Arama sonuçları: *

• Users: ramcoloji
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ramcoloji

Yardım Asus Anakart İçin Servispoint ile Yaşadığım Sıkıntı Hk.

2. el olarak almış olduğum Asus Tuf Gaming B650M-E WİFİ anakart, ekran kartı sürücüsü kurduktan sonra monitör ile iletişimi kesiyordu. Nerdeyse her parçadan 2şer 3er denedim, bios ayarları yaptım, pci gen4, gen5 ayarları yaptım herşeyi yaptım olmadı. En sonunda garantiye gönderdim. Çipseti...
  2. ramcoloji

Max 1m'a kadar Otomatik-Bayan için ilk araç Tavsiye Lütfen

Selamlar, Bayan için max 1m'a kadar otomatik araç arıyoruz. Bilgimiz olmadığı için karar veremedik bi türlü ve strese girdik iyice. Hb, sedan, suv hangisi daha iyi olur, modelli düşük km'li araçlar bakıyoruz. Sanayiye uğratmayacak cinsten. Birkaç araç aklımıza yattı gibi ama sıfır bilgi sahibi...
  3. ramcoloji

Çöp İstasyonlu Robot Süpürge Önerisi Hk.

Artık iyice sıkıldım araştırmaktan. Bilmediğim bir konu olduğu için karar vermekte zorlanıyorum, çünkü kendime değil ablamlara bakıyoruz. Mahçup olmamak lazım. Birkaç güdür olan indirimlere 1000-2000 daha ek indirim gelmiş. Hem süpürme, hem silmeyi ortalama üstü yapacak max 30bine robot süpürge...
  4. ramcoloji

Türksat Kablonetin Yeni Müşteri Kampanyası Hk

2 gün sonra taahhütüm bitiyor. Netspeed kullanıyordum memnunum aslında. Ama fiyat 650lira çıkıyor. 1 senelik peşin ödemiştim ben 390 liradan kullandım. Şimdi yine 1 yıllık ödeme varmış 550liradan ama benim taahhüt süremin bittiği gün o kampanyada bitiyor. Kablonet hiç kullanmadım daha önce...
  5. ramcoloji

Yardım DRAM - Yeniden Başlat Sorunu

Selamlar, Anakart Msi B650 Gaming Plus Wifi, İşlemci 7600x, ram tek slot 16gb XPG 6000mhz Bilgisayarı ilk açarken sorunsuz şekilde açılıyor. Ama yeniden başlat dediğimde DRAM ışığı yanıyor ve açılmıyor. Komple tuştan kapatıp açınca yine açılıyor. Expo kapatınca default değer 4800mhz'de yeniden...
  6. ramcoloji

Aralarından hangisi seçilmeli!!! (Sıvı soğutmalar Hk.)

Selamlar, 9950x işlemci, Msi B650 Tomahawk Wifi Anakart ve Zoko Amiral DK431 Kasa ile kullanılmak üzere; Pompa ve fan sesi olmayan, sorunsuz sıkıntısız alınabilecek en iyi sıvı soğutma hangisidir? Bütçe: 4500-5000TL.
  7. ramcoloji

Öneri 3d Modelleme, Yüksek çözünürlüklü Video Edit ve Render İşlemcisi

Selamlar, Mimari çizim, 3d modelleme, Yüksek çözünürlüklü video edit ve render için hangi Ryzen işlemci tercih edilmeli? 7800x3d, 9700x, 9900x, 7950x3d vs. gibi önerilerde bulunabilir misiniz? Anakart B650-Tomahawk Wifi ve 64gb cl30 6000mhz ramler ile kullanılacak. Ekran kartımız şimdilik...
  8. ramcoloji

Öneri Max 2000TL'ye Boş Kasa Arıyorum en acilinden.

Selamlar, Asus TUF B650-Plus anakart ve 3 fanlı ekran kartının rahat sığacağı kasa arıyorum. Önerilere açığım. Aşağıdakilerden hangisi daha sağlam veya başka önerizi var mıdır?
  9. ramcoloji

Öneri 2x16gb DDR5 Ram Önerisi Hk.

Selamlar, Asus Tuf B650 Plus anakart için hangi ram daha mantıklı. Direk Expo aktif ettiğimde 6000mhz verecek sorun çıkarmayacak hangisini önersiniz. Attıklarım arasından olmasa da olur bütçe 4500-4750 civarı işte.
  10. ramcoloji

Yardım Temu'da fazla ücret çekme hk Acil Yardımızın lazım.

