Arama sonuçları: *

1. M-Q^GÖKTÜRK

Rampage HYDRA r6 alınır mı ?

ikinici el olarak kargo dahil 750tlye almayı planlıyorum durumu iyi duruyor red switch sizce alınır mı? sadece num paddeki 0 tuşunun switch'i kırıkmış
  2. M-Q^GÖKTÜRK

Telefonumun özelliklerini bilgisayarda kullanabilir miyim?

elimde iki üç tane telefon var bunlardan birini bilgisayara bağlı olarak mikrofon ve webcam olarak kullanıyorum bilgisayarda Wi-Fi ve bluetooth özellikleri yok bu özellikleride telefonda bilgisayar transfer edebileceğim bir uygulama vs. varmıdır misal bt kulaklığı telefona bağlıyıp sesi...
  3. M-Q^GÖKTÜRK

Oneplus Nord n10 Rom atmak ?

Babama yeni telefon aldım eski telefonu oneplus nord 10 boşa çıktı içinde android 11 yüklü kendimde oneplus 9 kullanıyorum fakat nord 10un arayüzü çok eski hissettirdi daha güncel bir rom atılabilirmi ikinci telefon olarak kullanacağım
  4. M-Q^GÖKTÜRK

Taksi çıkması araç alınır mı?

şuan araç alma fikrim var fakat vergilerden dolayı araçlar fuhuş fiyatlarda bende biraz bakındım taksi çıkması fiat egealar dikkatimi çekti 350.000tl bandına rektefiyeli yada sandık motorlu bulunabiliryor manuel 1.3 multijet sizce alınır mı? bu paralara başka araç baksam e39 bakıyorum ama onlarda...
  5. M-Q^GÖKTÜRK

30.000TL'ye kadar TÜM SİSTEM tavsiyesi

arkadaşımın için 30.000tlye kadar bir tüm sistem bakıyoruz her şey dahil olmalı neler tavsiye edersiniz ? bir tık daha ucuz olursa çok iyi olur
  6. M-Q^GÖKTÜRK

Moondrop Space Travel 2 TR'de bulunabilirmi

Moondrop space travel 2 fiyatına göre baya iyi gibi gözüktü fakat türkiyede sadece st1 modeli var onunda ses seviyesinden çok şikayet var St2 modelini nasıl edinebilirim
  7. M-Q^GÖKTÜRK

5000tl WEBCAM tavsiyesi

bir arkadaşım 5000tlye kadar yayın açmak için webcam tavsiyesi istedi bu paralara ne alınabilir
  8. M-Q^GÖKTÜRK

Kablosuz ergonomik mouse tavsiye

Düşük bütçeli kablosuz ve ergonomik bir mouse arıyorum mx master 3 gibi bir tasarımda fakat daha uygun fiyatli olacak şekilde aklımda belli bir bütçe yok fakat olabildiğince düşük bütçede arıyorum bir iki model vardı fakat stokları bitmiş sizin tavsiye edebileceğiniz neler var oyun için değil iş...
  9. M-Q^GÖKTÜRK

HUAWEİ M.2 SSD Alınır mı? ?

https://www.hepsiburada.com/huawei-ekitstor-xtreme-200e-1tb-7000-mb-s-6500-mb-s-nvme-m-2-ssd-p-HBCV00007IO2Z6?magaza=%C4%B0ntros bu model ssd fiyatı çok cazip geldi alınır mı? kalitesi nasıldır
  10. M-Q^GÖKTÜRK

25.000tlye kadar full sistem tavsiye

Bir arkadaşım bana danıştı daha piyasaya bakamadım fakat 25k bütçe ile tüm sistem istiyor ekipmanlar monitör dahil ne toplanabilir 2.el de tercih edebilir
  11. M-Q^GÖKTÜRK

Mavi Ekran alıyorum Minidump dosyalarımı kontrol edermisiniz

minidump dosyalarım bunlar https://drive.google.com/drive/folders/1IuugGFxj9Oc7wWJyM5A5X3q3jVVK67oa?usp=drive_link @Mehmet Yılmaz @Abdullah Hacıgül
  12. M-Q^GÖKTÜRK

Yardım Bu klavye 1400tl eder mi? ?

Abdullah 🆎 dan zamanında aldığım rampage ultimate klavye hala bende duruyor fakat pek kullanmıyorum switchlerinde herhangi sıkıntı yok space ve backspace tuşunu değiştirdim birde num enter keycap'ı yok ama tuş çalışıyor bu haliyle klavye şuan ne kadar eder sessiz switcli bir ful klavyeye geçmek...
  13. M-Q^GÖKTÜRK

🔥🔥ÜMİT ÖZDAĞ TAHLİYE OLDU.🔥🔥

Zafer Partisi genel başkanı sayın Ümit ÖZDAĞ hoca bugün itibari ile tahliye oldu
  14. M-Q^GÖKTÜRK

Forza Horizon 4 hesabım sıfırlanmış nedenini bilen varmıdır

3 yıldır falan oyunu oynamamıştım bugün hesabıma bir gireyim dedim oyunu yükleyip hesabımı girince hesabımın sıfırlanmış olduğunu 500 kadar aracımın silinmiş ve seviyeminde gitmiş olduğunu gördüm bunu nasıl düzeltebilirm
  15. M-Q^GÖKTÜRK

Özdilekteyim orjinallik sorunu olurmu

https://www.ozdilekteyim.com/magaza/kosu-ayakkabilari2?currentPage=5 bu site özdileğin kendi sitesi TNF vectiv ayakkabı baktım 3000tl gibi fiyatlarda orjinallikten yana bir sıkıntı olurmu fiyatlar baya uygun geldi bana
  16. M-Q^GÖKTÜRK

Kripto para dolandırıcılığı şikayet yardım

merhabalar değerli forumdaşlar sizlerden bir isteğim olacaktı bir süredir takip ettiğim üzere kripto para dolandırıcılığını meslek edinmiş bir grup bunların kullandıkları insta hesaplarından birisi bu birkaç tane daha hesapları ve telegram grupları var bunların Türkiye'de olduğunu tespit ettik...
  17. M-Q^GÖKTÜRK

Render için 5800x3d mi 5900 mü

arkadaşım soruyor ben 5800x3d dedim hangisi daha mantıklıdır
  18. M-Q^GÖKTÜRK

🔥🔥🔥YENİ HOSTİNG FORUMU PRİMENETCORE FORUM AÇILDI 🔥🔥🔥

Uzun süredir bu forumda büyük emekler verdik ve bugün uzun uğraşlar sonucu kurduğumuz hosting sitemizin forum kısmı açıldı herhangi reklam değildir destek ve önerilerinizi almak için buradan konu açmak istedim https://forum.primenetcore.com/
  19. M-Q^GÖKTÜRK

2k kablosuz mouse önerisi

arkadaşıma 2k bandına kablosuz mouse önerisi lazım oyun oynamayacak eli büyük mx master3 bakıyorduk ama pahalı olduğu için vazgeçtik başka ne alınabilir
  20. M-Q^GÖKTÜRK

Creality ender 3 v2 micro kart okumama sorunu

makineyi arkadaşım yeni aldı daha önce çalışıyordu fakat şuan kart taktığımızda okumuyor sebebi ne olabilir
Geri