Arama sonuçları: *

1. Rog strix sevdalısı

Sıvı Soğutma önerisi

Ryzen 7 5800x3d var elimde hali hazırda bitfenix cube 360 var elimde ama pbo yu açtığım an scalar 0x yada 1x olsa bile 80 derecelere bile yer yer zıplıyor malum ben bunu istemiyorum bana piyasadaki en iyi sıvı soğutuculardan öneriniz var mı? [H3 id=''][/H3]
  2. Rog strix sevdalısı

Kablosuz kulaklık önerisi

bütçe sınırı 7k civarı ama çok iyi bişeyse 9k ya da çıkabilirim f/p bişey aramıyorum Mikrofonun da biraz iyi olması lazın bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim (Arctis 7 kullanıyordum eskidi değiştiriyorum)
  3. Rog strix sevdalısı

5700x için hava soğutucu önerisi

5700x için hava soğutucu önerisi lazım bütçe 2k civarı biraz aşabilirim bütçeyi çok değil cevaplarınızı bekliyorum.. (çıtır overclock yapıyorum işlemciye kaliteli bir şey de lazım)
  4. Rog strix sevdalısı

2 bilgisayarı tek bilgisayar gibi kullanmak

dostlar elimde güzel bir kasam var lakin bunu ana oyun odaklı kullanmak istiyorum yanda da eski donanımlarım ile topladığım bir sistem daha oluştu ben bu iki bilgisayarı birleştirmek istiyorum. mesela:eski bilgisayarım ile discord, spotify, opera falan açmak istiyorum mümkün müdür acaba?
  5. Rog strix sevdalısı

Sıvı soğutma önerisi

bütçe sorunum yok ciddi anlamda bana çok iyi soğutan 360 lık bir sıvı soğutma lazım
  6. Rog strix sevdalısı

Ryzen 7 5800x3D overclock

arkadaşlar okuduğum üzere biosu güncelledim ve pression boost u biostan Enabled yaptım ama işlemcim yine de 3.600Mhz de çalışıyor geçmiyor, anakartım asus rog x570 ben nasıl bu işlemciyi nasıl OC atıcam? "sıvı soğutmam var ama sıvı soğutma tavsiyesi de alabilirim cooler master masterliquid...
  7. Rog strix sevdalısı

3 Adet monitörü 240hz de çalıştırmak mantıklı mı?

gamepower x40 monitörü kullanıyorum 2 tane daha almak istiyorum bundan. sorum aslında bunları da 240 hz de çalıştırmam ne kadar mantıklı olur? yani bir sorun yaşatırlar mı performans açısından? Ekran kartım amd 6750XT işlemcim ryzen 7 3700x
  8. Rog strix sevdalısı

Razer Mouse almayı düşünüyorum kararsızım

1500 lirayı geçmese güzel olur. Şu an deathadder v2 kullanıyorum çok memnunum fakat mouse eskidi. cobra ya da deathadder v3 veyahut basilisk v3 düşünüyorum fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
  9. Rog strix sevdalısı

Assassin’s Creed Valhalla ses var görüntü yok (gri ekran)

Assassin’s Creed Valhalla ses var görüntü yok (gri ekran) oyunu açıyorum new game diyorum yükleme ekranından itibaren gri ekran giriyor ses var karakter yürüyor uyuyorum diyaloglar falan giriyor ama hiçbir şekilde görüntü yok yani oyun arkada çalışıyor Amd rx 6750xt ekran kartına sahibim...
  10. Rog strix sevdalısı

R7 3700X İşlemcimi değiştirmek istiyorum

Dediğim gibi "R7 3700X İşlemcimi değiştirmek istiyorum" günümüz standartlarının artık gerisinde kaldığını düşünüyorum Anakart x570 ekran kartı RX 6750XT hem darboğaz yapmaması için de bir işlemci istiyorum bütçe 5000 TL kadar ama bütçeyi biraz daha aşabilirim.
  11. Rog strix sevdalısı

Super Socco TC ehliyet ister mi

https://www.ekuralkan.com/super-soco-tc-elektrikli bu motor ehliyet ister mi 16 yaş altına
  12. Rog strix sevdalısı

SME KONTENTİ NEDİR VE NEDEN ÜLKEMİZ BU KONTENTİ ENGELLİYOR?

YouTube da öyle geziniyordum rastgele bir video açtım "Bu video SME tarafından sağlanan ve iş ortağının telif hakkı nedeniyle ülkenizde engellediği içeriğe sahip." diye bir mesaj çıktı ve evet video açılmıyordu. Peki nedir bu SME Kontenti? 1626604603 1626604644 Ülkemizin engellediğini biraz...
  13. Rog strix sevdalısı

Monitörüm Renkleri Soluk Gösteriyor

Gamepower X40 idi sanırsam kullandığım model renkler gayet güzeldi orjinalinde fakat Star Wars battlefornt 2'den çıktıktan sonra oyunun kendi renk paleti sanırım glitchlendi ve geçmiyor ana ekranıma da işledi 2 gündür düzelmiyor ve canımı sıkmaya başladı 2 monitörüm var ve normalde kullandığım...
  14. Rog strix sevdalısı

Cooler Master ML240 V2 Fan Sorunu

Cooler Master ML240 V2 sıvı soğutmaya sahibim ve fanları yerinden çıkacakmış gibi dönüyor sanki sekiyor sizce bir sorun olur mu? Yüksek hızda çalıştığında sanki daha stabil.
  15. Rog strix sevdalısı

Bir Filmin İsmini Hatırlayamıyorum

Şimdi bi ara babam ile bi film izlemiştik yanlış hatırlamıyorsam film fransız ingiliz yapımı idi gece bi taksi ye biniyorlardı sonrasında para ödemeden kaçıyorlardı. neyse filmin sonunda arkadaşlardan birisi eski arkadaşını ve onun eski sevgilisini kurtarmak için adama kendisini feda ediyordu...
  16. Rog strix sevdalısı

Arctis pro hi res'mi yoksa arctis 9'mu

Kısa ve öz hangi kulaklık Arctis pro hi res ya da arctis 9 "nedeni ile belirtirseniz sevinirim."
  17. Rog strix sevdalısı

800-2000 TL arası kulaklık önerisi

Hani 2000 TL'yi 200 liraCIK falan aşarsa yine olur 😅 Baya bi baktım karar veremedim artics 5 ile 7 arasında gidip geldim Önceliğim kablosuz olması değil ama olursa çok iyi olur Genelde FPS oyunları oynuyorum sık müzik dinliyorum Kendi ses kartı olur ise çok iyi olur Şimdiden teşekkürler!
  18. Rog strix sevdalısı

Aradığım klavyenin red switch'i yok

XPG Summoner adlı klavyenin "Cherry Mx Red" Switch'ini bulamıyorum internet sitesinde böyle bir opsiyon olduğu yazıyordu. Ama ben hiçbir satıcıda bulamıyorum.
  19. Rog strix sevdalısı

Razer Deathadder V2'mi yoksa Razer Basilisk V2'mi

Razer Deathadder V2'mi? Razer Basilisk V2'mi?
  20. Rog strix sevdalısı

650 TL Mouse Önerisi Rival 600-310 Gibi

Dostlar Fiyat 650 TL'yi Geçmeyecek Bir Şeklide Mouse Lazım Rival 600-310 Gibi Ergonomik Bir Mouse lazım. Mouse'u Tutma şeklim Palm Grip.
Geri