Arkadaşlar bu durumda internete nasıl ulaşabilirim, altyapı hiç yok, evimin önünde yeşil bir direk var ondan kablo çekilmiş sağa sola internet direği sanırım, Türk telekomdan ses seda yok seçenek var mı?
Arkadaşlar malumunuz 100k dan değerli sistemler kullanıyoruz pazar malı prizler kullanmak istemiyoruz, bu konularda bilgili olan kesinlikle kaliteli olduğunu bildiğiniz akım korumalı prize ihtiyacım var 3-5 li olabilir
7800x3d 5070 b850 16 ram sistemim var
500 lerden bi anda 300 e 200 e düşüyor ve bu 5-10 saniyede bir oluyor, 1 saniyelik takılma, çok hırslı biriyim oyunda ölmeme sebep oluyor ve monitöre yumruk atıp kırmak üzereyim çözümü nedir bunun yaşayan var mı
7800x3d-5070 li sistemim var
cs oynarken anlık fps 500 lerden 200 e düşüp anlık takılıyor, ekran kartım %100 de çalışıyor arada bi düşüyor işlemcim bi anda %100 de çalışıyor kasa fanları cs girince helikopter gibi kalkışa hazırlanıyor ne yapmam gerek
bios güncel
1080p 320 hz monitör aldım, genelde cs oynuyorum bana yetecek özellikle en uygun işlemci nedir? ekran kartının iyisine pek ihtiyacım yok varsa öneri hazır sistem de olabilir bütçe problem değil
Hp Victus 16 r7 7840hs rtx4060 Laptobuma 320 hz lenovo legion monitör aldım, hdmi 2.1 kablo ile bağladım 240 hz alabilecek umuduyla, masaüstünde 240 hz alıyorum sorun yok ama herhangi bir oyuna girdiğim zaman 180hz ye dönüşüyor. 2 saattir uğraşıyorum yaşayan çözen var mı
tamamı f/p olmak üzere 1080p 240 hz monitör ve sistem lazım. Mümkün mertebe 240 hz ye yetecek aşırı pahalı olmayan bi sistem arıyorum 50-60 k civarı düşünüyorum
Belirli bir bütçem yok,
İleri seviye bir işlemci, orta seviye bir ekran kartı, 240 hz de fps oyunları oynayabileceğim bir sistem istiyorum öneriniz yada indirimli bir set var mı