Arama sonuçları: *

1. T

Çözüldü✓ 3 güne dolar fazla artar mı?

3 gün sonra sistem sipariş edicem dolar ne kadar artar?
  2. T

Yardım Aquarious 5a psu 12v kanalından kaç w veriyor?

Sistemi 3100,inno3d 1660 super 2x8 ram,ve ssdyi çıkardım.Yetermi psu? 1604340531 Çokk acill.
  3. T

Yardım 400tl kablolu kulaklık önerisi

Asus h3 nasildir?Drop plus diyecek çoğu kişi drop plus nasildir?
  4. T

İnternet cafelerde keyloger olurmu?

Usbye win atacağım keyloger olurmu?Böyle şeyler duydum,zararlı bir şey olurmu?
  5. T

Aquarious hakkında sorum?

Aquarius 5ad diye bir video vardı açtım,kendi youtube kanalı bu arada.Biri yorumda aynen şunu yazmış"Miningden çıkmış ekran kartını koymuşlar kartın ön ledleri yanmıyor.. :D"aynen bunu yazmış ne kadar doğrudur?
  6. T

Bu pcyi alıyorum nasıl?

https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/MP2HZHYT bu sistemi alıyorum,nasıl?Benim için deneme sürümü yüklemeleri önemli.
  7. T

Sinerji veya teknobiyotikten 6000tlye pc toplama sihirbazı

Teknobiyotikten topluyacaksaniz hazir veya sihirbaz farketmez,sinerji ise sihirbaz.2x8gn ram olsun. 1604314849 Yardım. 1604315065 @keremcnsz24 @Oguzrx
  8. T

Yardım Gamepower ogre red switch bilek desteğinin eni kaç cm?

Kaç cm kullananlar bakabilirmi?
  9. T

Hangi klavye daha iyi?(Benim gönlüm xpgden yana)

Philips mekanik ve blue switch aşırı sesli diyorlar.Aşırı sesli dememin sebebi bazı blue switchlerde çok ses olmuyor.Xpg olanin ledi mükemmel,klavye ingilizce bu bana sorun olmaz ve switch mem-chanical.Cooler masterın da ledi iyi bence,klavye mem-chanical.Gamepower calypso ise bilek destekli ve...
  10. T

Windows deneme sürümü yükleyen siteler

Teknobiyotik,sinerji,gaming gen...Başka varmı? 1604257398 Yardım. 1604257647 Yardım. 1604258186 Yükseltme hakkım kalmadı.
  11. T

İçime bir türlü sinmiyor.

Yeni pc alacağım evde laptop var ama virüslü olduğundan şüpheleniyorum.Virüsü felan silsem de içim rahat etmez.Bilgisayarcılar saçma saçma crack kuruyolar.İnternet cafedende yapmak istemiyorum yeni pcye takacağım içim rahat etmez.Bazı arkadaşlar anlamayabilir beni.Windows deneme sürümü alacağım...
  12. T

Yardım Sinerji hangi kredi kartlarını kullanıyor?

Hangi kredi kartini kullaniyor ziraat yada garanti kullaniyormu? 1604240751 Acil 1604241817 Yardım.
  13. T

Yardım 400-500 tl psu önerisi(Sinerji)

Fsp 550w hv pro alacaktım sinerjide satılmıyor.Fsp hyper k 600w de sorunluymuş.550w sisteme yetiyor 600w de.
  14. T

Yardım Hangi güç kaynağı daha iyi?

Fsp 550w hc pro Fsp 600w hyper k 1604228973 @TECHNO
  15. T

Sinerji bilgisayar hakkında soru

Sinerji pc toplama sihirbazından tüm sistemi topladım sadece güç kaynağı eksik o güç kaynağı sitede satılmıyor.Montaj ve test hizmetini seçtim,güç kaynaksız windows kurarlar mı?Kendi sitelerinde güç kaynağı hakkında seçilmeli veya seçilmemeli diye bir şey yazmıyor? 1604181863 @DonanımFikir...
  16. T

Gamegaraj win deneme sürümü kuruyormu?

Test edeceklerya sistemi windows deneme sürümü kuruyorlar mı?
  17. T

6000 tl pc önerisi istiyorum

İstediğim iki şey var.2x8 gb ram.En önemlisi windows kurulsun neden diye sormayin lütfenn.
  18. T

Bunu tek başına alabiliyormuyuz?

https://www.teknobiyotik.com/microsoft-windows-10-home-30-gunluk-deneme-surumu-kurulum-ve-test.html tek başına alabiliyormuyuz?
  19. T

Yardım Bu site güvenilir mi?Bu monitör alınır mı?

https://www.gameekstra.com/urun/benq-24-xl2430-1ms-144hz-full-hd-gaming-led-monitor-gamer-arena-urunudur alınır mı??
  20. T

Yardım Viewsonic xg2405 kullananlar bakabilir mi?

1ms da gercekten 1ms veriyormu?1ms modunu acinca parlaklik dusuyomus ne kadar dusuyor açıkken ve kapaliyken foto atarmisiniz?
Geri