım var. Akbank bankamatiğinden tek seferde yatırabileceğim miktarın bir sınırı var mıdır?
  12. mertbuilding

HP Victus 16-s1002nt alınır mı?

ryzen7 8840h işlemci, 4070 ekran kartı, 32gb ram, 1tb ssd, 165hz ekran trendyolda 60k fiyatında bana oldukça makul geldi. kullanan arkadaşların şikayetleri var mı? önerir misiniz? bu fiyata daha iyisi varsa paylaşırsanız sevinirim.
  13. mertbuilding

Öneri 50k-60k civarı 4070li laptop önerisi

başlıkta yazıyor. yardımcı olursanız sevinirim.
  14. mertbuilding

Bu laptop alınır mı?

Arkadaşım kardeşine alacakmış. Bu fiyata daha iyi laptoplar var mıdır? Sizce fiyat performans açısından nasıl? Yardımcı olursanız sevinirim.
  15. mertbuilding

Mikrofonu kaliteli oyun için kulakiçi kulaklık önerisi

1000tl altı kulakiçi kulaklık önerebilir misiniz?
  16. mertbuilding

1000tl civarı fiyat performans mouse önerisi

logitech g903 kullanıyordum 5 sene önce aldım bozuldu. 1000tl civarı oyuncu mouse önerebilirseniz sevinirim.
  17. mertbuilding

telefonum şarj olmuyor

samsung note 10 lite telefonum şarj almamaya başladı. başka telefonla test ettim sıkıntı şarj kablosunda değil. şarj soketini ince uçlu bir şeyle temizlemeyi denedim. içinden kir çıkmadı ama iğneyle soketin içini kurcaladıkça şarj düzeliyor gibi olup 5 10 dakika sonra yine almamaya başlıyor...
  18. mertbuilding

bilgisayarım donuyor ve bir süre sonra kendi kendine kapanıyor

sistem özelliklerini ekledim. donmanın sebebi ne olabilir? biraz araştırma yaptım, benimle aynı sorunu yaşayanlara bazıları ssd, bazıları ekran kartı, power supply, anakart neredeyse her parçadan kaynaklı diyen olmuş. pcyi alalı 3 sene oldu ve hiç termal macun değişimi yaptırmadım. ondan...
  19. mertbuilding

400-500TL bandında kablolu kulakiçi kulaklık önerisi

mümkünse 400-500TL bandında mikrofonu kaliteli, kablolu, kulakiçi bi kulaklık önerebilirseniz sevinirim.
  20. mertbuilding

FX 8300 + R7 370 sistem kaça satılır?

EKRAN KARTI: AMD R7 370 SERİES İŞLEMCİ: AMD FX 8300 RAM: 2x8 DDR3 KINGSTON PC3 12800(800MHz) KASA: THERMALTAKE VERSA H23 ANAKART: ASUS M5A78L-M Kaça satabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim?
Geri