Arama sonuçları: *

• Users: Mr.Beast
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Mr.Beast

7500F vs 7600 hangisi farka değermi?

7500F mi 7600 mü arada 850Tl fark var OC yapmayacağım sadece turba GHZ ye sabitleme yaparım 800Tl ye değermi yoksa çok para harcamak istememiyorum.
  2. Mr.Beast

Hangi Monitor tercih edilmeli?

Arkadaşlar bu 2 monitorden hangisi daha iyi? ve MBR nedir MPRT'yi biliyorum GTG daha iyi ama Philips monitorde MBR 0.5MS 1MsGTG bu özellik nedir hangi monitor 5K ya. 1.Philips Evnia 27M2N3200S(0.5MS MBR 1MS GTG 180 HZ) 2.MSI G274PF(1MS GTG 180HZ)
  3. Mr.Beast

Bu 2 sinden hangisi?

Arkadaşlar bu 2 m2 den hangisi 3. bir secenek yok hazır sistem içinde olacağı için fiyatları sistem içinde 100TL fark var sadece, MLD nin 7K okuma vermediği yorumlarını okudum kullanan yada bilen varmı? 1. MLD M500 ULTRA 1TB NVME 2280 Gen4x4 M.2 SSD (7000MB Okuma / 4700MB Yazma) 2. WD 1TB BLUE...
  4. Mr.Beast

B450M-K'ya M2 önerisi

Merhaba arkadaşlar Asus Prime B450M-K anakarta uygun 512Gb m2Ssd öneriniz varmı ömrü ve okuma yazma hızı benim için önemli bütçe 2-2.5K.(pcli 4*4 m2ssd çalıştırmı)
  5. Mr.Beast

2.Elde hangisini tercih etmeliyim?

Merhaba arkadaşlar 2. Elde 8K ya 2 seçeneğim var sizce hangisini almalıyım? 1. Ürün: Yurt Dışı ZOTAC GAMING RTX 3080 10GB EKRAN KARTI(beyazrenk) 2. Ürün :ASROCK PHANTOM GAMING RADEON 6900XT 16GB
  6. Mr.Beast

Disk klasörü indirilen klasörüne dönüştü

Disk klasörüm indirilen klasörüne dönüştü. Diski bicimlendirdim düzelmişti ama birden tekrar eski haline geldi nasıl düzeltilir? Depolama ayarından yeni uygulamalar için kaydedilen yeri disk c olark gösteriyor ve indirdiğim uygulamalar normal şekildi indirilenler klasörüne iniyor.
  7. Mr.Beast

Bilgisayar için konsol önerisi

Bilgisayardan FC25 Efotball TLOU1-2 tarzı oyunlar için kablosuz tekli yada çiftli kablosuz PS4 konsol(sadece kol) öneriniz varmı?
  8. Mr.Beast

Instagram Butik.valorant.tr Hesabından Valorant Hesabı Alınır Mı?

https://instagram.com/butik.valorant.tr?utm_medium=copy_link Arkadaşlar bu hesaptan daha önce alış veriş yapan oldumu güvenilir mi?? WhatsApp msj ile e-posta devrediyor diyorlar.
  9. Mr.Beast

ITX rtx 3050 4.489TL!

4.489 TL'ye ITX rtx 3050 satışta https://www.vatanbilgisayar.com/msi-geforce-rtx-3050-aero-itx-8gb-gddr6-128bit-nvidia-ekran-karti.html
  10. Mr.Beast

2.el telefon Xiaomi 64gb

Arkadaşlar dayıma 2. El temiz kullanılmış. Xiaomi redmi note 8 64gb depolama 4gb ram 1.700tl değermi? Zaten telefon fiyatları çok artı peki 64gb depolama 6gb ram olsa ne kadar verilebilir? Mesajlarınız için şimdiden teşekkürler.
  11. Mr.Beast

Donanım arşivi japonyadan rx6600 getirtme

Arkadaşlar donanım arşivi Amazon Japonya'dan rx6600 getirtmede 300tl fazla kesmiş orda 6900tl'ye getiriyor. Gümrük vergisinde bir değişiklik olurmu?
  12. Mr.Beast

Steam'de Battlefield 2042 gitti.

Arkadaşlar Battlefield 2042 ücretsiz olduğunda kütüphaneme ekledim ve indirmeye başladım. 12gb kadarını indirmiştim.Ama bugün akşam Steam girdim ve Battlefield 2042 nin indirmeye devam etmek istedim. Ama satın al yazıyordu. Sebep ne olabilir? Steam tekrar kütüphaneme eklermi?
  13. Mr.Beast

RTX 4090 blog yazdım.

RTX 4090 blog yazdım. Kısa ve bilgilendirici alıcı arıyorum. Acaba kim alır nereye satabilirim.
  14. Mr.Beast

🔥İndirim Forza horizon 4 30,50tl

Arkadaşlar Steam'de forza horizon 4 30,5Tl olmuş. Almak isteyenler indirim bitmeden alsın.
  15. Mr.Beast

Oyun yapmak için hangi pragramı seçmeliyim?

Arkadaşlar oyun yapmayı planlıyorum. Hangi programı seçmeliyim. Ekstradan sizde güzel grafikli olsun. Ücretsiz olursa sevinirim. Mesajlarınız için şimdiden teşekkürler. •GODOT ENGINE •Armoni •Unreal Engine 4( Emin değilim. Sebebi En profesyonel oyun yazma programı olan Unreal Engine 4’u öğrenmek...
Geri