Arama sonuçları: *

1. Afacan Dennis

Oled monitör için iz bırakmayan çizmeyen bez önerisi

Dostlar pg27udcm monitörü kendi içinden çıkan bez silerken çiziyor aşırı kolay çizliliyor distile su al dediler onu aldım geriye bez kaldı kesinlikle çizmeyen bişey lazım
  2. Afacan Dennis

Ptm 7950 orjinalini nerden bulabilirim

Evet dostlar orjinali lazım
  3. Afacan Dennis

ROG Swift OLED PG27UCDM kalibrasyona gerek varmı?

monitör renkleri şöyle raporluyor dostlar kalibrasyona gerek varmı ? pekde anlamıyorum durum nedir
  4. Afacan Dennis

Kioxia exceria pro 1b m2 ssd hızla sağlık düşüşü

dostlar ssd yi alalı 2 ay olmadı mübarek 5 yıllık samsung ssd sağlığına yaklaşıyor hızla ve kararlı çok kullanılan bi pc de değil masaüstümde takılıydı söktüm labtoba aldım garantiye mi göndersem mübareği yoksa dursun mu 415 saat çalışmış oda çoğu boştadır çalıştırılma sayısı 67 görünüyor şaka gibi
  5. Afacan Dennis

5080 için fg 6x nasıl aktif edeceğim ?

dostlar bi türlü başaramadım son sürücü yüklü ama menülerde görünmüyor
  6. Afacan Dennis

14900k vs 5080 için crimson desert ayar ne kullanalım ?

selam dostlar fg 3x de ona rağmen fps düşük değilmi birde 6x olayını etkinleştiremedim bir türlü driverler hepsi güncel belki açarsam daha iyi olabilir 4k 240 hz monitör var şöyle 160 fps leri görsek gecikme olmadan varsa önerileriniz bekliyorum ayarlarla ilgili
  7. Afacan Dennis

27Pgucdm Oled Monitörü Neyle Sileceğiz ?

Merhabalar dostlar montitörün içinden cıkan asusun vermiş olduğu siyah bez momitörü çiziyor toz alayım dedim kılcak çizikler oluşmaya başladı hemen ne yapacağız bu cihazları nasıl temizlicez firmada hiç umursamıyor böyle şeyleri demekki kendş bezi cayır cayır çiziyor aleti
  8. Afacan Dennis

Asus pg27ucdm aldım testler

Cihaz elime geçti dostlar siyah ekran açtım ölü pixel yok fakat başka ne gibi testler yapmalıyım pahalı ürün olduğu için iade hakkım var sonuçta oled hakkında bilgim yok. Sadece ips den sonra parlaklığı fullesemde pek parlak gelmedi bana önceki monitörüm lg gn950b çok patlaktı 4k 144 hz
  9. Afacan Dennis

Pc aniden kapanıyor yardım 14900k 5080

https://hizliresim.com/1whubc9 dostlar ekrana bu geliyor ardından yeniden başlatıyor pc yi nerden olduğunu nasıl anlarız ?
  10. Afacan Dennis

ASUS ROG Swift PG27UCDM için dp kablo önerisi

dostlar bu monitör için kendisinin içinden çıkan 1 metrelik kablo bana kısa gelecek acilen bir kablo önerisi yaparmısınız bütçe sınırı yok kablo için kaliteli olsun yeterli
  11. Afacan Dennis

Çözüldü✓ ASUS ROG Swift OLED PG27UCDM taksitle güvenilir nereden alabilirim ?

evet dostlar media markt var fakat satıcısı BETA PLUS TEKNOLOJİ güvenilir mi? alışveriş yapan oldumu ?
  12. Afacan Dennis

14900k rtx 5080 sisteme monitör önerisi

cihaz bu dostlar https://hizliresim.com/msmn3oy şuan lg gn950b kullanıyorum oled monitör bakıyorum çok memnun kalacaksam bütçe 60k ya kadar çıkabilirim bendeki monitörü satıp alacağım bendekinden çok çok üstün bi cihaz olsun ki geçtiğime değsin önerilerinizi bekliyorum şu cihaz nasıl sizce...
  13. Afacan Dennis

Arkadaşa 5080 alacağız gece vatan indirimlerinden hangisi?

selam dostlar konuyu arkadaşım için açıyorum indirim pususundayız vatan gece indiriminden aşağıdaki listeden hangi kart çekilmeli sistem siyah beyaz takıntısı yok https://www.vatanbilgisayar.com/ekran-kartlari/?opf=p43640%2F&srt=UP
  14. Afacan Dennis

Lian li 2 kabloyu nasıl kontrol edebilirim bi el atarmısınız?

selamlar dostlar kasada wireles kontrolcü yok fakat bendeki kablolar wireles lian li kontrolcüyle kontrol edilir mi bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim
  15. Afacan Dennis

5080 için lian li kablo lazım rgb hangisini almalıyım ?

https://www.hepsiburada.com/lian-li-strimer-wireless-16-12-wireless-dongle-mevcut-degil-g89-pw16-121w-00-p-HBCV0000836QSW https://www.hepsiburada.com/lian-li-strimer-wireless-16-8-g89-pw16-81w-00-p-HBCV00007K9A93?magaza=SinerjiBilgisayar 2 adet ürün var farkı anlalayamadım dostlar benim psu...
  16. Afacan Dennis

Rtx 5080 için 4k oled flat monitör tavsiyesi

Dostlar merhaba yıllardır lg gn950b kullanıyorum 4k 144 hz bu monitör oc ile 160hz oluyor ama renkler doğallığını kaybediyor. 2k gibi bi düşüncem yok sistemim 14900k 5080 32 gb ddr5 ramden oluşmakta. Uzun yıllar sorun çıkarmayacak panel yanmasıyla uğraştırmayacak oles bi monitör öneriniz varsa...
  17. Afacan Dennis

Sapphire 9070xt pure beyaz uyguna mı gidiyor ?

dostlar bir sene kullandım 1 sene daha garantisi var vatandan alınma sıfır ses sorun uyguna mı gidiyor cihazım 27.5 teklif geldi
  18. Afacan Dennis

Rtx 5080 boşta gelen coil sesi

selamlar dostlar 75k ya vatandan 5080 solid white modelini aldım fakat kart boştayken yani fanlar dönmezken vızıltı şeklinde bazen kesik kesik bazen birleşik ses yapıyor coil whine nin bir türü sanırım 10. günde bariz ses arttı geri göndereyim diyorum ne dersiniz ister istemez insanın kulağına...
  19. Afacan Dennis

Virüs proğramı önerisi

14900k 5080 sisteme virüs proğramı lazım dostlar ne kullanalım ve nerden alalım pc yi yormasın aksın gitsin
  20. Afacan Dennis

Rtx 5080 solid white değerler rops değeri

dostlar kartı alalı bir hafta oldu değerlerimde herhangi bir sıkıntı varmı bakarmısınız varsa geri göndereyim
Geri