Arkadaşlar kredi iadesi çarkını çevirdim ve %50 kredi iadesi verdi. Ödeme adımında 1079 tl cekilecek görünürken 1672tl cekti ve onayladı sistem. Aradaki para yatırılacak mı ne olacak müşteri temsilcisi ile anlaşamadım. Ne yapmalıyım?
  11. ramcoloji

LENOVO LEGION R25I-30 ve AOC 23.8" 24G4X ve Aoc 24G4XE hangisi tercih edilir?

Arkadaşlar bu fiyat aralığında hangisi tercih edilir? Baktıkça kafam karıştı.
  12. ramcoloji

3750 lira limitle DDR5 ram önerisi

Arkadaşlar müşteri bilgisayarı için ram arıyorum. 16gb alacaktım normalde ama 2000-2100 lira civarından başlıyor. 2 tane uygun 32gb buldum ama iş görür mü acaba? ya da başka bir öneriniz olur mu bu limitte. İşlemci 7500f Anakart Msi A620M-E
  13. ramcoloji

5000 TL civarı Hava Temizleme Cihazı Önerisi

Selamlar, Bu aralar hava temizleme cihazlarına kafayı taktım ve fazla bilgim yok. O yüzden bilgisi olan arkadaşlardan destek istiyorum. Oda da sigara içiyorum, oda çok toz alıyor ve kronik faranjitim var. Yok hepa filtre, yok negatif iyon özelliği, yok yedek filtre parası filan derken kafam...
  14. ramcoloji

Ofiste kullanmak için 21,5" Monitör Önerisi

Arkadaşlar sadece işyerinde kullanmak için monitör arıyorum. Oyun oynanmayacak. Monitörü koyacağım alan 39.5 cm olduğu için ve yarım metre kadar mesafeden baktığımız için 24" alamıyoruz. Bazı 21,5"'ler bile yüksek gelebiliyor. Bu modellerden veye sizin önereceğiniz neler olabilir? Msi MP223Pro...
  15. ramcoloji

Yardım Gigabyte G24F-2 Renk Ayarları

Uzun süredir LG TN panel kullanan biri olarak geçen hafta başlıktaki monitörü aldım. Astigmat sorunumdan dolayı parlak renkler rahatsız ediyor. TN panel webde kullanırken gayet rahat ediyorum. Ama filmlerdeki berbat görüntüsünden dolayı ips kullanmak istiyorum. Renkleri bir türlü ayarlayamadım...
  16. ramcoloji

Yardım Rog Strix 6750xt değişim hk.

Herkese Selamlar, 17.03.2023 tarihinde @Ckribrahim hocamın tavsiyesi ile İncehesap üzerinden özelleştirme ile almış olduğum hazır sistem içerisindeki Rog Strix 6750xt ekran kartımdaki aşırı cw sorunu yüzünden ve psu'daki sorun yüzünden sistemi komple tekrar yollamıştım. Asus tarafından yapılan...
  17. ramcoloji

Yardım Mugen 5 Rev B (SCMG-5100) ve İdCooling Se 214xt

Selamlar, Gigabyte Z590 Aorus Ultra anakart ve 11600 (k olmayan düz) işlemcide kullanılmak üzere hangi soğutmayı önerirsiniz? Seçeneklerimiz sadece 2si. Hangisi daha kalitelidir acaba? Teşekkürler şimdiden. Not: İkisi de tek fanlı kule tipleridir.
  18. ramcoloji

Deep Cool CC560 750W 80+ Mid Tower ATX Bilgisayar Kasası -1.196,09 TL-

Satıcısı güvenilir midir bilmiyorum. Ürün açıklamasın psu yok yazıyor ama ürün özelliklerinde 750w yazıyor. https://www.n11.com/urun/deep-cool-cc560-750w-80-mid-tower-atx-bilgisayar-kasasi-34897395?magaza=fer-yakbilgisayar#unf-sell
  19. ramcoloji

🔥İndirim Seagate Expansion Portable, 2 TB, Harici Sabit Disk, USB 3.0

https://www.amazon.com.tr/dp/B08ZJG6TVT/ref=cm_sw_r_cp_api_i_dl_X7YB14VEP02JKF66A37B 1648918095 Mobilden ilk alışverişte BAHAR40 koduyla birlikte 610 liraya geliyor.
  20. ramcoloji

Galaxy s4 GT-I9515 imei hk.

Elimde başlıkta belirttiğim telefon var. Tam annem için uygun derken imei atılamadığını öğrendim. :) İmei atılması çok mu zor, yoksa gerçekten hiç atılmıyor mu?
Geri