Arama sonuçları: *

• Users: Merkur
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Yardım Mobeseavm Güvenilir mi?

Merhaba, Ayakkabı ve birkaç oyuncu ekipmanı almak için gezinirken fiyat karşılaştırma platformlarında mobeseavm diye bir siteye denk geldim, kurucu olarak Mobese gözüküyor ama emin olamadım. Daha önce alışveriş yapan birisi var mı, ya da güvenilir diyebileceğimiz bir bilgisi olan?
  2. M

Uzun süredir geliştirdiğimiz Lost Lullabies: The Orphanage Chronicles

Uzun süredir geliştirdiğimiz Lost Lullabies: The Orphanage Chronicles artık Steam ve Epic Games'te Whishlist’inize eklenebilir! 🥳 1960 yılında geçen ve gerçek hikayelerden esinlenerek hikayeleştirilen co-op korku oyununda, Lowell'daki kötü şöhretli bir yetimhanenin trajik sırlarını...
  3. M

Yardım Asus dsl n16 DSL ışığı yanmıyor

İyi akşamlar, yeni aldığım sıfır Asus DSL n16 modelinin bir türlü DSL ışığı yanmıyor yanmadığı için hızlı kuruluma devam edemiyorum. İnternetteki çoğu yolu denedim ama bir çözüme ulaşamadım. Operatörüm Turknet 75 download 8 upload alacağım bir internet paketi kullanıyorum.
  4. M

c++ dilinde çözemediğim soru?

Suzan hala çiçeklerine çok düşkündür. Kendisi gibi nazlı olan çiçekleri de ilgiyle büyümektedir. Tabi ilginin yanında suyu da eksik etmemek gerekmektedir. Şöyle ki; • İki gün sulanmayan çiçekler ölmektedir. • i. gün sulanan çiçekler 1 cm uzamaktadır. • Eğer çiçek i. günde ve (i-1). günde...
  5. M

Yardım Hiçbir Şey Gözükmüyor

İyi günler hatayı ekte paylaştım. Söyleyecek çokta bir şeyim yok yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  6. M

Hiçbir Çözümü Olmayan

Hiçbir yerde ne denersem deneyeyim asla bu hatayı çözemiyorum. Ekran kartımın konuyla bir ilgisi olduğunu sanmıyorum, açıklamada
  7. M

Sizce hangisini yapmalıyım

Arkadaşlar merhaba, yakın zamanda bir sistem toplamak istiyorum ama sizce ryzen 5 3400g ile beraber bir apu sistem mi toplamam daha mantıklı yoksa ryzen 3 1200 + ekran kartı mı? İleriye dönük bir sistem olsun istiyorum bütçem 2000 TL ile 3000 TL arası. Elimde HDD, Zalman i3 serisi bir kasa ve...
  8. M

APU SİSTEM TAVSİYESİ

Merhaba arkadaşlar 1000 1500 TL bandında Anakart, apu bir işlemci ve ram almak istiyorum, kalan parçalar bende mevcut. Sistemimde ryzen 3 3200g kullanmayı düşündüm ama başka f/p bir işlemci varsa önerebilirsiniz. Sistem için 350W lık bir güç kaynağım var yeteceğine inanıyorum. Ekran kartı almak...
  9. M

Yardım i7 870 model bir işlemci için mağaza önerisi.

Merhaba arkadaşlar son 3 günde birçok forum açıp cevap bulduğum için tekrardan buradayım :) Sistemime 1030 takacağım ama i3 540 ın darboğaz yapacağını düşünüyorum(eğer yapmazsa belirtin lütfen ekstra masrafa girmemiş olurum.) güvenilir mümkünse ikinci el bir i7 870 LGA1156 bir işlemci almayı...
  10. M

GTX 750 Tİ vs GT1030 (Hangisi Tercih Edilmeli)

Öncelikle merhaba arkadaşlar kısa zaman önce r7 240 4.gb modelini almayı düşündüm ama videolara vs bakınca 1030 veya GT750ti alma kararı aldım. Şuanda çok arada kaldım çünkü Anakartım 1156 pin ve ddr3 girişe sahip, işlemci olarak i3 540 kullanıyorum. VGA tipi bir monitöre sahibim. Sizden yorum...
  11. M

İ3 540 ile GT730 beslenir mi?

Merhaba, intel core i3 540 modelini kullanıyorum DDR3 ve 1156 soket yapısına sahibim. Yakın zamanda GT730 4GB DDR3 modelini almayı düşünüyorum ama herhangi bir darboğaz yaşar mıyım. 1156 girişler ilk nesil işlemcilere destek sağlıyor. Anakartı değiştirmek bütçemi kısabilir. Sizce almalı mıyım?
  12. M

AMD Ryzen 5 3500 / ASUS DUAL RX 5500 XT OC 8GB EVO / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD sistem nasıl?

AMD Ryzen 5 3500 / ASUS DUAL RX 5500 XT OC 8GB EVO / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD sistem sizce nasıl? Bir sitede hazır sistem olarak sunuluyor isim vermenin yasak olup olmadığını bilmediğim için isim vermiyorum. 5889 TL bir fiyat biçilmiş ama detaylı olarak sizden bilgi almak istedim
Geri