PS5 800 gb içinde fc26 ve 25 var cihazın yanlış hatırlamıyorsam daha garantisi devam etmekte ve bir sıkıntı yok.Bu PS’i kaça satabilirim ve üstüne 1-2 binden fazla koymayacak şekilde nasıl bir laptop alabilirim 0 tercihim ancak temiz 2. el açığım.
belli bir bütçe yok ama en minimum bütçeden öneri yaparsanız sevinirim.
Dükkan için alacağız,oyun oynanmayacak ama taryıcıda,sekmeler arasında hızlı olması ve masaüstündeki uygulamaları hızlı açmasını istiyoruz.Ve bizi minimum 4-5 sene idare etmesini bekleriz.Öneriniz nedir?
kız arkadaşıma alacağım o yüzden kulakta kibar durması gerekiyor,fiyat aslında 2-2.5 arası kalırsa daha iyi olur,ancak 3 bine rakipsiz bir kulaklık varsa onu da önerebilirsiniz.
Merhabalar,yıllardır parfüm dünyasına karşın bir hobim var ve bir öğrenci bütçesiyle hep parfümler denedim.Sizlere bir kaç tavsiyede bulunmak istiyorum.Muadil parfüm almak istiyenlerin çoğu bargello ve mad'ten alışveriş yapıyor ancak bu iki firmanın da parfümlerinin %95 kötü koku yakınlığı,kötü...
2. El ps aldım içinde fc var,bu hesabı nasıl kendime yaparım yarın öbürkü gün şifre değiştirip beni hesap dışı bırakmasını istemiyorum.Bunu nasıl yaparım?
Aslında şu anki bütçem hem PS5 hem de Series X almaya yetiyor ama neredeyse iki katı para ediyor. Bende bütçemi düşündüğümden dolayı Series S daha mantıklı geldi. Sorum şu: Sene 2025'te hâlâ Series S alınır mı? Hayatım boyunca ne yüksek sistemli laptopum ne de sistemim olduğundan dolayı yüksek...
Arkdaşlar sistemim i5 3230m,hd4000,4gb ram hayliyle sistem istemeyen oyunlar önerebilir misiniz?
Warbandı çok severek oynuyorum,bu tarzda bi oyun önerebilir misiniz? Kuş bakışı strateji oyunu köy yönetme şehir,krallık yönetme tarzı oyunlarda olur.
Telefonlarda 3 yıl aradan sonra artık yavaştan ömrünü tamamlamaya başlıyor,laptoplarda aynı sorun var mıdır? 2 Yıllık laptop alırsam 1-2 seneye başım ağrır mı?Yoksa ilk günkü perf. verebilir mi
diğer markaların 5050 laptopların göre çok daha düşüğüne satılıyor,bu fiyat bandında bi gamegaraj var onunda marka güven problemi hissettirebiliyor insana ister istemez.Gamegaraj yerine alternatif olarak bu düşünülebilir mi?
https://shop.asus.com/tr/90nb16l1-m006d0-asus-v16-v3607.html
yaklaşık 7-8 sene kullandığımız casper laptopumuz vardı hiç bana mısın demiyordu sorun çıkartmıyordu,2018-19 ya kadar onu kullandık ondan sonrasında yine eski bir laptoba geçtik ve halen aktif olarak onu kullanıyoruz hp elitebook 8570p (i5 3230m) ve bu laptopda da 6-7 sene olmasına rağmen ne...
Üst düzey oyunlarda ultra ayarlarda 100 fps beklentim yok orta ayarlarda 60-70 fps yeterli.Min hangi ekran kartına bakmalıyım? Min 3 sene götürecek bir laptop arıyorum.
0 laptop için 40 a kadar çıkabilirim 2. elde ise 30-35 üstüne pek çıkmamam.
4060 laptop araştırdığımda loq ve victus serileri var sadece onlarda da kronik proplemler var diyorlar.
2. elde ise 3070 bir çok seçenek çıkıyor önüme.Sizce hangisi daha mantıklı?