Arama sonuçları: *

1. Yağlı İskender

Origin DLC İade Ediyor Mu?

Merhaba, Bf1 Premium Pass aldım içinde oyun da dahil sanarak. Anladım ki sadece dlcymiş bu. Nasıl iade edebilirim? Origin EA hep İngilizce.
  2. Yağlı İskender

MSI OPTIX G27C7 Alınır Mı?

2K VA Panel Curved 165hz bakıyordum ve aklıma MSİ Optix G27CQ4 modeli yatmıştı fakat bu monitör fiyatına göre gayet uygun geldi ve full hd olması üzmeyeceğini düşündüm 1.800tlye bu monitör alınır mı? Yoksa illa 27 inç alacaksan 2K almalısın mı dersiniz?
  3. Yağlı İskender

MSİ Optix G27CQ4 Alınır Mı?

Bu fiyata bu özellikleri sunan başka alternatif monitör bulamadım. Sorunlu mudur? İyi midir? Nesi vardır? Alınır mı? Kullanan arkadaşlar memnun mu? Yeşillendirirlerse sevinirim.
  4. Yağlı İskender

Monitör Hangi Siteden Alınır?

2k 165hz monitör arıyordum 2.800tl bütçem vardı sanırsam en iyi tercih MSI Optix G27CQ4 olur. İnternetten alacağım fakat ölü pixel, ghosting falan çıkarsa iade edebileceğim sıkıntı çıkarmayacak site hangisidir?
  5. Yağlı İskender

Asus VG27VQ mı Monster Aryond A32 mi?

Asus 1080p monster 2k ikisi de hemen hemen aynı fiyat marka için bu farka değer mi? İleride ekran kartımı 1650 supere yükseltmeyi düşünüyorum.
  6. Yağlı İskender

Asus VG27VQ Alınır mı?

Başlıktaki monitör alınır mı? O özelliklerde önerdiğiniz monitör var mı?
  7. Yağlı İskender

165hz 1ms Full Hd Monitör Tavsiyesi

165hz 1ms Full Hd 27 inch VA panel Curved monitör tavsiyesi istiyorum. Mümkünse markası baş ağrıtmayacak ghosting oldukça az olan müşteri hizmeti iyi kaliteli bir marka olsun. Ekran kartım amd vega rx 11. Bütçe 3000tl
  8. Yağlı İskender

Ryzen 5 2400g Rx vega 11 8gb Ram Sistemi Nasıldır Neler Geliştirilmelidir?

Elimdeki sistem nasıldır? Ekran kartı işlemciyle beraber anılıyor bu meseleyi anlamadım işlemci ekran kartı birleştirilmiş bir parça gibi mi satılıyor? Bu ekran kartının seviyesi nedir hangi ekran kartı derecesindedir? Bu sistemi geliştirmek istiyorum aldığım fps değerlerinden memnun değilim en...
  9. Yağlı İskender

Monitörde Marka Seçimi

Monitörde marka seçerken genelde düşük fiyatlı yerli markalar göze batıyor foruma bakıyorsun şu sorun olur bu sorun olur falan özelliklerine bakıyorsun gayet iyi dolu dolu ama hiç önerilmiyor. Bu markalar yerine üstüne 500-750 koyup Asus, MSİ... gibi markalar almak mantıklı mı? Yerli markalarla...
  10. Yağlı İskender

Konya Özel Öğretim Kursu Önerisi

Özel Öğretim Kursu önerisi istiyorum sizden bildiğiniz duyduğunuz disiplinli başarılı kurum önerileriniz var mıdır?
  11. Yağlı İskender

Kedi - Köpek Mama Önerisi

Orta halli sokak hayvanlarının yiyebileceği şekilde fiyat performans maması önerebilir misiniz?
  12. Yağlı İskender

10-12K Arası Laptop Önerir Misiniz?

10-12K Arası laptop önerir misiniz Monster önerenler çok Tulpar serisi nasıl?
  13. Yağlı İskender

Monster, Gamepower Gibi Markalar Güvenilir Mi Kalitesizliği Başımı Ağrıtır Mı?

Monsterin yeni mönitörlerini araştırdığımda msin laglı ve aslında yüksek olduğunu ve ucuzluğunun Gamepower ile aynı panele sahip olmasından kaynaklı olduğunu duydum. Bu gibi markalar başımı ağrıtır mı ne gibi sorunları çıkar yoksa güvenilir mi? Eğer güvenilmez ise kaliteli marka olarak hangi...
Geri